-
Apropo tih državnih zaliha u slučaju krize (koju i ovako i onako nećemo preživjeti na ovaj način jer previše ljudi ovisi o toj rezervi, niti matematički ta računica nije u plusu, jer će se ta patetična državna rezerva otopit dok si reko keks i milijoni ljudi će ostati na cesti gladno) zar ne bi država mogla otkupljivati od poljoprivrednika količinu dostatnu za državnu rezervu, bez da uzima moje novce da subvencionira nešto što ja osobno nikad ne bih? Mljeko koje ti mljekari proizvode nije zdravo, ja ga ne želim piti, ne želim da ga moja djeca piju a opet za sve to plačam. Koja je logika u tome ne znam.
I da te pitam zloćko, da li je posao tvome rođaku isplativ ako nema državne subvencije? Nije, dakle svjesno kreče u nešto (masovnu nezdravu proizvodnju jer sigurna sam da nije organski free range uzgoj) iako zna da bi za njegov opstanak meni trebalo dizati novac od usta moje djece.
To je sve zamišljeno tako da se unište mali proizvođači i ostave 2-3 velika, i onda će sve biti OK, mljeko će biti jeftino, niko se neče žaliti...tome vode subvencije.
Problem sa ovom državom je u tome što je 99% ljudi potrošaći, proizvođači su nam svedeni na minimum, a i od tog minimuma samo neki uistinu imaju kvalitetan proizvod. Mi smo društvo robova.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma