Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: tako rano mučnine?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno tako rano mučnine?

trudna 6 tj tek saznali a već počele mučnine ne sjećam se baš da mi je u prvoj tako rano počelo...a da ne kažem kako sam umorna i spaaava mi se na poslu jedva stojim..hehe kako vi?

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su u drugoj trudnoci mucnine i umor poceli vec u petom tjednu i bile su puno jace nego prije. svima je bilo ocito da sam trudna. nisam mogla gledati od umora, ni voziti, rusila sam se cijele dane, a nisam ni jela zbog mucnica. uzela sam bolovanje i prvih mjesec dana doslovno prespavala. uopce se ne sjecam sto sam radila osim spavala dan i noc. sto sam vise bila umorna, vise mi je bilo mucno pa sam nastojala leci cim bi poceo umor.
    i cestitam

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    trudna 6 tj tek saznali a već počele mučnine ne sjećam se baš da mi je u prvoj tako rano počelo...a da ne kažem kako sam umorna i spaaava mi se na poslu jedva stojim..hehe kako vi?
    U prvoj trudnoći sam prvi put povratila 31 dan od z.m., znači ni punih 5 tjedana. Nisam još ni znala da sam trudna, mislila da sam bolesna koliko mi je slabo bilo. I temperatura 37,5 (isto od trudnoće).

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

10 dana od zaceca su mi pocele mucnine...odmah sam znala sta je
    Posljednje uređivanje od koksy : 22.02.2012. at 10:18

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni je prvi put pozlilo taman u vrijeme kad sam trebala dobiti, odmah sam posumnjala, makar mi m jos nije ni kasnila.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U drugoj su mi počele mučnine tjedan dana prije očekivane m, tako da pošto smo radili na bebi a i sve mi je nekako bubrilo znala sam da sam trudna. Znači nekih 10 dana od začeća.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U drugoj trudnoći me prao umor i prije nego što sam saznala da sam trudna. To sam pripisivala proljetnom umoru (dok nisam ugledala +). Mučnine su isto odmah krenule. Osjećala sam se grooznoo do 13 tjedna. Jedva sam se iz kreveta uspjela izvući da skuham na brzaka neki ručak i odem na WC.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja u prvoj trudnoći nisam imala pojima što su to mučnine, no ova druga me dotukla,
    počele su u 5 tt, ni zube si nemogu oprat da mi se želudac ne preokrene, kuhanje mi je noćna mora......

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u prvoj trudnoći počele sa 6 tjedana, u drugoj i trećoj sa 5 tjedana.
    svaka trudnoća je bila gora od prethodne, pa sam tako u prva 4 mjeseca zadnje trudnoće izgubila 7 kila od povraćanja

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni prvi put isto jako rano krenuo grozan umor i iscrpljenost, nisam ni znala da sam trudna a sa 6 tjedana i lagane mučnine. Sad drugi put tek s negdje 9 tjedana, ja se taman ponadala da bi me moglo preskočiti a ono šipak, puno gore mučnine i duže trajale nego u prvoj trudnoći!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

svratila sam samo da ti čestitam!!!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni su krenule mučnine u 4. tjednu sada, u prošloj t u 5. i trajale do negdje 17tt. ove sad, naravno , još treju i puno su gore nego u prošloj. i umora sam stravično, valjda od dana začeća, to mi je i bio prvi znak sumnje

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hvala na čestitkama
    pa da ovaj put tako rano osjećam mučninu.još nije krenilo povraćanje ali mi je mučno.i danas imam temperaturu 38.3 grlo mi je koma i odem kod dr i da mi Silapen antibiotik jel to smeta za trudnoću? cijelo tijelo me jako boli ,onako me groznica trese..baš koma..

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Silapen nisam pila u trudnoći, ali jesam uz dojenje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa jesi rekla dokici da si trudna? ako si joj rekla, valjda ti je dala antibiotik kompatibilan s trudnoćom

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da da naravno da sam rekla ali nekako mi sumnjivo gleda po onim knjigama kao nije sigurna uzimam i lupocet jer imam temp..za lupocet kažu da smije..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •