-
i ja podupirem prosvjede, ali me muči nešto, eto ja u prosvjede mogu iza četri sata, jer do tada radim i ako nisam na poslu to moram pravdati ili ću dobiti otkaz, mene ne štiti niti jedan sindikat, meni država neće uskočiti sa subvencijom i jednokratnom pomoći, mene ne smatraju socijalnim slučajem jer i suprug i ja radimo i gle čuda imamo auto i imamo stan u "vlasništvu".....
gadi mi se ova država i to da štrajkati mogu samo oni
A) koji su ostali bez posla
B) oni koji rade u državnim i javnim službama (koji se eto između ostalg financiraju i iz mog đepa)
C) oni koji dobivaju subvencije i slične pomoći od države....
ma suosjećam ja sa vama i žao mi je svih, ali ko suosjća sa nama običnim radnicima koji rade kod privatnika i koji danas plaču jer je već 02.03. a plaću za 1 mjesec još nisu dobili???? di da ja idem prosvjedovati????
zašto samo jedni u ovoj državi moraju trpiti sve? samo radnici kod privatnika nemaju nikakva prava od države....
eto i iz tog razloga nemogu poduprjeti štrajk mljekara...jer vama će država opet uskočiti sa nekakvom subvencijom s ečim, a meni će banka pokucati na vrata i tražiti me ključeve od stana ako joj neplatim samo jednu ratu...
danas sam jako isfrustrirana i nemam o
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma