-
mama c. ti je sve dobro napisala a ja cu samo dodat sto se tice TM-a. Bila sam i jos uvijek sam u istoj situaciji i osjecala sam se ko i ti, da mi on rusi autoritet. Sve dok mi jedna pametna zena nije rekla da pustim MM-a da gradi svoj odnos s njim kao sto sam ja izgradila svoj. I stvarno lakse zivim tako. Ako mu MM dozvoljava da mu se penje po glavi neka, mali zna da meni ne smije i to je ono sto mi je bitno. Baka mu npr. dozvoljava da se penje na njene kuhinjske elemente, kod mene mu to nece past na pamet.
Jedino sto sam MM-a jednom morala upozorit kad sam ja jednom zabranila nesto a on mu je to isto pola minute kasnije dozvolio. E to ne moze. Ja se ponekad ne slazem sa zabranom od MM-a ali presutim, ako mu je on tako rekao tako nek bude, ja cu to s MM-om raspravit dalje od djeteta.
Kad MM dode s terena mali se potpuno razuzda, i MM cesto ludi jer ga ne moze "dovesti u red". Ali ja se ne mjesam, kazem mu kako bi ja ali opet ne dok je mali tu. Klinci testiraju granice uvijek i bitno je da su one postavljene cvrsto. Naravno da mogu bit manja odstupanja kad je dijete bolesno, nervozno...los mu je dan ali to onda stvarno moraju bit manja odstupanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma