Stranica 18 od 22 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i kod nas je začuđujuće dobro! naša mala beba je nekako odrasla i uozbiljila se preko ljeta i odgovornija je nego što sam očekivala. iako izgleda kao mlađa sestra nekoj djeci u razredu (druga u vrsti od najnižih i među mlađima jer je rođena 25.2.) nekako joj je fora imati zadaću i čini mi se da pazi na satu! drago mi je da ju je takvu zvrkastu učiteljica razmjestila u prvu klupu pa hoćeš-nećeš mora paziti. s njom jedino tako funkionira, osim ako nije negdje jedina i u centru pažnje kao u igraonici.
    eto, stvarno začuđujuće
    Posljednje uređivanje od maxi : 14.09.2012. at 14:59

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim ovo pa deca se smiju napred vozit tek od 12, a tvoja nema ni 8.5.
    Riječ je o posebno opremljenim autima za edukaciju, voze na poligonima, a sve to organizira prometna policija i austrijski autoklub (ÖAMTC).

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

dupli post
    Posljednje uređivanje od centar : 14.09.2012. at 15:10

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kod nas je bilo i placa i prekrizenog zadatka, a bilo je i plusica, smajlica, bravo!, izvrsno obavljeno!

ja sam jako zadovoljna svime, a ona se zbilja odgovorno ponasa, upoznala je nove prijatelje, matematika i informatika su joj najdrazi predmeti (koliko dugo, vidjet cemo ). engleski joj se nimalo ne sviđa, a hrvatski je "dosadan". kao sto smo mm i ja pretpostavljali, ona vise naginje prirodoslovnoj grani.

u skoli fino jedu. ovo ruzno vrijeme ih je natjeralo da poslijepodne provode u ucionici, a ne u parku, ali donijeli smo im raznih igara da se zabave.
    zadacu rijese u boravku. kuci eventualno nesto boje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koje udžbenike koriste za informatiku?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

klikni misem

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jeste podigle klincima mobace?

ja jesam...za prvu ruku savrsen...

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja nisam i necu. odgađat cu taj mobitel sto je dulje moguce. nitko u razredu nema mobitel, pa mi je put olaksan

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni je jos rano za mob, iako kad se ode van igrati rado bih da ga ima, ali dok ide bez njega super

jeste poceli citati lektire?
    nama je prva u listopadu i ne znam ni sama dal je bolje da ju pustim nek sama cita ili da joj ipak pomazem (ja sam za pomoc, mm za samostalnost)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam i necu. odgađat cu taj mobitel sto je dulje moguce. nitko u razredu nema mobitel, pa mi je put olaksan
    isto ovako. doduše, ni ne znam ima li ga koje dijete u razredu, ali to mi je još i najmanje važno. Poštedjet ću njegovu glavicu od zračenja bar još koju godinicu.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad vidim da neki prvašići imaju i informatiku. Naši je nemaju, zar nije u svim školama isto??

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

informatika je izborni predmet, organiziraju je od 1. razreda tamo gdje ima mogućnosti, dovoljno kompjutora, učionica
    ali svugdje ima od 4 razreda uglavnom...
    u našoj školi je isto nema a ni u školama u susjedstvu...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je na roditeljskom uciteljica posebno naglasila da moli bez mobitela. S obzirom da svi idu u produzeni, meni je to isto kao vrtic. I ostali roditelji su klimali glavom .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne bih htjela dizati paniku, ali...
    http://www.vecernji.hr/biznis/gregor...-clanak-453541

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne planiram uzeti mobitel, kad odlučim kupiti mu mobitel, kupiti ću mu, a to neće biti tako skoro

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja ima ali ga ne želi nositi u školu, neću forsat, kad bude htjela nek nosi, dogovorit ćema pravila i no frks

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj je već izgubio opremu za tjelesni

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mojoj T. je za sad super u školi. Odlazi i dolazi vesela što mi je za sad sasvim dovoljno. U idući četvrtak idu na terensku nastavu u Ekopark Kraš, ona jedva čeka. Još da ih i vrijeme posluži bit će super. Moja najviše voli engleski (do sad ga nije učila pa joj je interesantno).

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nas je danas obradovala prava uplatnica za boravak

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kod nas već uši!!!! Saznala slučajno jer sam došla ranije pa mi rekla neka mama koja je frendica sa drugom mamom...
    Inače sve super, oduševljenje na vrhuncu!

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja ima mobitel još od prošlog lita ne mojom krivnjom, sad sam joj ga ukinula doslovno, ugasila, na ljutnju on ih koji su ga kupili. ma ne da je prerano, totalno je besmisleno i sto problema mi je napravila zbog mob.
    što se škole tiče ona sve to odrađuje sama, najdraži joj je hrvatski jezik kao šta sam i pretpostavila jer je sva druga nastava na talijanskom. dobila je prvu zvjezdicu jer je jedina znala pročitat rečenicu na talijanskom
    inače tek danas su cijeli dan učili slovo A.

meni jedino satnica nije jasna, 5 sati talijanskog, 4 hrvatskog, 4 matematike, 3 tjelesni, 2 engleski i priroda, i po jedan likovni i glazbeni, i naravno likovni su um jesto 3x do sada imali samo 1, baš sam razočarana kao umjetnička duša
    kako je u drugim školama?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas je isto ko i kod vas samo kaj nema talijanskog, a hrvatski je svaki dan i vjeronauk 2 sata

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi još nismo dobili raspored sati ali curka kaže da još nisu uopće imali tjelesni.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je već izgubio opremu za tjelesni
    I ja sam, nakon izgubljene prve ture, naučila da se na sve mora napisati ime

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Zna li netko gdje se mogu kupiti navlake (zastite) za torbu od kise?

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko gdje se mogu kupiti navlake (zastite) za torbu od kise?
    Hama je ima kao dodatnu opremu, mi smo je dobili sa step by step torbom, proguglaj jer ne znam sada koji je link

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cini se meni da im je uzaludan taj raspored. nasi nisu imali likovni jer "vec dovoljno crtaju kroz druge predmete". eh, da je likovni samo crtanje ne bih ja potrosila vise od 200 kuna za likovnu kutiju nego 12 za bojice.

ja ne saljem nikakvu opremu jer se nemaju gdje presvuci. tjelesni odrađuju vani u parku dok je lijepo vrijeme tako da ju odmah spremim u tajice i tenisice.

a i to pisanje imena na sve i svasta, kao da drugi roditelji ne vide da to nije od njihovog djeteta (ili se prave glupi). imate li onu kutiju izgubljeno-nađeno?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moram se pohvaliti da naša škola ima organiziran izborni njemački i francuski za vrijeme nastave i to džabe
    treba samo kupiti knjige
    te izborne financira gradski ured za obrazovanje

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo navlaku za kišu dobili uz torbu.
    bucka ovo s njemačkim i francuskim mi je super. Kod nas je njemački tek od 4. rezreda.
    Posljednje uređivanje od kinder : 19.09.2012. at 11:25

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    a i to pisanje imena na sve i svasta, kao da drugi roditelji ne vide da to nije od njihovog djeteta (ili se prave glupi). imate li onu kutiju izgubljeno-nađeno?
    Pa ne završe sve stvari u tuđim torbama. Nešto ostane i u hodniku, dvorani... Ako piše ime, ima šanse da nađe vlasnika; ako ne piše, nitko se ni ne trudi.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dobit će mobitel kad završi cjelodnevni, u 4.razredu, prije ni pod razno

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

trosite li vasi bojice? moje em stisce ko manijak, em pucaju da ti stvarno nije humano. imate li preporuku?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zasada sam zadovoljna bojicama, doduše boja samo ono što mora . Recimo ima košaru s voćem obojati i on oboja samo nju, dok mu kolegica iz klupe oboja i sve okolo...ako je zadatak nacrtaj on samo nacrtaj, ne pada mu napamet i obojati crtež.
    Enivej, ima herlitzove bojice koje je dobio u pernici.
    Inače sam zadovoljna, sve je onako kako sam im očekivala. Bojanje, crte i tako to to mu strašno ide na živce, sada kad su počeli raditi zahtjevnije stvari zanimljivije mu je, a crte i dalje katastrofa.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    dobit će mobitel kad završi cjelodnevni, u 4.razredu, prije ni pod razno

isto tako

bar za sad..

a bojice..kod nas je više od pola otišlo smeđe. Bojice imamo Faber castelli i Steadler, šiljilo Maped i super se šilje (ne pucaju)
    Posljednje uređivanje od jadro : 19.09.2012. at 15:49

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

fala curke.

pipi-lipi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Za one koji su jako kruti s bojicama, dobre su one deblje - jače bojaju i teže puknu. samo bi bilo zgodno prvo provjeriti jačinu boje, jer se cijene kreću od prihvatljivih dvadesetak kuna do 50, 60.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja sutra ide na I

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mi koristimo bojice (debele),šiljilo i gumicu herlitz odlične su,super bojaju i ono što je bitno vrlo lako se šilje ,pola kruga i vrh je odličan. Samo neznam gdje kupiti druge herlitz kad nam se ove potroše?? U rezervi imamo faber& castell bojice,flomastere,olovke,gumice,šiljila ..... i nadam se da će biti odlične.
    Ono što mi je drago za sada jako dobro pazi i čuva svoje stvari,ništa ne gubi za sad!
    Da li je netko vidio pernicu herlitz na dva kata, Buterfly (leptir) boja ciklame ?? imamo pernicu na jedan kat ,a voljeli bi i ovu na 2 kata, kupljenu u mulleru na Trgu B. J. mislim da je bilo i tamo kod đamije ???
    Ako netko slučajno vidi,javite pa se dogovorimo,kupila bih je...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Kuc-kuc mi smo jako zadovoljni i školom, i ekipom, i time kako se sin snalazi. Iznad očekivanja. Škola je vrhunska, svaka čast ekipi koja je vodi, sve je cakum-pakum.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo dobili u pernici Stadtler soft grip bojice, debele i tanke, i prezadovoljni smo. Tražila sam ih u Muelleru ali ih nisam vidjela, a ove će nam se ubrzo potrošiti.

Mame boravkaša, imam jedno pitanje. Da li vam klinci nose preko tjedna doma torbe? Moja nosi, jel uvijek još nešto mora dovršiti. Zabrinula sam se da je spora ili šta već, ali u priči s drugim mamama iz razreda, ista stvar je kod njih. Samo 2-3 djece ne nosi torbu. Sad mi je to čudno, jer bi u boravku kao trebali napraviti svu zadaću. Ona dođe doma i završi to za 5-10 minuta, pa mi je čudno da to ne dovrše u boravku .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kad je moj klinac išo u boravak nosio je knjige svaki dan doma ( celu torbu) jel je on tak htio, nosio je sam , a ne neko drugi, doma nije pisal ništa osim možda njemačkog i vjerkasa.
    mala ne ide u boravak za sad, doma nosi svaki dan kaj odnese u školu, nosui sama torbu, ide sama tam i sim, a zadaću uredno napravi za manje od 30minuta za sad.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nama je prvih 10ak dana bilo jako čupavo. Ujutro, kad bi ga dovela u školu, je plakao (sjeo u klupu i samo brisao suze), a doma je imao jako veliki otpor prema pisanju zadaće (plač i dernjava).
    Onda se smirio, sad ide u školu bez problema, učiteljice jako voli i doma rado i strpljivo piše zadaću (nije u boravku) i sve je samostalniji u tome. Baš me jako iznenadio, očekivala sam da će otpor trajati dulje jer on jako teško prihvaća bilo kakve promjene. I full je odgovoran , uvijek zna što ima za zadaću i ne gubi stvari (kao njegova sestra). Sazrijeva dijete.

Mislim da je i učiteljica odigrala veliku ulogu u svemu tome, iako je prilično stroga (ne u lošem smislu), jako je topla osoba i puno ih grli i hvali.

Što se tiče ovih praktičnih stvari o kojima pišete, još sam sa starijom kćeri naučila da je najpametnije - i u konačnici najjeftinije - kupovati kvalitetniji i skuplji pribor, naročito bojice, koje se u prvom razredu puno koriste. Nama su se najbolje pokazale Staedtler i Pelikan, i obične olovke i bojice. Maped nismo probali. TOZ-ov pribor se, nažalost, jako pokvario.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

laumi, jeste i vi u šenoi?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sandraL prvotno napisa Vidi poruku
    laumi, jeste i vi u šenoi?
    ne

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo isto boravkasi i vecina djece ostavlja radne i zbirke u skoli, a knjige nosi kuci. mi nosimo sve kuci jer ja volim provjeriti sto rade i ispitati ju navecer da vidim koliko zna toga sto su radili. u nasoj se skoli vjeronauk i engleski obvezno nose kuci jer uciteljice ne zele imati veze s ta dva predmeta, tako da svu zadacu rade doma sami.

mi imamo neke obicne carioca bojice i super su nam, ali s druge strane nisam primjetila ni neko pretjerano bojanje. gotovi smo s crtancicom i koristimo pisanku A za slova. danas smo U. iz matematike smo na piramidi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kod nas preko tjedna engleski riješe, vikendom ga nose doma.
    Za vjeronauk ne znam, ali mislim da nitko od djece ništa ne nosi preko tjedna.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi od bojica (i sveg ostalog) imamo samo Staedtler, one ABS, stvarno ne pucaju, a što se tiče oštrenja naoštre se one u pola kruga, što moju naravno ne sprečava da vrti još 10x ...sve su nam bojice već na pola skoro.

A cjelodnevni ne znam baš koliko ima svrhe, napiše ona domaći ali kako, pola pogrešno, sve zbrljano, ono baš se vidi da samo žuri za igru, i onda još doma moramo to ispravljat. Doma od knjiga nosi samo ono što su imali za domaći, npr. samo radnu iz matematike i onda ja nemam pojma bez knjige.

Jučer sam tražila (napisala učiteljici) da mi pošalje sve knjige i radne iz Matematike da ponavljamo (radi jezika), poslala 2 od 5 :rool

I da dodam, malci šta ne idu u cjelodnevni 70% ne napišu domaaći, uopće im ne zaokruži, a oni naravno ne zapamte.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nine, pa ne može učiteljica svima zaokruživati zadaće
    naša kaže djeci koju stranicu trebaju zaokružiti i to je to

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

naravno da moze. i mora!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nama za vikend zaokruži, on pregleda što je zaokruženo i samo to riješi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •