-
Pa i meni kut iz skole nije ostao u dobrom sjecanju, morala sam bit okrenuta prema zidu i nerijetko sam plakala. Ali kad sam Svena poslala u kut nije bio okrenut prema zidu, sjedio je na podu,(mogla sam i stolac stavit al se nisam sjetila jer sam bila ljuta) okrenut prema meni, ja sam sjedila metar i pol dalje. I objasnjavala zasto je u kutu. On se minutu smirio pa je poceo pljuvat, pa sam produzila kaznu, pa se smirio pa poceo vristat pa sam jos malo produljila. Nakon 15 minuta je bio vidno rehabilitiran
I nije mi zao sto sam ga tako kaznila, mislim da mu nisam bas nikakvu traumu uzrokovala.
Sto se tice sandala na -5...Sven je nedavno, usred zime, pozelio kupat se vani u bazenu. I gnjavio je i gnjavio, a bio je i malo pospan pa je to preslo u nervozu i blagi tantrum. Kako se meni nije dalo vise objasnjavat zasto se ne moze kupat u bazenu, lijepo sam mu rekla nek se skine ko za bazen i nek izade na balkon, ako mu nece bit hladno golom ja cu mu osobno napunit bazen. Vani je bio snijeg, - 10. On se skinuo, otvorio balkonska vrata, zatvorio ih iste sekunde, obukao se i vise nije rekao ni A. A ja ostala postedenih zivaca...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma