Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: friz friz friz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tanči, svaka čast!

sve je to tako.
    ali se čovjek uvijek i iznova nada da će nešto smisliti.

moja kosa je sada do guzice, nisam bila kod frizera dvije godine.
    jer ne znam što bih.
    pa ne radim ništa.
    i, što je najbolje, uopće nije ispucala.
    samo mi je u zadnjih nekoliko mjeseci opalo možda više od pola
    pa pletenica koa je prije bila 3 cm u promjeru, sada jedva navuče centimetar i pol

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, svaka čast!

sve je to tako.
    ali se čovjek uvijek i iznova nada da će nešto smisliti.

moja kosa je sada do guzice, nisam bila kod frizera dvije godine.
    jer ne znam što bih.
    pa ne radim ništa.
    pa pletenica koa je prije bila 3 cm u promjeru, sada jedva navuče centimetar i pol

Apri, kosa s godinama slabi. Na žalost i to je povezano s hormonima i menopauzom. Zato starije i jako stare gospođe imaju rijetku kosu. Nekima se čak i tjeme vidi.
    Meni je kosa nakon 35. isto počela jače ispadati, ali ciklički. I uhvatila me panika. I onda sam ostavila u apoteci 500kn za neko tada najnovije Vichijevo čudo i nisam postigla NIŠ. Baš niš. Jedino sam imala 500kn manje u novčaniku. Onda sam kupila neke tablete za jačanje kose i počela se debljati jer sam non stop bila gladna, a kosa je ostala ista.
    Onda mi je palo na pamet da probam s jednim losionom i sav sreća pa me frendica magistra farmacije odgovorila od toga jer taj losion ima puno nuspojava i skup je, a učinkovit samo dok ga koristiš.
    Nadalje, možda ti kosa pojačano ispada ako si na dijeti, pod jakim stresom ili ako ju stalno vežeš. Rep ubija kosu. Ako već moraš vezati, veži mekanim, spužvastim gumicama.
    Također proizvodi za stiling guše tjeme, začepe pore i kosa ne diše. Korjen se guši i kosa ispada.
    Ja isti imam jako dugu kosu. Sad sam ju malo skratila pa je duljine negdje do grudnjaka. I isto ne znam što bi s njom. Već sam u godinama kad bi trebala kosu skratiti jer ne želim izgledati otužno kao neka stara hipijevka. Prije godinu dana sam odrezala šiške i iako mi je trebalo da se naviknem na njih sad sam zadovoljna i svi mi govore da mi super stoje. Kosu farbam jer sam jako sijeda i ne izvodim više nikakve kerefeke s njom jer sam skužila da što ju manje gnjavim to je ljepša.
    I da, meni je lakše s dugom kosom jer kad bi ju ošišala, onda bi stalno morala fenirat ako bi htjela imati frizuru jer imam neku divlju poluvalovitu kosu. Ovako samo šiške pofeniram i to je to. Nekad nosim raspuštenu, najčešće podignem dio iznad ušiju i na potiljku stavim kvačicu. Ljeti smotam u bananu i pokopčam.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    mojaa kosa je sada do guzice, nisam bila kod frizera dvije godine.
    jer ne znam što bih.
    pa ne radim ništa.
    Kosa ti je najvjerojatnije predugačka i stalno ju vežeš u rep ili pletenicu pa samim time ju navjlačiš i ona lagano pada.

Skrati ju barem za 10 cm ako ti je do guze i pusti ju malo da diše, nemoj ju toliko sputavati, uživaj u svojoj kosi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •