Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: koliko je još mama koje se mogu više educirati...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno koliko je još mama koje se mogu više educirati...

drage moje..

potaknuta sam današnjim razgovorom sa svojom prijateljicom koja je baš prije 2 tjedna rodila u SD svoje drugo dijete..a prvo je dijete dojila preko 3 godine..
    i tako ja, obzirom na njezin staž i njezin stav prema dojenju do danas živjela u uvjerenju da ona zna sve o dojenju..ali ne..

evo priče:
    nakon poroda koji je prošao dobro, dobila je bebača na gotovo sat vremena u samoj rađaonici (što mi se čini oogroman pozitivan pomak u odnosu kad sam ja rodila prije 5 g.) i ona nije svoje dijete podojila jer citiram "nisam znala da li smijem..pa mu nisam dala siku..nego tek ujutro kad su ga donijeli u sobu, a jadničak je, vidjela sam, tražio.., ali nisam znala jel smijem"

i ne mogu da mi se ne vrti po glavi, što bi tek bilo da ne postojite vi cure i vaša udruga i ovaj forum..jer i sa svim aktivnostima koje se rade i svim naporima koje ulažete ima još tooliko prostora i toliko mama koje jednostavno ne znaju

hvala RODE što ja to znam!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ovo bi bilo dobro napisati na Rodinoj fejs stranici, tamo ispod slike koja promovira dojenje,a gdje se upravo vodi rasprava o tome kako su Rode već dosadne svojim zanovijetanjem o dojenju i njegovoj važnosti.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj freja prvotno napisa Vidi poruku
    ovo bi bilo dobro napisati na rodinoj fejs stranici, tamo ispod slike koja promovira dojenje,a gdje se upravo vodi rasprava o tome kako su rode već dosadne svojim zanovijetanjem o dojenju i njegovoj važnosti.
    xxx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •