Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: nakon operacije

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno nakon operacije

Prije 6 tjedana slomila sam potkoljenicu i zbog spiralnog loma morali su mi operirati nogu (osteosinteza - spajanje kosti pomoću šarafa, pločica i sl.). E sada ono što me muči je izgled okolnog tkiva. Rana je zarasla, ožiljak je pozamašan (18 šavova) ali tu su još uvijek prisutni podljevi i crvenilo. Ima li tko sličnih iskustava? Je li to normalno za ovaj stadij oporavka ili bi se ti podljevi i crvenilo ipak već trebali povlačiti?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam, ali pratim temu, član obitelji je pred par dana imao sličan lom, rekli su mu očekivani oporavak u najboljem slučaju 3 mjeseca. Sretno s oporavkom i nadam se da će ti se javiti netko tko je to već prošao. Što kažu doktori, jel' to OK? Jesi u terapiji?

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma jučer sam bila na kontroli u traumi i kako nas je bilo troje u ordinaciji a imala sam još 20 drugih pitanja, na ovo sam zaboravila. Ali doktor nije ništa samoinicijativno komentirao pa se nadam da nije neobično.
    Inače, tek sam jučer dobila uputnicu za fizijatra i tek kad to obavim krećem na terapiju. Isto su mi rekli 3 mj ako ne bude komplikacija.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam imala 3 operacije na potkoljenici, skoro 30 šavova, prometna nesreća. Ne znam kakva je tebi vrsta traume bila, ali meni su podljevi bili još mjesecima nakon. Ništa čudno, jer je to i od traume i od operacije. Kad počneš ići na vježbe će ti polako prolaziti. Ja sam prošle godine i koljeno operirala, a imala sam mjesecima podljeve na stopalu tako da sam zaključila da je to od ne kretanja.

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Slomila sam nogu učeći sina klizati. I istina je da su mi podlijevi s donje strane potkoljenice tek sad kad se više krećem počeli prolaziti pa se nadam da će tako biti i s ovim oko samog reza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •