Drage mame,

dugo vremena me nije bilo na forumu! Nadam se da ste sve dobro. Kod nas se mnogo toga novoga izdogađalo! Jedna od ljepših stvari je da sam trudna i čekamo bracu izgleda

Da prijeđem sad na ono što me muči...Primjetila sam kod svoje 20-o mjesečne djevojčice čudno ponašanje koje traje već skoro mjesec dana. Naime, strašno je nervozna u zadnje vrijeme, imam osjećaj da je nešto muči/boli. Počelo je time da zatvara okice, kao da žmiri. Mislila sam da joj je to neka fora, ali ona to čini tijekom dana po 20ak puta. Usred igre, samo zažmiri na 5 sekundi otprilike i onda zna nakon toga zabaciti glavu unazad ili jednostavno početi plakati . To se sad događa sve češće i već smo i muž i ja poprilično zabrinuti. Još sam skužila da i gubi ravnotežu. Hoda i na jednom padne, udara se često.... Jao, stvarno ne znam što bih....Sutra je vodim kod pedijatrice, pa da vidim što će ona reći. Dosta sam pesimistična i stalno mi neke crne stvari u glavi, pod pritiskom sam, žao mi je nje. Još sam i trudna, a ne stignem ni misliti na bebicu koja je unutra, pa mi i zbog toga krivo bude. A on se stalno javlja, udara svoju mamu, da me podsjeti

Eto drage mamice, ako je netko imao kakvo slično iskustvo ili zna nešto više o tome, voljela bih da podijeli to sa mnom.
Nemojte mi zamjeriti, jednostavno sam se negdje morala "istresti" i olakšati si.