trudna 6 tj tek saznalia već počele mučnine
ne sjećam se baš da mi je u prvoj tako rano počelo...a da ne kažem kako sam umorna i spaaava mi se
na poslu jedva stojim..hehe kako vi?
trudna 6 tj tek saznalia već počele mučnine
ne sjećam se baš da mi je u prvoj tako rano počelo...a da ne kažem kako sam umorna i spaaava mi se
na poslu jedva stojim..hehe kako vi?
meni su u drugoj trudnoci mucnine i umor poceli vec u petom tjednu i bile su puno jace nego prije. svima je bilo ocito da sam trudna. nisam mogla gledati od umora, ni voziti, rusila sam se cijele dane, a nisam ni jela zbog mucnica. uzela sam bolovanje i prvih mjesec dana doslovno prespavala. uopce se ne sjecam sto sam radila osim spavala dan i noc. sto sam vise bila umorna, vise mi je bilo mucno pa sam nastojala leci cim bi poceo umor.
i cestitam![]()
10 dana od zaceca su mi pocele mucnine...odmah sam znala sta je![]()
Posljednje uređivanje od koksy : 22.02.2012. at 10:18
meni je prvi put pozlilo taman u vrijeme kad sam trebala dobiti, odmah sam posumnjala, makar mi m jos nije ni kasnila.
U drugoj su mi počele mučnine tjedan dana prije očekivane m, tako da pošto smo radili na bebi a i sve mi je nekako bubrilo znala sam da sam trudna. Znači nekih 10 dana od začeća.
U drugoj trudnoći me prao umor i prije nego što sam saznala da sam trudna. To sam pripisivala proljetnom umoru (dok nisam ugledala +). Mučnine su isto odmah krenule. Osjećala sam se grooznoo do 13 tjedna. Jedva sam se iz kreveta uspjela izvući da skuham na brzaka neki ručak i odem na WC.
Ja u prvoj trudnoći nisam imala pojima što su to mučnine, no ova druga me dotukla,
počele su u 5 tt, ni zube si nemogu oprat da mi se želudac ne preokrene, kuhanje mi je noćna mora......
u prvoj trudnoći počele sa 6 tjedana, u drugoj i trećoj sa 5 tjedana.
svaka trudnoća je bila gora od prethodne, pa sam tako u prva 4 mjeseca zadnje trudnoće izgubila 7 kila od povraćanja
Meni prvi put isto jako rano krenuo grozan umor i iscrpljenost, nisam ni znala da sam trudna a sa 6 tjedana i lagane mučnine. Sad drugi put tek s negdje 9 tjedana, ja se taman ponadala da bi me moglo preskočiti a ono šipak, puno gore mučnine i duže trajale nego u prvoj trudnoći!
meni su krenule mučnine u 4. tjednu sada, u prošloj t u 5. i trajale do negdje 17tt. ove sad, naravno , još treju i puno su gore nego u prošloj. i umora sam stravično, valjda od dana začeća, to mi je i bio prvi znak sumnje
hvala na čestitkama
pa da ovaj put tako rano osjećam mučninu.još nije krenilo povraćanje ali mi je mučno.i danas imam temperaturu 38.3 grlo mi je koma i odem kod dr i da mi Silapen antibiotikjel to smeta za trudnoću? cijelo tijelo me jako boli ,onako me groznica trese..baš koma..
Silapen nisam pila u trudnoći, ali jesam uz dojenje.
pa jesi rekla dokici da si trudna? ako si joj rekla, valjda ti je dala antibiotik kompatibilan s trudnoćom
da da naravno da sam rekla ali nekako mi sumnjivo gleda po onim knjigama kao nije sigurnauzimam i lupocet jer imam temp..za lupocet kažu da smije..