Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Prosvjedi...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    To je sve zamišljeno tako da se unište mali proizvođači i ostave 2-3 velika, i onda će sve biti OK, mljeko će biti jeftino, niko se neče žaliti...tome vode subvencije.

Problem sa ovom državom je u tome što je 99% ljudi potrošači, proizvođači su nam svedeni na minimum, a i od tog minimuma samo neki uistinu imaju kvalitetan proizvod. Mi smo društvo robova.
    Upravo tako, bravo Roza!

Citiraj zloćko prvotno napisa Vidi poruku
    A čime da se bave ljudi na selu? Svi tvrde, mora se selo modernizirat, posjedi okrupniti , što bi se kod nas nešto sijalo, tovilo, sadilo bralo itd itd kad će nam uskoro doći EU i slobodne granice i i bit će svega jeftinoga.
    Odgovor se krije u tome što je kod nas prisilno ugušena proizvodnja svinja...
    Mom rođaku bi možda nešto i ostalo i bez subvencija da mu pšenica nije netragom nestala.

Uskoro će EU oni imaju super kvalitetu proizvoda i jedva čekaju da ih na šlepre dovezu u HR.

I ovo što je zloćko napisala potvrđuje zaključak da se sve radi u interesu krupnog kapitala, ponešto hrvatskog, ali više stranog. Zato svi koji prosvjeduju protiv toga i poljoprivrednici i stočari i studenti Filozofskog fakulteta imaju pravo. Danas sam u jednom dnevnom oglasniku pročitala da su se "mljekari, nažalost, našli s onu stranu reformi koje su potrebne da bi društvo moglo funkcionirati". Na stranu uobičajeni i očekivani uvlakački cinizam, no pitam se tko je to "društvo" koje treba funkcionirati. Samo elite! Svi mi ostali smo, tko prije tko kasnije, "s onu stranu reformi". Od nove vlasti nisam očekivala puno, a vidim da dobivam još i manje - novost je samo promoviranje vlastite ideologije i kadroviranje novim mediokritetima, sve ostalo je isto, ako ne i gore.
    Posljednje uređivanje od Zdenka2 : 25.02.2012. at 10:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •