molim mame sa stažom u odgoju Vagica iznesu svoja iskustva. Da li je istina da su Vage mirne, tihe i povučene?
molim mame sa stažom u odgoju Vagica iznesu svoja iskustva. Da li je istina da su Vage mirne, tihe i povučene?
Javlja ti se jedna odrasla Vaga - niti sam mirna, još manje tiha ili povučena. Ali važem sve i svašta cijeli život.
Jesu, Vagice su u principu mirnije i staloženije...kažem u principu, jer je moja malena Vagica od 4. mjeseca u podznaku Škorpija pa je većinom mirna i dobra, ali kad joj nije pravo, to za znanje prima cijela zgrada. Mm često kaže "... i da nismo takvi da je nosimo i udovoljvamo, natjerala bi nas"![]()
Samo se ti tješi....Moj sinek je vaga! Njega mi je najteže odgajati.
Ali i ja sam vaga i stara veli da sam isto bla "teško" dijete.
Uvijek mi je govorila da se nada da bum i ja imala jedno takvo kao što sam bila i sama. E sad nemam jedno takvo. Imam jedno takvo i jedno takvo slično koje nije vaga....Malo se i šalim....ali evo ja sam bila tvrdoglava, kaj sam htjela to sam najčešće i dobila (sreća pa nisam imala bjesne želje)
Evo, ja isto ovako! Sve samo ne tiha i povučena....i mirna. Pa ja mislim da izludim i osobu u busu do koje sjedim koliko se vrzmam na onom stolcu i furt nekaj kopam, tražim, namještam...
Vage se vole gledati, jako su tašte...vole lijepo i skladno! Ako te zanima nekaj osim ponašanja.
moj brat, 9 godina mlađi, je vaga, nije bio ni miran, ni tih, ni povučen, ni kao dijete, ni sad. ja volim horoskop, ali mislim da ipak trebaš ili detaljnu natalnu kartu (i to je zabavno čitati, a ponešto i štima), a u svakom slučaju jednostavno pratiti kakvo ti je dijete, kakav temperament.
moj je mali lav više miran, tih i povučen. sad se taman mijenja, postaje življi i otvoreniji. ali je osjetljiv ko mimoza...
viš! pa ja sam bila mirna, tiha i povučena, strijelac.![]()
Ja imam malu vagu. Prekrasno, dobro i lako odgojivo dijete. Sad je to već curica, a lickanje pred ogledalom je počelo već s tri godine.
Pitanje -"Jesam li raščupana?" (kod nje je to zapravo- je li svaka dlaka na svom mjestu)
postavlja se i kad se ide igrati u dvorište.
Češće me izludi s tim uređivanjem jer se po zadnjoj modi i bez ikakve mrljice treba spremiti i za u šumu, park, ispred kuće...bilo gdje.
Kao i vječno vaganje i postavljanje pitanja -koji ti je crtež ljepši, je li ovo bolje ili ovo...uvijek neko dvojstvo i uspoređivanje (i neusporedivih) stvari.
eh... to i meni mama oduvijek govori..."samo ti želim dijete kakva si i ti bila"... čekam malu vagicu, i valjda me i hormoni šamaraju i samo razmišljam o glupom horoskopu i brinem bez veze kako će mi dijete preživjeti u ovom surovom svijetu ako bude mirno, povučeno i nesnalažljivo... ne smijem to nikome ni pričati, neugodno mi je...
ne znam zašto mi nije pušten zadnji post, uglavnom... da me se krivo ne shvati... u iščekivanju sam jedne male vagice i valjda me hormoni pucaju pa se zamaram tim glupostima (mislim na horoskopski znak jelte)
da, bojim se da bude mirno, povučeno, nesnalažljivo... kako li će preživjeti u ovom surovom svijetu i tak, sve u svemu same happy thoughts
nemojte me samo krivo shvatiti...
p.s.kaj je najbolje znam dosta vaga i sve do jedne su fakat ok
Ajme, naš srednji klinac je vaga. Milina. Njega ne treba ni odgajat, on se odgojen rodioOk, ima i on svojih mušica i kada za nešto zapne ili mu nešto smeta ne odustaje. Već sada ima svoj stav i ne miće se od njega - ako misli da je on u pravo mu ne možeš ništa. I nikada ali baš nikada mu se nesmiješ zamijeriti, osjetljiv je. Jako. Nježna malena vagica ♥.
ja imam Vagu..i svako toliko samo kažem "jadna ti sam ja u pubertetu (njenom)"![]()
I ja imama malu vagicu. Osjetljiv i beskrajno strpljiv i pedantan.
pedantan, strpljiv, picjzla,uredan ,organiziran
ali tvrdoglav i svojeglav do bola, nema zabrana, samo dogovor