-
prestanak dojenja..povratak na krasno radno mjesto
bok
uskoro (u 5 mj) se moram vratiti na posao. Radim svakako i u svaka doba tako da će mi biti teško nekako otprilike tempirati dojenje.
Sada smo uglavnom na sisi, a 1 obrok dnevni je na AD i navečer prije spavanja je na boci.
U startu smo imali problema i poslje nikako nadokanditi tu potrebnu količinu. Iskreno, kasnije kako je vrijeme odmicali nisam se baš tome ciljano niti mogla posvetiti jer sam od njegovog rođenja položila 5 ispita na magisteriju, i u tom periodu isto tako dosta izbivala iz kuće, pa su mu davali taj jedan obrok na bocu kada mene ne bi bilo.
Uglavnom, zanima me sljedeće, šta i kako sada kada krenem raditi? U opciji da kompletno prestanem dojiti šta trebam napraviti, i sa mlijekom i sa bebom? Kakav je postupak?
Odnosno ako ostanem ovako, ima li neka varijanta pa da ga barem podojim navečer ili po noći i ujutro? Jel to može tako nekekako funkcionirati, tj.hoću li uspjeti tako imati uopće mlijeka?
Thx
p.s.hvala krasnoj državi na krasnom zakonu, koji je vrlo stimulativan za ostanak kod kuće za bebom do 1 g..........6 mj ćemo živjei od zraka i naravno one krasne naknade koju bi trebali dobiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma