Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Promjena u ponašanju 3 mjesečne bebe

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Promjena u ponašanju 3 mjesečne bebe

Za tjedan dana cemo napuniti tri mjeseca, prije nekih 10ak dana smo počeli sa smjeskanjem, gugutanjem i intenzivnim pricanjem no prije dva dana je nastupila cjelodneva nervoza, nestalo je price, jedva bi nekakav polusmjesak dala... Jede uredno svaka 2 do 3 sata, nocu spava sa 1-2 budenja za klopu, preko dana slabo kao i inace... Ruke gura u usta vec tjednima... Na donjoj vilici joj se vide bijele tockice vec neko vrijeme ali nije nista oteceno takoda sumnjam da su zubici. Jedino sto vidim promjenu je da nakon klope joj treba i po 5 puta se podrignutii bljucnuti... Navecer ne moze zaspati dok se ne ispodriguje i bljuca(sto traje i do sat vremena) a do sada joj to nije trebalo...

Malo sam ovo napisala brda z dola ali me jednostavno zanima da lise itko susreo s ovakvom promjenom u ponasanju? Vec se brinemo poprilicno jer je mala bila pravi veseljak...

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mi smo imali nešto slično. Počeo je isto tako sa gugutanjem, finim zvukovima...a sada samo tuli i sve kao na rubu nekakvog vrištanja. Ali mislim da to što se vama događa nije ništa strašno. I bebe imaju svoje fze i dane kada im se priča a kada ne.
    A što se bljucanja tiče to imamo i mi. Jedan perio nije trebao podrigivati kada pojede i zaspe navečer, a posljednjih 10 tak dana ima, pa isto tako izleda, dok sve ne izbaci što treba ne zaspe.

Mislim da se ne trebate brinuti kroz koji dan doći će ipet sve na svoje

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

S obje sam imala takvu fazu nervoze. Što se tiče podrigivanja i sl. nismo imali problema! Kad zaspe dojeći ostavim je.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi trenutačno prolazimo tu fazu nervoze. Samo bi se nosio, bio na rukama. Svoje šačice gura u usta, slini sve više i više. Noću se češće budi..., danju spava nekoliko puta po 10-ak minuta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •