Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    1) mislite li da će se osječati "drukčije" ukoliko ih ne upišemo na vjeronauk
    ja sam mu objasnila na svoj način zašto neće ići, a on je to shvatio na svoj način koji je meni prihvatljiv
    kako će mu zaista biti s obzirom na organizaciju i na reakciju djece - ne znam...
    ...ali preotužno mi je da uopće o tome moramo razmišljati...

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo , mi obavili testiranje u školi u petak i moj T je bio jako uzbuđen što je sjedio u školskoj klupi. kaže mama sve sam znao, sve je bilo lako, samo sam jedan najteži zadatak pogriješio , pa sam se ispravio

trajalo je 45 minuta, mi smo sjedile vani i popunjavale onaj upitink. ali kad je psihologica izašla vani, ništa nam nije rekla...ama baš ništa. kaže , bili su dobri, dobili lizaljku za nagradu...i to je to.

nama su unaprijed rekli da nam neće davati rezulate, ajde ok...ali baš da nam ništa ne kažu, niti u ovome je bolji, ovdje malo šteka pa poradite do ljeta.
    Zato se ja čudim, ovdje je netko spominjao rezultate testova u bodovima, netko je iznio detaljno što je dijete unutra sve radilo, ja nemam pojima, osimo ono šturo što je T navečer ispričao...

a dobro i to je prošlo, sad idemo za 2 tjedna na lječnički

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •