Sinoc na kontrolnom pregledu mi je pedijatar rekao da bi trebao da dobija dnevno oko 6 obroka sa po 100ml(ako bi se to sad mjerilo sa bocicom),naravno kod dojenja se to nezna. Moja beba je imala oko 7-8 obroka u 24h,i prije par dana kad sam samo hranila na bocicu bilo je oko 60ml po obroku. Sad kako dojim samo nemam pojma koliko dobija dnevno,znam samo da je opet poceo gubiti na tezini i da mu jos zutilo traje. Vi ste sve cure divne sto mi pruzate ovakvu podrsku. Hvala vam na tome,znala sam da je na ovim stranicama mogu naci kao i za sve probleme do sada koje sam imala tokom ovog naseg puta za dobijanje bebe.Nadam se da cemo uspjeti da naucimo ovaj prvi mjesec kako da doji. Nemam bas vremena 3 mjeseca,jer za 3 mjeseca moram svakako poceti raditi i onda mu opet ne gine bocica(radicu 2-3 dana tjedno,pa sam ja to bajkovito zamisljala da ga dojim kad ne radim,a dane kad radim da bude hranjen na bocicu mojim izdojenim mlijekom). Sad mi se to cini kao naucna fantastika. Opet se nekako tjesim da mi najvaznije treba da bude da bebo dobro napreduje i da sto duze dobija moje mlijeko,a na koji nacin,na kraju krajeva nije ni vazno. Cilj ne bira sredstvo.