Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: Raspad braka!Varanje,a mozda i ne!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kavu i pivu naravno plaća svako sebi.
    U redu je da se osjećaš tako da ti ne bi bilo ugodno s hrpom nepoznatih žena. A ja niti u jednom trenu nisam pomislila da bi došla iz sažaljnja!

Ako ti se uopće i ide s nekim s foruma na kavu, javi se nekome tko ti se čini blizak, sličan. I ne moraš to danas / sutra organzirati. Mislim da je super krenulo spontano da smo ti predložile druženje, kad si napisala da ti je teško naći nekog za druženje. Sad znaš, ako budeš trebala nekog za šetnju / kavu - u trenirci, bez šminke - ovdje ćeš uvijek nekoga naći .

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

vidi koliko ponuda imaš

polako, ne moraš sve u jedan dan, step by step!
    ako ništa, bar se imaš kome izjadat ovako preko foruma

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Slažem se sa Leo, proračunate igrice ne mogu donijeti ništa dobrog,
    iskren i otvoren pristup je uvijek bolja opcija.
    Na stranu prevara ili ne prevara, meni nikako nije normalno da obiteljski čovjek provodi većinu svojeg slobodnog vremena po kafićima, nikako ne kužim zašto bi ona to morala tolerirati, još i sa smiješkom k tome. Izlazak sa frendovima je okej, ali u nekoj razumnoj mjeri. To moraju prvo raščistiti, jer nju to najviše smeta.
    Onda mogu poraditi na ostalim problemima.
    Naravno, to je samo moje mišljenje.

I neka mi nitko ne zamjeriti na ovom komentaru; okej mi je trenirka, tenisice, ruksak, prirodni look bez šminke, konjski rep,
    ali masna kosa mi nikako nije okej, mala djeca nisu nikakva izlika, operite je.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uh, kakvo oftopičarenje, ali moram...
    Prioriteti:
    Prvo velika i mala nužda, ako ikako uspijem bez djeteta na koljenima koje za to vrijeme isprobava kako se pušta voda na kotliću. Ako ga spustim s koljena isprobava kako se maše četkom za wc po zraku .
    Drugo zubi, onda tuširanje... bolje rečeno pranje ključnih dijelova tijela na brzinu.
    Kosa kad i ako stignem, u repu se ne kuži da je masna - tih pol sata ja ne nađem češće od 1x tjedno, koliko god nekome to bilo čudno.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, kakvo oftopičarenje, ali moram...
    Prioriteti:
    Prvo velika i mala nužda, ako ikako uspijem bez djeteta na koljenima koje za to vrijeme isprobava kako se pušta voda na kotliću. Ako ga spustim s koljena isprobava kako se maše četkom za wc po zraku .
    Drugo zubi, onda tuširanje... bolje rečeno pranje ključnih dijelova tijela na brzinu.
    Kosa kad i ako stignem, u repu se ne kuži da je masna - tih pol sata ja ne nađem češće od 1x tjedno, koliko god nekome to bilo čudno.
    ja isto 1 na tjedan
    i slažem se sa tvojim rasporedom prioriteta

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku

I neka mi nitko ne zamjeriti na ovom komentaru; okej mi je trenirka, tenisice, ruksak, prirodni look bez šminke, konjski rep,
    ali masna kosa mi nikako nije okej, mala djeca nisu nikakva izlika, operite je.
    "Ante šala, šala..."
    Mislim da je lidać2 skontala kao i ostale curke da je ovo bila sprdnja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •