nije uopće glupo, logično je, kažem, znam da oni oponašaju (i baš mi je slatko to što tvoja mala govori!), ali je fora da ne prepoznajem čije bi to riječi bile... nekad znam tko to kaže, npr. glupo retoričko "Znaš šta?" mm, iritantno i meni!!! ali uglavnom ne prepoznajem... danas je recimo opsovao, tj. rekao je nešto tipa "j***te, kako je dobar auto" na što sam ostala baf! pitam ga tko to kaže. nitko.
oponaša nekad tetu iz vrtića, to sam nedavno skužila kada je mojoj mami rekao "Bako, ja sam jako ponosan na tebe." ali ne mogu znati što im ona sve govori. a vjerojatno to nisu neke ružne stvari, draga je teta.
i danas, dođem po njega u vrtić - on se ljuti što nisam stavila špangice u kosu!!! AAAAAAAAA!!! dođe kući, tatu ne pozdravlja, nego mu počinje "čantrati". ja krenem prepoznati osjećaj, rekoh, jel se ljutiš? a on, "pa ne. nego me je razočarao." ja ponovim, aha, razočaran si? on kaže "da", i tu je stalo. mislim da nije prizano ljutnju, kako se mi ne bismo naljutili, što znači da misli da će ljutnja biti sankcionirana, što je već loše, greška s naše strane.![]()