-
curke ajde se nemojte prepucavati svatko ima pravo na misljenje...
nebi ni otvorila ovaj topic da ne zelim cuti tuda misljenja...
ajmo sada dalje....
sto se tice varanja mozda sada zbilja nebi bilo za mene dobro da saznam da me zaista vara jer onda bi me to dokrajcilo...no kao sto su neke napisale ja iskreno nemam pojma dali bi ista poduzela...mozda se neko vrijeme durila ali sumnjam da bi ga ostavila...okrivila bi sebe sto sam ga svojim ponasanjem uopce tjerala od kuce..
.nebi ni ja sama sa sobom zeljela zivjeti...bila bi mi skola mozda i poticaj da se vise trznem iz k****...
znam sigurno si sada mislite..."vidi ove g*** sta ona pise"...
sve pisete "izadi!" ...vec par puta sam napisala da jednostavno nemam kada!...osim mozda vikendom a i tada kao sto sam napisla zelim provesi napokon doma sa cijelom obitelji...kao sto sam napisala n radim i ikako me muz daje novac nije to to...a iskreno ne zelim ici ni raditi jer sam od onih mama koja ima x razloga da svoje dijete ne ostavlja nekome drugome...starija mi krece na jesen u skolu i zelim biti uz nju,malenu mi je nezamislivo dati u vrtic (1.5god ima) a i nemoguce mi ga je dobiti posto ne radim,a i da ga kojim slucajem dobijem znate kako to sa djecom ide malo,malo su bolesna...a kako bi si ja onda mogla priustiti bolovanje sa novim poslom...mislite da bi dugo radila?
NAJVECA pogreska mi je sto doslovno nemam NIKOGA od prijateljica (osim te jedne koje rijetko vidam)...da znam ,sigurno mi nevjerujete ali istina je...i kuda da krenem sama?...nemam ni volju a ni zelju setati bezveze po shoping centru ili otic u neki kafic sjet opet sama,zabila sam se u kuci i nisam nikada bila od onih da samo tako nadem neko novo drustvo ..
.obnavljanje starih poznanstva!...hm, u meduvremenu sam se udebljala,mozda nisam uriktana kao druge jer mlada sam ostala trudna i skoro sve moje stare kolegice jos ni nemaju djece pa se nisu ni zapustile kao ja...
krpice nemam neke lijepe jer sam se prilagodila kuci i setnjama ,znaci standarana odjeca ,radije kupim nesto djeci nego sebi...tako da mi je uopce neugodno i dogovoriti s nekim na kavu..
.citam se i cini se koda se opet samo izvlacim,ali tako je kako je...
Last edited by lidać2; 21.02.2012 at 12:23.