-
ja sam odavno poslušala starije, iskusnije i mudrije žene-majke,supruge, što god napravi kako god napravi kaži mu : Super si to napravio, odlično.Pohvala čuda radi, onda radi još više jer je motiviran.
Tako da je meni sve što napravi dobro, malo ga tu i tamo usmjerim oko stavljanja veša na štrik (da ne bude zgužvano da se prije osuši), ako je nešto baš onak mama mia poskrivećki ispravim da on ne vidi
inače bih podlegla sindromu pusti-ja-ću, što ne dolazi u obzir.
inače slažem se u potpunosti s pikulom mislim da lidać2 trebaš stručnu pomoć (moram priznat da me užasnulo kad sam pročitala što i na koji način radiš po kući).
teško je nekome dati savjet ako taj netko odgovori da nema kad ostavit muža s djecom umjesto da iskreno odgovori da to i ne želi iz određenog razloga(mama najbolje zna).
kad sam pročitala onaj tvoj post o maniji čišćenja i slaganju stvari po striktnom redu (nemoj se molim te uvrijedit ni ti ni ostale curke) čuj moram priznat da i njega sad više razumijem iako ne opravdavam njegovo ponašanje "slobodnog bećara".
da ne bi bilo zabune i ja sam jako uredna i volim da svaka stvar stoji na svome mjestu ali kad sam vidjela kako to ide s djecom, odlučial sam da ne želim na uštrb vremena s djecom čistiti, prati,usisavati (pogotovo ne 3 x dnevneo Jesus Christ!!) i oladila sam, preporodila sam se, i dalje je uredno manje-više i pospremljeno al daleko od nekadašnje "apoteke". Bože moj, to je život s djecom, al svi smo sretni , veseli, ispunjeni i malena već pomaže u pospremanju!
Anemona, bravo za tvoj trud i rad na sebi, svaka čast, sve se može kad se čovjek odluči za promjene!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma