Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: Raspad braka!Varanje,a mozda i ne!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    A dok Lidać ne krene s tim malim promjenama sebe, ne vidim nikakve koristi od razgovora iili pokušaja da mu zabrani tolike izlaske
    Mislim da tako može doći samo do produbljivanja jaza među njih dvoje.

A tu su još i djeca i ovo što leonisa spominje "mama obriši mi guzicu".

Treba to sve rješavati, što prije to bolje.
    Oprosti, Pčelice, pobjegao mi je tvoj post u ovoj tostiranoj kobasici koju sam poslala.

Naravno da Lidać mora početi raditi na sebi, ali promjena bi trebala ići u smjeru unutarnje promjene, tj. "otpuštanja" dijela svojih dužnosti i mirenja s time da mogu biti obavljene drugačije, a još uvijek prihvatljivo i funkcionalno. Nema to nikakve veze s time hoće li ona krenuti na aerobic i francuski, a nekako mi se činilo da se ogroman broj odgovora vrtio oko takvih stvari, koje su, prema onome kako ja vidim situaciju, u ovom slučaju sasvim marginalne.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti, Pčelice, pobjegao mi je tvoj post u ovoj tostiranoj kobasici koju sam poslala.

Naravno da Lidać mora početi raditi na sebi, ali promjena bi trebala ići u smjeru unutarnje promjene, tj. "otpuštanja" dijela svojih dužnosti i mirenja s time da mogu biti obavljene drugačije, a još uvijek prihvatljivo i funkcionalno. Nema to nikakve veze s time hoće li ona krenuti na aerobic i francuski, a nekako mi se činilo da se ogroman broj odgovora vrtio oko takvih stvari, koje su, prema onome kako ja vidim situaciju, u ovom slučaju sasvim marginalne.
    uf ne, to nije ono sto sam ja mislila. aerobik, francuski.
    cak mislim da nisam ni navela vec sam joj savjetovala da sama sebe pita sta zeli u tom trenu i sta bi ju zaista u tom trenu zadovoljilo, ispunilo, usrecilo.
    i onda kad se bar malo usreci (znaci nabilda se) sjedne s njim i razgovarati. i tu krece otvrtavanje klupka. komunikacija. no ne mozes nikog prisiliti na razgovor ako ne zeli (kako pise da NJM ne zeli) ali onda moze poceti sa ok, jel me mozes poslusati i bitimi rame i podrska. cak ne trebas nista ni reci samo me cuj.
    i kad kaze sve sto joj je na dusi, sumnjam da ce on ostati bez rijeci i samo se ustati i otici. zapocet ce komunikacija. i mozda nece odmah i on reci sta mu je na dusi, ali malo po malo.
    kad dodje do takvog udaljavanja ni priblizavanje ne ide preko noci.

i ono sto sam ja shvatila, na svom iskustvu i iskusvu drugih je govorit o sebi, ne optuzivat. govorit o svojim osjecajima i zeljama, a ne kako netko treba nesto napraviti, a ne radi i kako se zbog nekog ne osjecas dobro. jer to stvara gard kod druge strane i konstruktivna komunikacija je baj baj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •