-
Podržavam prosvjede i pravo na prosvjed; ne sviđa mi se razmišljanje da ima i onih kojima je gore pa šute.
Međutim, mislim (nisam stručnjak) da su subvencije samo gašenje vatre na kratko vrijeme i da sigurno među prosvjednicima ima i onih koji žele da se iz proračuna što dulje amortizira njihova nesposobnost ili nevoljkost za udruživanjem, većom poduzetnošću i fleksibilnošću koja je neminovna budućnost svima koji se žele ičime baviti na tržištu. Prošla su ta vremena, a u mnogim djelatnostima predugo su i trajala i dovela su nas tu gdje smo sada.
Stajem u red da platim koju kunu više litru kvalitetnog domaćeg mlijeka koje će preraditi naši mljekari ujedinjeni u zadruzi i u čije ću porijeklo biti 100% sigurna. Naši mljekari ionako proizvode manje od potražnje na tržištu pa mislim da im je jedina budućnost da igraju na kvalitetu i brendiraju svoj proizvod jer ih jeftinija roba iz uvoza cijenom ionako "šije" pa iz godine u godinu ovise o državnim poticajima i subvenicijama.
Mislim da u Hrvatskoj, unatoč krizi, ima dovoljno ljudi koji neće uštedjeti kunu na proizvodu kao što je mlijeko ako s jedne strane imaju nešto neprovjerenog porijekla, a s druge nešto za što se jamči da je domaći svježi proizvod.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma