Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
pa zašto ignoriraš?

očekuješ da će shvatiti ako ignoriraš? zašto bi shvatio? on samo shvaća da nema posljedica ako pljuje mamu, pa veselo nastavlja.

zašto se ne zakopaš u trenu, spustiš se na njegovu visinu - licem u lice - i ne pogledaš ga ljutito i ne kažeš - ne! to se ne radi! ako krene opet, odmah ga prekini.

ostavi se i te stolice, jer ona je dvosjekli mač. onda se naganjavaš oko nje, a ono zbog čega je tamo poslan potpuno je zanemareno.
također ne dozvoli da te tuče. prekini ga, zgrabi mu ruku u letu, spusti je i ljutito reci - ne! reci to s emocijama, ne moraš se derati, ali nek vidi da takva njegova reakcija može izazvati i tvoju reakcija koja uopće ne mora biti ugodna.

jer sam to sve već pokušala, dođem u napast da bih se derala iz petnih žila i onda ga ignoriram jer će mu možda dosaditi pa da vidi kako nije fora, ne privlači mi pažnju time i odustane. al ne ide ni to. to s pljuvanjem je novo, jučer je počeo, ali tuči nas je htio dok još nije niti hodao. čak sam otvarala temu o tome jer sam znala da će nam stvarati probleme.