nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.
nisam baš sigurna da se radi o ikakvoj light verziji ulja.
više da svatko tko takne bočicu misli da može uzeti "par" kuna sebi.
Ima više verzija tog ulja. Slabije i jače, za plavuše i tamnokose...O svrsi ovisi i koncetracija, pa i cijena, a da je kod nas sve skupo i preskupo to je isto istina. Isto kao i činjenica da svi pokušavaju zaraditi na tome jer je trenutni hit. Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj.
koristim to ulje dvije godine, imala sam katalog s njihovim proizvodima u rukama.
nije me zanimalo baš u tolikoj mjeri da bih pomno proučavala, ali sam vidjela ponešto.
i dalje stojim kod toga da uzimaju masnu maržu i da koncentracija ovakva ili onakva nije vrijedna 10ml 100 kuna.
zar ne govoriš i sama isto:
ako se mješavinom ovih ulja koje si navela (pretpostavljam da si ih spomenula jer su jeftinija, ne znam) može dobiti isto ili kvalitetnije, što reći.Ali sam zato ja i pisala par postova ranije da se može kupiti arganovo ulje i koristiti samostalno ili pomiješati sa makadamijom ili avokadom i dobije se potpuno ista stvar, čak i bolja jer se može kupiti hladnoprešano, najkavalitetnije arganovo ulje i makadamija, što kod ovih konfekcijskih proizvoda nije slučaj
inače, ovo što spominješ za plavuše ili crnke... sve mi, ciljna skupina koja dolazi u salon, smo uglavnom obojane.
zar su nas previdjeli?
ali neću se više oko toga, nije mi to ulje od neke važnosti.
čak iz jednog perioda povezujem pojačano ispadanje kose s korištenjem tog ulja.
ne odgovara svima jednako, iako, moram priznati da genijalno miriše i kosa je predivno svilenkasta.
zato, polako, ljudi, prije nego si izbijete nemale kune iz džepa.