Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 94 od 94

Tema: friz friz friz

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    . Zadnjih godinu dana idem kod Ruže u Vlašku, jesu malo skuplji, ali svaki put izađem prezadovoljna. .
    Ja sam se dosta dugo frizirala tamo(napravili su mi predivnu vjenčanu frizuru,baš umjetničko djelo)no s vremenom su mi se malo pokvarili,ne znam zašto.Bila sam prešla Zanettiju jer oni majstorski farbaju.No s vremenom sam se prestala farbati,sad imam prirodnu boju nakon sto godina.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    koja mu je cijena?
    160 kuna,što je dosta za sprej.No meni vrijedi svake kune.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ah, Tigi Small talk je bio moja dugogodišnja ljubav, a onda mi se odjednom pokvario

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Apri, tebi je kosa definitivno preteška, zato se lokne opuste. Vjerovatno je i oštećena, a "mrtvu" kosu je nemoguće sfrizirat.
    Kosa se frče dok je malo vlažna i kad skineš papilote nasprejaš malo s lakom.
    Ja uzmem deblje pramenove, pazim da ne prelomim vrhove i namotam kosu na vikler do glave. Nikakva mudrost. Pramenovi su deblji i zato lokne ispadnu prirodne. E da, jedna jako jako bitna stvar je NE ČEŠLJATI lokne. Kad skinete vikler samo prstima malo rastresite kosu. Kosa će se od vlastite težine malo opustiti i to je to. Ako rasčešljate, lokne će se razvući i ode sav trud.
    Moja frizerka je u Zaprešiću, na terminalu, točno preko puta autobusne stanice. Broj mobitela dam zainteresiranima na pp.
    Što se tiče skupih šampona, maski,seruma i sl. Probala sam jako puno toga jer sam jednostavno ljubitelj kozmetike i volim isprobavati svašta. Preko inozemnih sajtova tipa Cheapsmells se mogu naručiti dosta povoljnije i Tigi i Lorealove i Macadamia i Schwartzkopf proizvodi i profesionalne serije. Znaju biti i na akcijama, pa se isplati probati.
    Meni osobno jedino Macadamia ulje čini značajnu razliku mojoj kosi. Sa niti jednim šamponom nisam bila zadovoljna, a probala sam ih na desetke u cjenovnom rangu od 50kn na više i na kraju se vratila dobroj staroj Shaumi po 10 kn. Od regeneratora mi je za sada najbolji John Frieda za kovrčavu kosu jer je jako hidratantan i ne masti mi i otežava kosu. Lorealov serum za vrhove mi je isto dobar, ali ne daj Bože pokisnut jer mi je poslije kosa sva ljepljiva....
    Netko je spominjao da bi minival. NEMOJ! Ništa se nije promijenilo u načinu rada. Da bi minival imao efekta prvo se na kosu stavlja kiselina koja otvara ljuskice na površini vlasi i ulazi u srž vlasi koju pretvara u "gumu" i tako podatna kosa se oblikuje, odnosno frče na vikler. E sad kad bi oprali kosu i skinuli vikler, kosa bi ostala ravna. Izmučena i ravna. Međutim umjesto toga frizerka na kosu stavlja fiksir koji je na bazi vodikovog peroksida, a taj fiksir izaziva obrnutu reakciju. Odnosno neutralizira djelovanje kiseline i zatvara ljuskice vlasi. Nakon toga ako operemo kosu i skinemo viklere kosa ostaje kovrčava. Nadam se da sam bar malo pojasnila sistem, a sad si vi probajte predočiti kakav je to horor za kosu.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Utječu li ta ulja i sjajila na kosu koja je sklona mašćenju da se još više masti?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Utječu li ta ulja i sjajila na kosu koja je sklona mašćenju da se još više masti?
    Ne, ali da ti kosa bude teška i masna to se može desiti.Pogotovo ako staviš previše, a lako je pretjerati.Mašćenje kose se neće pojačati.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kako tretirati tanku beživotnu kosu sklonu mašćenju?

Naime, godinama je bila u repu ili pundži već drugi dan nakon pranja. Prije nekoliko mjeseci ošišala sam je tako da u rep više ne može. Kad je operem, moram je izvući na četke ili staviti viklere da se odmah ne priljubi uz tjeme (tako je već sljedeći dan vidljivo masna).
    Jesu li te papilote primjerenije duljoj kosi ili mogu i na kraću a da se njihova noćna nositeljica ujutro ne pretvori u ovčicu?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I još nešto- glavni sastojak jako razvikanog i bezobrazno skupog Moroccanoil-a je arganovo ulje koje božanstveno miriši i super je za kosu. Ne masti i hidratizira.
    Arganovo ulje možete kupiti u Kemigu u Vlaškoj po cca 60kn za 100ml a Moroccanoil košta oko 300kn za istu količinu. Ako arganovo ulje pomiješate sa makadamijinim uljem dobit ćete savršenu stvar za svoju kosu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako tretirati tanku beživotnu kosu sklonu mašćenju?

Naime, godinama je bila u repu ili pundži već drugi dan nakon pranja. Prije nekoliko mjeseci ošišala sam je tako da u rep više ne može. Kad je operem, moram je izvući na četke ili staviti viklere da se odmah ne priljubi uz tjeme (tako je već sljedeći dan vidljivo masna).
    Jesu li te papilote primjerenije duljoj kosi ili mogu i na kraću a da se njihova noćna nositeljica ujutro ne pretvori u ovčicu?
    Kako bi to ispalo na kraćoj kosi zaista ne znam. Ja bih probala ošišati kosu stepenasto. Kvalitetno šišanje čuda radi. I onda kad imaš dobro ošišanu kosu, možeš ju prati svaki dan malo protreseš glavom i imaš frizuru bez mukotrpnog feniranja. Tvojoj kosi treba sa dobrim šišanjem dati volumena. I ako se baš jako masti, peri ju svaki dan s blagim šamponom. Ja svoju perem ljeti svaki dan, a zimi svaki drugi,jako rijetko treći dan(to kad imam lokne) Moja kosa nije tanka, upravo suprotno, ali je sklona mašćenju jer imam povremenih problema sa seborejom( tu mi pomaže već spomenuti Vichyev šampon sa selenom za masnu kosu) i primjetila sam da mi je u prvoj fazi ciklusa masnija, a poslije ovulacije suša.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Laura29 moja kuma ima takvu kosu, svu nikakvu! I nedavno je otkrila od shaume sampon za masnu kosu cotton fresh i kaze nikad nije bila zadovoljnija! Izdrzi joj kosa a da ne izgleda kao rezanac i po 4 dana
    apri kosa ti otpada i od tezine, bolje ju skrati malo da nebi za koju godinu furala zaliske 8)

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tanči, hvala.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

disciplina, pisale smo u isto vrijeme, također hvala ti na savjetu. Imam shaumu push-up volumen. Probat ću i ovaj koji preporučuješ Ima li ga u DM-u?
    Posljednje uređivanje od laura29 : 25.02.2012. at 07:58

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Apri, tebi je kosa definitivno preteška, zato se lokne opuste.
    ma nije mi bila ovolika kad sam držala papilotne toliko sati, bila do pola leđa.
    i nije ni malo uništena, začudila bi se.

tanka je jako i jako brzo se masti.
    meni frizeri ne žele ni sušiti kosu jer dok je osuše, ona već u rezancima
    tako da nikakva ulja ni sprejevi ne dolaze u obzir.

ali, moram odrezati jedno 20 cm, to je činjenica.
    samo da se stabiliziram.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja pak imam suprotan problem, puno kose (iako mi strašno pada?!?!) i volumen s kojim ne znam šta bih? ošišana stepenasto već jesam (šišalo me već sigurno 10-tak frizerki na istu foru, kaj nijedna nije pogodila?), kraće frizura mi ne pašu zbog puno neposlušne kose i morala bih kod svakog pranja puno vremena uložiti u feniranje i sl.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koliko plaćate macadamia ulje i gdje ga nabavljate?

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Laura29, ima ga u dm-u plava bocica!
    Tina i kod mene isti problem! Do sad svaki frizer koji me sisao je morao napraviti par puta pauzu da odmori ruke! Ma uzas! Svako malo ju odlucim pustiti da raste ali mi je onda kosa stalno u repu jer prokuhavam ispod! Najsretnija sam kad je kratka

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja pak imam suprotan problem, puno kose (iako mi strašno pada?!?!) i volumen s kojim ne znam šta bih? ošišana stepenasto već jesam (šišalo me već sigurno 10-tak frizerki na istu foru, kaj nijedna nije pogodila?), kraće frizura mi ne pašu zbog puno neposlušne kose i morala bih kod svakog pranja puno vremena uložiti u feniranje i sl.
    Zato ja i imam dugu kosu jer kad je kraća i stepenasta to je katastrofa za dovest u red. Ovako ju vlastita težina povuče, ali ne smijem sušiti fenom jer mi sve raspuše. Za tebe definitivno nije stepenasto šišanje. Da li si ikada probala bob? To ti je šišano sve ravno u razini čeljusti. Odlično izgleda na kosu kao što je tvoja. Jedino, po meni, nije lijepo iz profila ako je podbradak poveći.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovaj zeleni zeleni Shauma push-up o kojem pišete je i meni super šampon. Daleko bolji od masu skupljih.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    koliko plaćate macadamia ulje i gdje ga nabavljate?
    Frizer pribor Domjanićeva od 60kn za 10ml do 300kn za 100ml.
    Bila je akcija na Cheapsmellsu, ali ne znam da li je još uvijek. Provjeri.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zato ja i imam dugu kosu jer kad je kraća i stepenasta to je katastrofa za dovest u red. Ovako ju vlastita težina povuče, ali ne smijem sušiti fenom jer mi sve raspuše. Za tebe definitivno nije stepenasto šišanje. Da li si ikada probala bob? To ti je šišano sve ravno u razini čeljusti. Odlično izgleda na kosu kao što je tvoja. Jedino, po meni, nije lijepo iz profila ako je podbradak poveći.
    ma da i ja mislim da mi feniranje još poveća volumen
    bob ima moja L. i presladak mi je i baš sam razmišljala da se isto ošišamo, samo ja bi malo dužu kosu ipak, jel to spojivo bob i duga kosa i ne bi htjela šiške kratke, već duge?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tanči, gledam na cheapsmellsu te macadamie, ali ne znam koji od tih proizvoda da uzmem.
    Imam gustu neposlušnu kosu, debelih čekinjastih vlasi,
    Dužina malo preko ramena. Lijepo izgleda jedino kada je ispeglana, pa je zato najčešće vežem.
    Nema tog šišanja koje bi moju kosu oblikovalo na taj način da je samo operem i imam urednu frizuru.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eto ode u Muller kupit te papilote i u dm ove šampone, sprejeve

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pošto vidim da ovdje ima cura sa kovrčavom kosom,molila bih pomoć.Moja je kosa do ramena,polu kovrčava(nedefinirana),suha i užasno opada.Nekada je bila lijepa sama po sebi i bilo je svejedno kako je ošišana ali više nisu ta vremenaMolila bi ako netko zna za frizera koji zna šišati ne-ravnu kosu i dati kakvu-takvu definiciju mojoj kosi?
    Redovito me ošišaju isto kao što bi i nekoga s ravnom kosom,ispeglaju i sve je za 5 dok ne operem!I zato predlažite

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Frizer pribor Domjanićeva od 60kn za 10ml do 300kn za 100ml.
    Bila je akcija na Cheapsmellsu, ali ne znam da li je još uvijek. Provjeri.
    uf, a ja mislila da mene deru
    prvi puta sam platila 30 ml nekih 86 kuna, a na drugom mjestu 60 ml za istu cijenu.
    tnx.

pipli, uzmi macadamia natural oil (therapeutic oil for all hair types),
    ako ćeš probati prvo s uljem. inače imaju od šampona do četke koja ispušta to ulje prilikom češljanja.
    ja sam probala samo ulje.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tih ulja ima više vrsta. Light verzija u spreju je jeftinija, ali i slabija. Ja sam napisala cijene za najjaču koncetraciju ulja. To sam i probala. Za drugo ne znam.

Piplice ako ti je kosa suha uzmi healing oil therapy treatment. Kosa će ti biti ko svila od toga

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Pošto vidim da ovdje ima cura sa kovrčavom kosom,molila bih pomoć.Moja je kosa do ramena,polu kovrčava(nedefinirana),suha i užasno opada.Nekada je bila lijepa sama po sebi i bilo je svejedno kako je ošišana ali više nisu ta vremenaMolila bi ako netko zna za frizera koji zna šišati ne-ravnu kosu i dati kakvu-takvu definiciju mojoj kosi?
    Redovito me ošišaju isto kao što bi i nekoga s ravnom kosom,ispeglaju i sve je za 5 dok ne operem!I zato predlažite
    Da bi vratila život svojoj kosi moraš ju hidratizirati. Kad je kosa jako isušena, teško je bilo što s njom napraviti. Moja frizerka ima kovrčavu kosu i ona meni izgleda famozno i sa ravnom i sa prirodno kovrčavom i sa ekstenzijama i svakako. Ako ti nije Zaprešić daleko, pošaljem ti kontakt na pp pa ju možeš konzultirati u vezi šišanja i svega ostaloga.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tina55 bob može biti duži, kraći, pa i asimetrični (jedna strana lica kraća, a druga duža) ili na potiljku kraće, pa prema naprijed sve dulje sa dugačkim šiškama koje su u tom slučaju najduže od sve kose. Također može biti i sa jako kratkim šiškama. Sve kombinacije sam isprobala kad sam nekad davno godinama nosila isključivo bob. I sad bi se rado vratila na tu frizuru i vjerovatno i budem kad istešem podbradak.
    Pogledaj si ovdje slike i savjete u vezi boba http://www.frizura.rs/tag/bob-frizure

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tanči nije mi Zaprešić daleko(realno je) jer na šišanje idem 2 puta godišnje,tako da te molim za broj na pp.
    A što se tiće hidratacije isprobala sam xy proizvoda i ništa ne pomaže,jedna od boljih stvari je gore navedeno ulje ali mi je potrebno i kvalitetno šišanje.
    U svakom slučaju hvala na pomoći
    A ako još ima kakvu frizerku slobodno predložite!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
    više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se dosta dugo frizirala tamo(napravili su mi predivnu vjenčanu frizuru,baš umjetničko djelo)no s vremenom su mi se malo pokvarili,ne znam zašto.Bila sam prešla Zanettiju jer oni majstorski farbaju.No s vremenom sam se prestala farbati,sad imam prirodnu boju nakon sto godina.
    zato uvijek tražim istog frizera i ne šišam se dok on nije slobodan da me primi

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma i ja sam se šišala uvijek kod iste frizerke,ona mi je i radila i vjenčanu frizuru,i pramenove uvijek,i jednom sam imala pauzu da nisam bila 4 mjeseca i dođem tamo,dobijem informaciju da je otvorila svoj salon a nitko ne želi reći gdje i koji.rekoh,dobro ,svejedno,pa svi znaju raditi,i ostanem na pramenovima,i uspjeli su,a da ne znam kako,na mojoj prirodno plavoj kosi dobiti umjesto baby plavih,žućkaste pramenove.to je bilo zadnji puta da sam bila tamo.prešla sam kod Zanettija i tu me uvijek šišala Jasna,žena radi mrak,ne znam jel bolje šiša ili farba.jednu od njenih kreacija ovjekovječila sam i slikanjem za osobnu,to je bila neka asimetrična kraća frizura s asimetričnim šiškama i baby pramenovima,uh dođe mi da ošišam ovu grivu kad se tog friza sjetim

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
    više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.
    Ima više verzija tog ulja. Slabije i jače, za plavuše i tamnokose...O svrsi ovisi i koncetracija, pa i cijena, a da je kod nas sve skupo i preskupo to je isto istina. Isto kao i činjenica da svi pokušavaju zaraditi na tome jer je trenutni hit. Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ima više verzija tog ulja. Slabije i jače, za plavuše i tamnokose...O svrsi ovisi i koncetracija, pa i cijena, a da je kod nas sve skupo i preskupo to je isto istina. Isto kao i činjenica da svi pokušavaju zaraditi na tome jer je trenutni hit. .
    koristim to ulje dvije godine, imala sam katalog s njihovim proizvodima u rukama.
    nije me zanimalo baš u tolikoj mjeri da bih pomno proučavala, ali sam vidjela ponešto.
    i dalje stojim kod toga da uzimaju masnu maržu i da koncentracija ovakva ili onakva nije vrijedna 10ml 100 kuna.
    zar ne govoriš i sama isto:
    Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj
    ako se mješavinom ovih ulja koje si navela (pretpostavljam da si ih spomenula jer su jeftinija, ne znam) može dobiti isto ili kvalitetnije, što reći.
    inače, ovo što spominješ za plavuše ili crnke... sve mi, ciljna skupina koja dolazi u salon, smo uglavnom obojane.
    zar su nas previdjeli?

ali neću se više oko toga, nije mi to ulje od neke važnosti.
    čak iz jednog perioda povezujem pojačano ispadanje kose s korištenjem tog ulja.
    ne odgovara svima jednako, iako, moram priznati da genijalno miriše i kosa je predivno svilenkasta.
    zato, polako, ljudi, prije nego si izbijete nemale kune iz džepa.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

skupo je to je definitivno, meni je par kapi ulja dovoljno da se raščešljam bez problem ( kosa mi je skoro do pola leđa, gusta , tanka vlas koja se jako mrsi i uz to farbna )

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Posljednje uređivanje od kinder : 26.02.2012. at 14:09

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije mi bila ovolika kad sam držala papilotne toliko sati, bila do pola leđa.
    i nije ni malo uništena, začudila bi se.

tanka je jako i jako brzo se masti.
    meni frizeri ne žele ni sušiti kosu jer dok je osuše, ona već u rezancima
    tako da nikakva ulja ni sprejevi ne dolaze u obzir.

ali, moram odrezati jedno 20 cm, to je činjenica.
    samo da se stabiliziram.
    Apricot, mislim da kosu moraš skratiti – bit će lakša i punija. S vremenom se vijek vlasi skraćuje, pa ne možeš više imati veliki broj tako dugih vlasi. Osim toga, kosi šteti stalno vezivanje. To isto može dovesti do ispadanja.

Ako kosa duže vrijeme pojačano ispada treba prije svega prekontrolirati željezo, A-vitamin, potom i štitnjaču.

Vrlo je važno izabrati odgovarajuću njegu – tanke vlasi su pogotovo osjetljive na teške tretmane, s puno silikona i drugih kemijskih supstanci. Ne bih kosu maltretirala nikakvim minivalom, vrućim škarama i drugom kemijom – njegovana ravna kosa je lijepa.

Nemam masnu kosu, ali znam iz iskustava drugih da je za čišćenje takve kose dobra zelene glina ili pasta od nje – npr. Cattier. Sredstva za stiliziranje isto uopće nisu potrebna – kosa može puno ljepše izgledati i bez toga.

Ima puno vitaminskih dodataka za kosu, a meni je najbolji Twinlab Hairfactors.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni su bob frizure baš slatke, ali mi je žao odrezat kosu nakon što sam ju dugo puštala, sad sam u pravoj nedoumici

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako netko treba macadamia cream;
    http://forum.roda.hr/threads/71665-Macadamia-cream.....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni su bob frizure baš slatke, ali mi je žao odrezat kosu nakon što sam ju dugo puštala, sad sam u pravoj nedoumici
    ja prekjučer odrezala 30 cm kose
    i još bih da je frizer htio
    svejedno mi je i sada 15 cm iznad struka

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja prekjučer odrezala 30 cm kose
    i još bih da je frizer htio
    svejedno mi je i sada 15 cm iznad struka
    Vau, 30 cm!
    Ali onda je sigurno u dobrom stanju kad je nije htio šišati. Svi frizeri koje ja znam jedva čekaju da uposle škare.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Trebam pouzdanog frizera koji dobro šiša na bob-frizuru, negdje u Zagrebu, centar/siri centar ako je moguce. Ne trebam ni bojanje, ni pramenove, ni nista, samo šišanje nakon kojeg ne moram fenirati i dodatno se truditi da bi dobro izgledalo.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Toplo preporučam novi salon na Martinovki (paralelno s Miramarskom, Zelinska 7, ulaz sa strane parka). Frizerka Snježana godinama je radila u Ruži, odlično šiša i farba, jako je draga, evo link s fejsa: http://www.facebook.com/#!/d8hairfactory

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ispred je parkić za klince i s kolicima se može bez problema u salon.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam pouzdanog frizera koji dobro šiša na bob-frizuru, negdje u Zagrebu, centar/siri centar ako je moguce. Ne trebam ni bojanje, ni pramenove, ni nista, samo šišanje nakon kojeg ne moram fenirati i dodatno se truditi da bi dobro izgledalo.
    zgat u vrbanima

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •