Evo ovako da ukratko napisem, narucila sam se kod ginekologa, ali ja i decko smo imali redovite spolne odnose nismo se stitili i sad sumnjam na trudnocu.. (bilo bi nam jako drago da dobijemo bebu)!Mlada sam imam 23 godine ... E sad, neznam kome da se obratim i vjerujem da ima jos ovakvih tema ovdje ali mi je malo hitno pa se nadam da cete imati razumjevanja. Dobila sam neki tamnosmedi iscjedak kao s nekim malim mrvicama (sorry na opisu neznam kako bi drugacije rekla), i uz to bole me jajnici i bubreg lijevi (imala sam bubrezni kamenac koji sam pomokrila mislim da je nebitno) ali , dojke me jakooo bole, i nemam apetit nikako,i da ne jedem cijeli dan nisam gladna! glavobolja i umor su mi takoder prisutni... mogu spavati cijeli dan, e sad me brine taj iscjedak, nema tragi crvene krvi samo ta smeda "stara"...nedavno sam vadila TSH i 3,2 mi je, u granicama normale tako da nije do toga i ostali hormoni su mi uredu,antitijela i progesteron.... kao sto nisam imala nikakve ciste na jajnicima ni policisticni nisu sve vec provjereno,neznam u cemu bi mogao biti problem???? jeli ko od vas cura/zena imao takav problem?? stvarno bih bila zahvalna da mi odgovorite!! hvala unaprijed !!![]()
![]()
![]()