Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Smeda- tamnosmeda menstruacija!! Cure help molim vas,potrebne ste mi :(!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Smeda- tamnosmeda menstruacija!! Cure help molim vas,potrebne ste mi :(!!!!

Evo ovako da ukratko napisem, narucila sam se kod ginekologa, ali ja i decko smo imali redovite spolne odnose nismo se stitili i sad sumnjam na trudnocu.. (bilo bi nam jako drago da dobijemo bebu)!Mlada sam imam 23 godine ... E sad, neznam kome da se obratim i vjerujem da ima jos ovakvih tema ovdje ali mi je malo hitno pa se nadam da cete imati razumjevanja. Dobila sam neki tamnosmedi iscjedak kao s nekim malim mrvicama (sorry na opisu neznam kako bi drugacije rekla), i uz to bole me jajnici i bubreg lijevi (imala sam bubrezni kamenac koji sam pomokrila mislim da je nebitno) ali , dojke me jakooo bole, i nemam apetit nikako,i da ne jedem cijeli dan nisam gladna! glavobolja i umor su mi takoder prisutni... mogu spavati cijeli dan, e sad me brine taj iscjedak, nema tragi crvene krvi samo ta smeda "stara"...nedavno sam vadila TSH i 3,2 mi je, u granicama normale tako da nije do toga i ostali hormoni su mi uredu,antitijela i progesteron.... kao sto nisam imala nikakve ciste na jajnicima ni policisticni nisu sve vec provjereno,neznam u cemu bi mogao biti problem???? jeli ko od vas cura/zena imao takav problem?? stvarno bih bila zahvalna da mi odgovorite!! hvala unaprijed !!

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kada ti je bila posljednja menstruacija? Koliko ti traju ciklusi?
    Ovo krvarenje u slučaju trudnoće može biti i implantacijsko krvarenje.
    Ako ti menstruacija već kasni, kupi u ljekarni test. On će ti pokazati jesi li trudna. Ako još nije vrijeme za menstruaciju, pričekaj s testom.
    Simptomi trudnoće često su slični i simptomima PMS-a.
    Bez testa, ili vađenja bete ili ginekološkog pregleda nećeš znati jesi li trudna.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

draga, ne bih te htjela strasiti, al tamnosmedji iscjedak + bolni jajnici + naglasena bol na jednoj strani mogu biti svasta i ne moraju biti nista al radi ovog prvog, otiđi svojoj ginicki
    kako sam vrlo nedavno imala iskustvo ovih tvojih simptoma, koji su nazalost zavrsili lose, nekako sam se osjecala duznom da ti ovo napisem (ja bih voljela da je mene netko "potjerao" koji dan ranije)

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    draga, ne bih te htjela strasiti, al tamnosmedji iscjedak + bolni jajnici + naglasena bol na jednoj strani mogu biti svasta i ne moraju biti nista al radi ovog prvog, otiđi svojoj ginicki
    kako sam vrlo nedavno imala iskustvo ovih tvojih simptoma, koji su nazalost zavrsili lose, nekako sam se osjecala duznom da ti ovo napisem (ja bih voljela da je mene netko "potjerao" koji dan ranije)

curke hvala vam..napisala sam vec samo neznam zasto mi nece odgovoriti!!! evo bila sam kod gineklologa nije beba u pitanju ( ali sve je u redu samnom...rekao mi je da je vjerovatno od stresa to sve...da jek normalno za moje godine... nemam nista na jajnicima,maternica super, i mjehur..endometrij 2 mm... ali to je u redu jer imam menstruaciju kad sam dosla doma pocela krvariti haha mozda je sve to na psihickoj bazi... dao mi je neke kontracepcijske tablete triquilar ali u slucaju da se bude ponavljalo ali za sad je vec bolja situacija )) ako nista drugo bar sam sritna sto je sve u redu samnom... samo mi je rekao kao da je dobro da mi je bolna menstruacija jer to je znak da imam ovulaciju ali nije mi bas uvijek bolna ono osijetim malo ali... jeli i vama tako?? hvala vam jos jednom na objasnjenju, od srca <3

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

super, bas mi je drago da ti je sve u redu, hvala Bogu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •