Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: friz friz friz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
    više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
    više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.
    Ima više verzija tog ulja. Slabije i jače, za plavuše i tamnokose...O svrsi ovisi i koncetracija, pa i cijena, a da je kod nas sve skupo i preskupo to je isto istina. Isto kao i činjenica da svi pokušavaju zaraditi na tome jer je trenutni hit. Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ima više verzija tog ulja. Slabije i jače, za plavuše i tamnokose...O svrsi ovisi i koncetracija, pa i cijena, a da je kod nas sve skupo i preskupo to je isto istina. Isto kao i činjenica da svi pokušavaju zaraditi na tome jer je trenutni hit. .
    koristim to ulje dvije godine, imala sam katalog s njihovim proizvodima u rukama.
    nije me zanimalo baš u tolikoj mjeri da bih pomno proučavala, ali sam vidjela ponešto.
    i dalje stojim kod toga da uzimaju masnu maržu i da koncentracija ovakva ili onakva nije vrijedna 10ml 100 kuna.
    zar ne govoriš i sama isto:
    Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj
    ako se mješavinom ovih ulja koje si navela (pretpostavljam da si ih spomenula jer su jeftinija, ne znam) može dobiti isto ili kvalitetnije, što reći.
    inače, ovo što spominješ za plavuše ili crnke... sve mi, ciljna skupina koja dolazi u salon, smo uglavnom obojane.
    zar su nas previdjeli?

ali neću se više oko toga, nije mi to ulje od neke važnosti.
    čak iz jednog perioda povezujem pojačano ispadanje kose s korištenjem tog ulja.
    ne odgovara svima jednako, iako, moram priznati da genijalno miriše i kosa je predivno svilenkasta.
    zato, polako, ljudi, prije nego si izbijete nemale kune iz džepa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •