Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: DV Siget

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno DV Siget

Posto smo relativno novi u kvartu, nisam jos cula konkretna iskustva.
    Sve sto znam o tom vrticu su info. sa njihove web stranice, a cura (imat ce 3 g.) bi trebala krenuti tamo. Misljenja, preporuke... ma sve me zanima u vezi vrtickih grupa.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nitko?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hm. otkud krenuti. Taj vrtic ti je ogroman i nalazi se na dvije lokacije. Aleja pomoraca sam ima preko 20 skupina. Vecina teta je OK. Neke su bas super. Neki dan sam vidjela stranicu na kojoj komentiraju doktore (najdoktor ili nesto slicno), pa si bas mislim ... bilo bi cisto zgodno imati neku stranicu na kojoj bi se mogle komentirati tete iz vrtica.
    Zgrada je dotrajala ali prije neko vrijeme obnovljena izvana. Imaju ogromno dvoriste i puno zelenila. Lokacija je dosta mirna i to mi je super. O skupinama ti je tesko nesto reci. Nitko od roditelja nema bas neki cjeloviti pregled.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to mi je najvaznije - da je vecina teta OK (nadam se da bas nece upast kod nekih iz manjine
    sve ostalo mi je manje bitno
    a da li znas po kojem kljucu slazu grupe u objekte (odnosno, da li biramo lokaciju ili di dopadnes)? i da li su grupe mjesovite (3-6 g.) ili su slozene po sk. generaciji?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oni forsiraju strani jezik,mislimda su postali centar za strane jezike, imaju i montessori pa ako se odlučiš za neki od programa sigurno ćeš upasti, grupe su mješovite samo u posebnim programima.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vi idete u taj vrtic ili znate nekog? bas me zanimaju konkretna iskustva

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi idemo u taj vrtic. Sve ti ovisi o tetama. U nasoj grupi tete su dobre, dobro ih odgajaju, ali rade sa njima puno manje nego druge tete u drugim grupama. Obzirom da placamo engleski 300 kuna mjesecno, to me ljuti. S druge strane, dijete mi je sretno jer je odnos teta prema klincima dobar.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vi idete u grupu u kojoj je engleski integriran tzv. engleska grupa (ne ono 2x tjedno)?
    mozes malo detaljnije...
    koliko je djece na koliko teta? u kojem ste objektu?

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bilo je manje djece na pocetku dok su bili manji, sada mislim da je grupa normalne velicine. znaci, uobicajen broj djece na dvije tete. engleski bi se trebao raditi cijeli dan. program ne ovisi o tome u kojem ste objektu, to je
    jedan vrtic, jedna ravnateljica, itd.
    Posljednje uređivanje od Teta Eta : 23.04.2012. at 13:27

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •