Stranica 13 od 22 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sek@ da li ste uzeli sve u kompletu ili samo torbu? Koja je cijena torbe? I da li znas mozda da li te torbe budu ikad na snizenju??

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    Sek@ da li ste uzeli sve u kompletu ili samo torbu? Koja je cijena torbe? I da li znas mozda da li te torbe budu ikad na snizenju??
    Uzeli smo sve u kompletu . Ne znam dali budu na sniženju ali znam da sniženja torbi većinom bude iza 15.08.
    Sad ih ima u katalogu Metro-a i tamo je 599 kn prazna (ima raznih motiva). I to je najjeftinije za tu praznu torbu koju sam igdje vidjela.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

isplati li se uopce kupovati sav pribor i ukrasavati staru kutiju od cipela kad ona hlapic/toz kutija dođe oko 160 kuna?
    ako kupujem kvalitetnije tempere, veliko pakiranje perivih flomastera, masne boje koje imaju zastitnu plastiku...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

u hlapićevoj kuitiji nema ničeg od ovog što si nabrojala. unutra je pribor vulgaris.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stigla nam je torba!

Ne mogu vjerovati kako brza dostava!

Djetešce oduševljeno. (Stalno ju isprobava i divi joj se. )

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

i jelena je prvasic

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa Vidi poruku
    i jelena je prvasic
    baš se veselim što nas već ima 4-5 "neobveznika"

neka idu i nek se vesele

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. jadro, Petra 10/2005
    2. genius
    3. leonisa, Lea, 03/06 - nada se odgodi
    4. maruška, Lovre 02/2005
    5. laumi, Mihael, 02/2006
    6. maxi, Hana 02/2006 - 115cm /20,5 kg
    7. Stijena, Patrik 5/2005
    8. anjica, Anja 4/2006
    9. marta, 2/2006
    10. lisica, Mia 5/2005
    11. Vrijeska, Do, 4/2006
    12. magriz, mališa, 02/2006
    13. Romina,Maureno 06/2005
    14. juroslav, D. 01/2006
    15. Sek@, T. 10/2005
    16. anima, N. 08/2005
    17. mamaineven, Neven 6/2005
    18. Nitica, M. 07/2005
    19. jelena.O, D 01/2006
    20. mfo, Lovro 10/2005
    21. Angie75, Filip 08/2005
    22. Teta Eta, Anna 3/2006
    23. yasmin, Ivan 3/2005.
    24. kinder -Leon 10/2005.
    25. luce2006 - A. 01/2006
    26. spajalica - BC 08/2005.
    27. kosjenka-Antun 05/2005
    28. boška - Hrvoje 02/2006
    29. emira, N. 04/2006
    30. Mirta30, Vid 08/2005
    31. bubimira, V 10/2005
    32. saška, Nera 3/2006
    33. anna-y, Mislav 1/2006
    34. sandraL, Lana 2/2006
    35. Mama Martina, Nika 4/2005
    36. emanuel, Emanuel 11/2005
    37. lidać2, Meli 04/2005
    38. Baby Boy
    39. bucka, Nika, 08/2005
    40. Sanja, Flora, 4/2006
    41. Polfezna,S. 05/2006
    42. Anbi, Karlo, 04/2005
    43. mamanatali, Tin 11/2005
    44. Mishkica, Katja 6/2005
    45. BP, Luci 06/2005
    46. Storma, Anita 08/2005
    47. trinity, Anamarija 09/2005
    48. No@n@, Noa 11/2005
    49. Linda, 10/2005.
    50. Taisha,Luka 2/2005
    51.rosa, 12/2005
    52. zrinka, Jelena 04/2006

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo i nas,mi smo isto prvašići,iako nismo bili obvezni(rođena 4 mj.2006.) u razgovoru s tetama u vrtiću i nas samih Jana je spremna.Torba čeka,imamo i knjigice!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I Ela je prvašić-ka! Ona je, kažu, spremna, ja nisam!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mi smo tu

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možda je malo OT, ali pokušavam lagano pripremiti curi garderobu za jesen i nikako si ne mogu predstaviti koliko bi joj čega bilo optimalno (hlače, suknje, haljine, majice). Gledala sam nedavno jedan sličan topic i vidjela da se stavovi mama o tome jako razlikuju. Cijenila bih vaše viđenje kako obući đaka prvaka

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je malo OT, ali pokušavam lagano pripremiti curi garderobu za jesen i nikako si ne mogu predstaviti koliko bi joj čega bilo optimalno (hlače, suknje, haljine, majice). Gledala sam nedavno jedan sličan topic i vidjela da se stavovi mama o tome jako razlikuju. Cijenila bih vaše viđenje kako obući đaka prvaka
    Ja sam lani svojoj prvoškolki obnovila čitavu garderobu za početak škole, a onda nam je na prvom rod. sastanku u 9. mjesecu učiteljica obznanila da na dane kada imaju tjelesni (a to je 3 puta tjedno) dolaze u trenirkama

I moj je apsolutni stav da trenirka nikako nije odjeća za školu, ali što sam drugo mogla nego ponovno ići u kupnju i kupiti joj nekoliko komada koje je trošila čitavu zimu.
    Jedinu zadovoljštinu u toj vrsti odjeće sam imala u tome što sam si dala truda i našla zaista lijepe i poneke neuobičajene modele (takve da je pomoćna učiteljica jednom zaključila da se je u tome šteta valjati na tjelesnom, ali to su u konačnici ipak bile samo - trenerke ).

Tako da je moje iskustvo da ne treba brzati nego vidjeti kakav je stav učiteljice.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cvijetak sussjecam se s tobom. ja sam narucila sad četri komada hlaca, doma imamo dvoje. pazila sam da su hlace koje nemaju gumb vec da se otkopcavaju na drugi nacin, jer gumb BC-a nervira i tesko ga zakopcava.
    majica dugih rukava imamo cijelu hrpu, pa to nisam narucivala. jer sam se pripremala za to kroz proljece na snizenjima.
    planiram mu kupiti cipele, za jesen jaknu ili mozda i ne, jer ima flis koji je jos pristojan. zimsku jaknu cu vidjeti da li mu treba nova ili ne.

ono sto je protivno mojim uvjerenjima je trenirka. iako je do sad u vrticu bio iskljucivo u trenirci u skolu misilm da treba ici u hlacama. nadam se da prljanje hlaca nece ici kao prljanje trenirki di smo svaki dan presvalcili jednu :/

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moje iskustvo kaže da nema šanse da se nešto od odjeće nosi dvaput bez pranja (ok, cura je nemarna prljavica koja bez problema usta briše rukavom, puže po podu u potrazi za olovkom i sl.). Suknja i najlonkice (deblje grilonke) dolaze u obzir samo iznimno jer su školske stolice stare i na rubovima pohabane pa jako deru sve oko i iznad koljena. Uglavnom je hodala u hlačama (dakle, bar 5-6 komada keper-traper-samt). Košuljice s gumbima pokazale su se jako nepraktičnima (3x tjedno je tjelesni i presvlačenje), kao i prsluci (đileti), pa je uglavnom nosila pamučne majice dugih rukava (min.8-9 komada, ne sjećam se točno). Praktične su i majice ili končane veste na cif (pa ispod kratki rukav, napr.). Imala je jedan šuškavac s kapuljačom (dok je još toplo, ali kišovito ili vjetrovito), tanju jesenju i debelu zimsku jaknu. Nikad ne nosi štrample ispod hlača (a i u školi je toplo), pa dobro dođu termo hlače za zimu (naravno i puno čarapa i dokoljenki). Gumenjaci i buce obavezno jer trčkaraju po vani stalno, a dok je bio snijeg učka je pod dodatnu opremu propisala i ski hlače (odijelo).
    Na sve što nosi napišite ime i razred.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod nas slično kao kod čokolade - hlače traperice ili samterice/termo po zimi, pamučne majice dugih rukava, deblja majica na cif tipa gornji dio trenirke ali bez kapuljače ili tanke vunene vestice na kopčanje za dane kad nema tjelesni. Jakne po potrebi, moja ih ima svih vrsta i debljina jer sporo prerasta robu pa se jakne nakupe. Sad me na jesen čeka totalna obnova garderobe, mislim da nema niti jedne dobre traperice jer je proljetos nosila sve od prošle jeseni, a sad će to biti definitivno premalo. Hlača barem pet, majica 10-ak, svaki dan se presvlači za školu, ali ponekad na aktivnosti popodne ode u istome (ili u školu drugi dan u onome što je nosila na aktivnost, ovisi koliko se zaprlja).

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja starija kćer u prvom razredu nije voljela nositi traperice (samterice su mogle proći) i na kraju su nam traperice stajale u ormaru a ja sam išla kupiti trenerke jer joj je u njima bilo najudobnije (ipak je u školi bila od 7:30-16:30)
    nosila je i tajice uz duže tunike

učiteljica iz boravka ih je svaki dan vodila van na igralište ili u park i rekla je da im oblačimo ono u čemu se osjećaju ugodno i u čemu se mogu nesmetano igrati (i da su prema njenom iskustvu trenerke najpraktičnije)

prvi razred je nama poprilično funkcionirao kao nastavak vrtića, u drugom su se uozbiljili i odjednom su traperice postale omiljeni odjevni predmet, trenerke i tajice se nose samo na tjelesni

haljine je oblačila kad su išli u kazalište (jer je tako naučila - da se u kazalište sredimo, nije bilo obavezno, puno djece je išlo onako kako inače idu u školu)
    Posljednje uređivanje od mirjana : 24.07.2012. at 09:22

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi imamo jos veci problem. moja curka ne nosi hlace, ni jeans, ni traperice, ni samt, ni trenirke. njoj je to ruzno, njoj je to usko, nju to steze
    ja ne znam sto cu... mi smo ovih 7 godina prezivjeli na haljinama, suknjama, hulahopkama i tajicama svih vrste/dezena/oblika/debljina.

sad sam uzela u zari hlace-tajice, kao neki lazni jeans s laznim dzepovima i jedne chino hlace koje izgledaju "normalno", ali obicne jeans hlace.. pa ja o tome ne mogu ni sanjati.
    tjelesni cemo pokusati igrati u crnim debljim tajicama i bijeloj majici, valjda ce biti prihvatljivo

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo jos veci problem. moja curka ne nosi hlace, ni jeans, ni traperice, ni samt, ni trenirke. njoj je to ruzno, njoj je to usko, nju to steze
    ja ne znam sto cu... mi smo ovih 7 godina prezivjeli na haljinama, suknjama, hulahopkama i tajicama svih vrste/dezena/oblika/debljina.

sad sam uzela u zari hlace-tajice, kao neki lazni jeans s laznim dzepovima i jedne chino hlace koje izgledaju "normalno", ali obicne jeans hlace.. pa ja o tome ne mogu ni sanjati.
    tjelesni cemo pokusati igrati u crnim debljim tajicama i bijeloj majici, valjda ce biti prihvatljivo
    Identično kod nas. Nema šanse da obuče hlače. I već se ježim od pomisli da bi mogli narediti, da nekim danima zbog tjelesnog, dolazi u trenirci.
    Brrrr......

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih voljela kad bi F. mogao i dalje nastaviti u školu kao što je u vrtić (u donjem dijelu trenirke), ali činilo mi se da učitelji baš ne misle da je to primjereno, sad me ova rasprava malo ohrabrila. Uglavnom, imamo prvi roditeljski 30. 08., valjda će nešto reći i na tu temu.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li je netko naručivao knjige sa www.udzbenik.hr ?
    Čula sam da su prethodnih godina dosta dosta kasnili s isporukom, a moje dijete je nestrpljivo i već bi listalo knjigice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene počinje brinuti odjeća...
    mali je do sada stalno bio u trenirkama... traperice ili bilo kakve hlače su njemu užas...to se nosilo samo u crkvu ...

s curama je lakše - uvijek se mogu iskombinirati tajice s kratkom suknjama
    (ja svojoj nisam nikada dala da ide u trenirci i sada mi nekako žao jer ću izgleda morati popustiti malome...)

za cure ima donjih dijelova trenirki koji izgledaju poput hlača (moja ima crne i sive)

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

danas idem po udžebenike i torbu, pernica pretpostavljam ona obična, na kat, sa svime? zanima me što mi još sve treba da usput kupim, neke pisančice, za likovni? prvi je razred, pomagajte, hvala

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I mi krećemo u školu ove godine
    I ja isto imam dilemu oko trenirki. Kuila sam jednu od onog sportskog, glatkog, sjajnog materijala (ne šuškavog), da ima - za tjelesni i za neke izlete i to, ali ne znam kakva je politika oko trenirke za nastavu. Koliko "formalno" se oblači dječake za školu? Uopće ne znam... moj ne voli traperice, a i tako je izbirljiv da je kupovanje odjeće s njim pravi masakar... Jel npr. cargo hlače s maskirnim uzorkom predstavljaju nešto normalno za školu? Moj bi to nosio... Ima onih safari, to voli, al to se sigurno maže u školi za poludit...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ifi, da li ti znaš što sve još treba za prvašiće, osim udžbenika?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Anima, trebaju ti pisanke A, crtancice, matematika 1, bojice, vodene bojice, tempere, pastele...
    reci ce vam uciteljica sto sve tocno trebate kupiti

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

flomasteri , bojice , plastelin , skare , vodene boje , tempere , vostane boje , glinemol mozda , pisanke A, B, C , D ( kupis po dva- tri komada pa ako ne trebaju za skolu iskoristis za crtanje ili vjezbanje) , gumice i ostrila ( uzasno ih gube),naljepnice za ime , omote za knjige...
    ... oprema za tjelesni varira od skole do skole pa pricekaj, dosta ovisi od nastavnika , neki traze trokut i ravnalo , pa geometrijske oblike ...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pisanke c i D vam ne trebaju, to je za 3. i 4. razred
    za početak, nekoliko crtančica, za sve predmete i matematika 1.
    ja sam uzimala targetove bilježnice - deblje su od običnih (imaju više listova).

što se gharderobe tiče, - Ifi , za tjelesni ti za dečka trebaju kratke hlače, ne trenirka. cargo i maskirne prolaze za školu bez problema. poanta je da odječa nije prljava ili poderana, ostalo može onako kako se dijete osjeća ugodno. oni će ionako sami ili pod utjecajem kolega iz razreda , kako to već biva, pokazati svoje afinitete.

Moj T recimo, čitavo vrtićko vrijeme nije izlazio iz trenirki, a u školu ju u ove 4 godine nije obukao nikad - nosi traperice, samterice, keperice, na početku i kraju školske godine, kad je već/još vruće trifrtaljne hlače. mrzi i prezire veste i košulje.

moja preporuka je i da za dečke za zimu nabavite termo hlače - dvoje troje i termo čarape, jer ni oni koji su do sad nosili štrample i duge gaće , više neće htjeti, nakon prvog skidanja na tjelesnom.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Babyboys, vidim da ti brojčano ide idealno - dakle - po sezoni - koliko hlača, majica, vesti, trenirki?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam lani kupila 7 tanjih majica dugih rukava, jedne traperice, dvoje samterice i jedne termo cargo hlače.
    tri trnirke kompleta i tri donja dijela samo - ali toliko jer on svaki dan ima trening i vikendom utakmice pa mu trebaju
    5 pari termo čarapa i 10 pari običnih, ali malo duljih ( viših, ko poludokoljenke, ne znam kako da objasnim)
    za božić je dobio tri ful debele sportivo majice sa kapuljačom.
    veste ne nosi, mrzi ih.

to je jesen/zima sezona. za ove toplije sam malo fleksibilnija, ima desetak majica kratkih rukava i 6-7 hlača, tu kupujem kad skužim da su rukavi okraćali ili da su uske u struku.
    imasmo dvije košulje za specijalne prilike, ali i njih obuče jedva.

ali on je 5. razred sad, hlače mijenja svaki trečći dan (znači, dva dana ide u istoim hlačama u školu bez beda ), majicu svaki dan čistu.

u prvom razredu smo i hlače mijenjali svaki dan, tako da računaj da ti ih treba desetak, da pokriješ dva tjedna, da se stigne prati.

ehm, da, i ne zaboravite posebnu obuću za tjelesni. kod nas su tražili tenisice , obavezno na vezanje, ali neke škole traže one neke šlape za sport.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ehm, da, i ne zaboravite posebnu obuću za tjelesni. kod nas su tražili tenisice , obavezno na vezanje, ali neke škole traže one neke šlape za sport.
    Kod nas za tjelesni traže tenisice, ali na čičak. I još plave kratke hlače i bijelu majicu. Nisam nigdje vidjela obične bijele majice, sve imaju nekakve aplikacije po sebi. A možda baš nije zgodno da za tjelesni ima majicu s, recimo, Štrumfetom ili nečim sličnim...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas za tjelesni traže tenisice, ali na čičak. I još plave kratke hlače i bijelu majicu. Nisam nigdje vidjela obične bijele majice, sve imaju nekakve aplikacije po sebi. A možda baš nije zgodno da za tjelesni ima majicu s, recimo, Štrumfetom ili nečim sličnim...
    to znam bit u M&S-u, jednom sam kupila 3 komada 35kn cca, al sad ne mogu nać. vidit ću u galeba.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo s vremenom (godinama) nabavili hrpu onih sponzorskih majica - bijele sa nekakvom porukom, reklamom... svekar mi je radio u vjedniku, pa mu je donio par komada kad su oni imali neke, na turnirima redovno dobiju kao "suvenir"... probajte nabaviti, recimo od prijatelja sa starijom djecom koja su prerasla, meni je , iskreno, to suludo kupovati. smije imati i slikicu (ne preogromnu), ali podloga mora biti bijela.

tenisice na čičak prolaze, makar , koliko se sjećam samo u prvom razredu jer neka djeca još uvijek ne vežu žnjirance dovoljno brzo ni čvrsto. ali tenisice na čičak ne drže nogu kako treba i kasnije se to izbjegava.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bijele majice redovito kupujem u Tezenisu (Arena centar i WG)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam lani kupila 7 tanjih majica dugih rukava, jedne traperice, dvoje samterice i jedne termo cargo hlače.
    tri trnirke kompleta i tri donja dijela samo - ali toliko jer on svaki dan ima trening i vikendom utakmice pa mu trebaju
    5 pari termo čarapa i 10 pari običnih, ali malo duljih ( viših, ko poludokoljenke, ne znam kako da objasnim)
    za božić je dobio tri ful debele sportivo majice sa kapuljačom.
    veste ne nosi, mrzi ih.

to je jesen/zima sezona. za ove toplije sam malo fleksibilnija, ima desetak majica kratkih rukava i 6-7 hlača, tu kupujem kad skužim da su rukavi okraćali ili da su uske u struku.
    imasmo dvije košulje za specijalne prilike, ali i njih obuče jedva.

ali on je 5. razred sad, hlače mijenja svaki trečći dan (znači, dva dana ide u istoim hlačama u školu bez beda ), majicu svaki dan čistu.

u prvom razredu smo i hlače mijenjali svaki dan, tako da računaj da ti ih treba desetak, da pokriješ dva tjedna, da se stigne prati.

Tnx, ovo mi je jako korisno!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam nakupovala 5-6 pari traperica i hlača ala samtane, ali sve je to mekano (to sam kupila jer je dosta sniženo), ali nigdje ne mogu naći snižene trenirke.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pogledaj u intersportu (ili kako se već zove onaj u KC pokraj JYSK), u rost športu na domu sportova, oni imaju tamo i outlet u kojem su trenirke dosta snižene, a kvalitetne.
    pamučne donje dijelove obično uzmem u mani , ontariju i takvim dućanima, ali sumnjam da ih ima sad sniženih jer im sezona tek dolazi. ali, možda bude kakva akcija oko početka škole.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam obične bijele majice (za curice) nabavila u H&M-u, požurite ako još ima ljetnih stvari.
    Mi smo lani zakasnili i stvarno je jako teško pronaći obične bijele majice kratkih rukava kad nije ljeto, kao i kratke hlačice.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da li je netko kupovao ostali pribor u Metro-u, da li se isplati ići ili ne?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam kupila bilježnice jer su tvrdih korica, super su.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mali kvartovski dućani početkom rujna imaju "majice za tjelesni", lani sam kupila za 18kn.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi kupili knjige i sav pribor u slobodnoj prodaji (dobili smo popis u 6 mjesecu)! Jesu vaši prvašići zainteresirani za te knjige? Ja imam osjećaj da sam ja sto puta više zainteresirana od njega. Malo se razveselio dok je birao bilježnice (i fino me zeznuo, jer je birao najskuplje), ali sad knjige stoje i čekaju, niš ih neće gledati, ili potpisivati naljepnice (a kupili smo tak zgodne). Prema njemu ja sam bila totalni fanatik škole!

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Mi kupili knjige i sav pribor u slobodnoj prodaji (dobili smo popis u 6 mjesecu)! Jesu vaši prvašići zainteresirani za te knjige? Ja imam osjećaj da sam ja sto puta više zainteresirana od njega. Malo se razveselio dok je birao bilježnice (i fino me zeznuo, jer je birao najskuplje), ali sad knjige stoje i čekaju, niš ih neće gledati, ili potpisivati naljepnice (a kupili smo tak zgodne). Prema njemu ja sam bila totalni fanatik škole!
    moja i da je zainteresirana ne može od mene doći na red :lool .... nije, šalim se.... ja u knjižari gledam teke...ona je na igračkama.... zanimaju je samo winx i slične kemijske, olovke, gumice... ma ne kužim, ja sam mirisala knjige, toliko volila školu...njoj samo daj crtat i čitat Winx stripove i to je to

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja svom jučer biram neke dodatne pisanke,ono,nek se nađu doma,a on " Kaj će mi to?"

Apsolutno ga nije briga,i torbu je izabrao tako da sam mu pokazala tri i on je jednim okom u sekundi odlučio,a drugim okom bio na bakuganima i ostalim gluparijama.
    Nemam pojma kak će to biti...imam sad već tremu od škole i školovanja...
    Istina, i ja sam bila štreberica koja je jedva dočekala komplet knjiga i u milimetar ravno lijepila naljepnice s imenom,pročitala skoro sve udžbenike prije prvog zvona...mog malog zanima samo igra i zabava, u glavi mu samo zločeste ptičice...
    daj Bože da me iznenadi

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma njima je to samo još malo apstrakcija. čekajte prvi tjedan, moje inače flegma dijete nije usta zatvaralo od prepričavanja dojmova i doživljaja.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znači, svi su oni tu negdje. I ja već imam mučninu u želucu od škole, sto puta gore nego kad sam ja išla! Moj čak govori da želi ostati u vrtiću, da neće u školu . Kako vam se sviđaju knjige? Nisam detaljno proučila (opet JA), ali mi je jako zgodna ona iz prirode, kao slikovnica je! I tako fino miriše!! I u napasti sam da isprobam sve olovke, kemijske i flomastere iz pernice! Moram se malo po prstima!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, svi su oni tu negdje. I ja već imam mučninu u želucu od škole, sto puta gore nego kad sam ja išla! Moj čak govori da želi ostati u vrtiću, da neće u školu . Kako vam se sviđaju knjige? Nisam detaljno proučila (opet JA), ali mi je jako zgodna ona iz prirode, kao slikovnica je! I tako fino miriše!! I u napasti sam da isprobam sve olovke, kemijske i flomastere iz pernice! Moram se malo po prstima!

Ja sam se smirila, valjda ćemo nekako. I u školi mi djeluju jako jako dobri i nekako mi ulijevaju povjerenje. A za pribor - potpisujem. Mislim da je to ženska stvar. Moj sin sve to gleda prilično ravnodušno...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC je dobio svoj dio radnog stola u radnoj sobi (stol je jako dugacak, uz cijeli zid sobe), uzrujava se kad neko od nas nesto spusti na taj njegov dio, ali on je stavio knjige skroz uz zid, a naprijed su svi novosastavljeni lego modeli (neki cudni auti, brodovi i ostala masinerija), dalekozor, kompas i sl.
    stolica je uredno uvucena ispred stola i niko nista na smije dirati, sem kad on sjedne i vozi te svoje lego kreacije.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mojoj je curki glava u monster high lutkama i dalje od toga ne ide. ako se spominje skola, onda se eventualno govori o monster high pernici ili torbi i to je to.
    stol je spreman. napravila sam joj pluto memo plocu na koju sam zalijepila ukrasne drvene stipaljke da si moze vazne papirice stavljati.
    kupovina pribora me ceka kad dođe s mora jer ce joj baka i djed sigurno nesto kupiti pa da se ne dupla.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

super ideja za pluto ploću, baš imam jednu neiskorištenu, a i prostora iznad novog radnog stola

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •