Stranica 10 od 22 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A ovdje možeš pronaći pravilnik, traži članak 9

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj goranka prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje mogu naći taj pravilnik?
    I mi tražimo odgodu. Doktorica se naravno ne slaže s time i to što je moja R. znala da M-I-Š je miš i S-L-O-N je slon je kao spremna. Uopće nije htjela poslušati naše mišljnje i razloge za odgodu.
    Koji apsurd....to što sam doma sa dvojom djecom i poznajem ih bolje nego itko nije ništa naspram 10 minuta provedenih sa doktoricom. Ona ima diplomu na zidu pa poznaje dijete bolje od roditelja. (mame koje radite i niste doma sa djecom nemojte me krivo shvatiti jer ne govorim o tome, ovo se isključivo odnosi na doktorice poput ove kod koje mi moramo zbog upisa).
    Jurana ti je stavila link, a ja dodajem da sam i pravilnik i zahtjev za odgodu (formular) dobila u školi kod pedagoginje (imala sam ja i svoj primjerak pravilnika s neta, ali ovo mi se baš svidjelo što mi je sama dala pravilnik i tamo kod nje u uredu sam popunjavala zahtjev - mogla sam i kod kuće, ali ovo mi je bilo jednostavnije)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Super! Hvala cure!

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vidjeli danas scout torbu za 465kn.da li je to puno,malo ili ok za tu torbu? Nisam se do sad zanimala za cijene,pa neznam da li ce recimo u rujnu biti skuplja? Sta vi kazete?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jurana

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo upisani. hvala svima koji su nam pomogli! sve se rijesilo, ljudi su nam izasli u susret, misljenje je pronađeno. osjecam se 10 kg lakse

jucer smo isli gledati torbe u hamu. cijene su ogrooomne. oko 1000 kuna kostaju setovi 5 u 1. novi novi modeli nemaju kabanicu za kisu i to me bas zacudilo. prazne torbe su od 600 kuna pa na dalje.
    nista nam se i nije posebno svidjelo osim onog unicorna.
    inace, hamine torbe u mulleru (5u1) su za 400 kuna skuplje nego u hami .

ja se nadam novi herlitzovim torbama, znam da im je redovna cijena oko 400 kuna i to mi je ok. ako pred sam pocetak sk. godine budu i neki popusti-super!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi kupili herlitz u nn za 199kn

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nadam novi herlitzovim torbama, znam da im je redovna cijena oko 400 kuna i to mi je ok. ako pred sam pocetak sk. godine budu i neki popusti-super!
    Ako naručiš udžbenike u Narodnim novinama, dobit ćeš 10 posto posta na sve ostalo - a oni imaju Herlitz.
    Barem je tako bilo prošle godine.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 16.05.2012. at 11:06

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bucka, jeste to sada kupili ili kad su im tek pocela snizenja?

mi smo bili u jurisicevoj i na trgu zrtava fasizma. trazili smo onu ljubicastu torbu na macu koja je na njihovoj online prodaji bila 269 kuna (snizena*) i nisu imali. kad smo ju odlucili uzeti na neviđeno, nestala im je i s online prodaje. http://e-trgovina.nn.hr/974338.html

hvala, jurana. nisam to znala.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jao, i mi smo htjeli tu macu

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i da, vezano uz odgodu (pitala sam :baba: ) - navodno je, u slucaju neslaganja, misljenje roditelja presudno.
    Posljednje uređivanje od Storma : 16.05.2012. at 21:12

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prvašići, jeste li u svojim potragama za torbama možda negdje vidjeli pernicu na macu, koja je komplet sa ovom torbom?
    Mi trobu imamo od lani, a rado bi kupila tu pernicu, no ne znam ima li je još negdje (u Jurišićevoj npr. nema)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    i da, vezano uz odgodu (pitala sam :baba: ) - navodno je, u slucaju neslaganja, misljenje roditelja presudno.
    Ovo mi je skroz logočno, iako iz prvog iskustva (prije 4 godine) sa pokušajem odgode, naše mišljenje je značilo ravno nuli, a ravnateljica nam je rekla da smo loši roditelji i da loše utječemo na svoje dijete. Sva sreća pa je otišla u mirovinu.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

te torbe na macu od Herlitza nema već dugo u Jurišićevoj. Nema ni pernice, nema ni u NN u Remetincu, ni kod džamije , ni u Središću. Sve te NN smo prošli.
    Mi čekamo nove modele, jer ni jedna ne prolazi ako nije roza, a osobno, ne dam 1000 kn za torbu, pa ni ne idemo u Hamu, a ni u Muller (idem samo ja hraniti oči i izvidjeti situaciju )

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

dosta veliki izbor torbi je i u ABC tisak, imaju i web pa pogledajte. dućan im je nogdje kod branimirove

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bila sam u ABC tisku oko uskrsa i u dućanu nisu imali neki izbor. U stvari imali su više tipa ruksaka za starije, ali baš za prvaščiće i ne. Jedino ako su u međuvemenu dobili robu.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ta maca nam je stvarno prekrasna
    u profil megastoreu smo vidjeli par torbi iz herlitz compact girl collection( sve su ruzicaste: tigar, leptir i neka vila koja sjedi na kamenu).

mojoj se curki najvise sviđaju delux ljubicasta maca s onog linka gore i ona plava torba na psica. a ja ne znam je li ta plava torba za cure. mislim da moze proci. sumnjam da ce decki uzimati torbu na psica: http://www.herlitz.de/en/products/sc...midi-plus.html

i ova rose butterfly mi je lijepa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, moja je isto jako htjela tu macu jer je ljubičasta a to joj je najdraža boja, i zato što ima tu macu na sebi, pa sam malo više i platila torbu. I stvarno je dobra, kao nova je, ništa se nije uništila.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da, moja je isto jako htjela tu macu jer je ljubičasta a to joj je najdraža boja, i zato što ima tu macu na sebi, pa sam malo više i platila torbu. I stvarno je dobra, kao nova je, ništa se nije uništila.
    Je, živa istina, i naša je ko iz dućana, a moje dijete vam je ko neki ispitivač za ekstremne uvjete. Za usporedbu, u zadnjih 6 mjeseci je uništio 8 donjih dijelova trenirki.
    Al torba je ko nova.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dobili smo odgodu!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u profil megastoreu smo vidjeli par torbi iz herlitz compact girl collection( sve su ruzicaste: tigar, leptir i neka vila koja sjedi na kamenu).

mojoj se curki najvise sviđaju delux ljubicasta maca s onog linka gore i ona plava torba na psica. a ja ne znam je li ta plava torba za cure. mislim da moze proci. sumnjam da ce decki uzimati torbu na psica: http://www.herlitz.de/en/products/sc...midi-plus.html

čini mi se da sam ovu sa slike vidjela danas u NN u Savskom gaju
    nisam 100% sigurna jer tražim za dečka (i naravno nisam našla, pa čekam novu kolekciju po novim cijenama :/), ali rozih i crvenih je bilo više komada

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se sad ne mogu zaklet, ali mislim da D. ima ovu Monster trucks. Provjerit ću doma. Njega žulja donji, plastični rub. Boravkaš je pa nosi ponedjeljkom i petkom sve knjige i time mu je gore nego nekom djetetu koje ne ide u boravak, ali taj rub je u svakom slučaju preoštar. Inače torba je ostala super sačuvana i dobra je i praktična.
    edit: pišem o jednoj od torbi s linka iz gornjeg posta
    Posljednje uređivanje od vertex : 18.05.2012. at 13:45

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure, te herlitz torbe iz midi kolekcije, sto imaju sa strane?
    ja ne vidim bas na slici je li to neki dzepic ili kroz to mogu npr. suskavac provuci?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sa svake strane uski džepić (npr. za bočicu vode)

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dobili smo odgodu!

jeeee

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Jao, nadite mi macu
    Znaci takva torba je za prvasica ok?
    Uopce ne znam koliko treba biti velika, a zena u NN mi je objasnila da su torbe za prvasice jaaaaako velike
    Posljednje uređivanje od Storma : 18.05.2012. at 15:10

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobili smo odgodu!
    super

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas odradili testiranje. Rezultati u lipnju.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

baš sam danas čula od jedne pedagogice koja radi u OŠ da su dobili "naputak" da odobre što manje odgoda, odnosno da koga god mogu "pošalju" u 1. razred

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zasto? zbog mjesta u vrticima?

mi smo danas bili u mulleru i imali su jednu svoju torbu (muller marka) - cijena 499 kuna. bila je za curicu i ok je, ali mi bi isto macu, pa makar ju vise i platili

mozda nije pitanje za temu, ali hocete li ista kupiti tetama u vrticu?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, mi kao grupa skupljamo nofčeke za poklon tetama, poklon ćemo predati na završnoj priredbi

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    baš sam danas čula od jedne pedagogice koja radi u OŠ da su dobili "naputak" da odobre što manje odgoda, odnosno da koga god mogu "pošalju" u 1. razred
    Jako žalosno!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zasto? zbog mjesta u vrticima?
    da

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

na onom upitniku pri upisu u školu jedno od pitanja je bilo da li su nam primanja prosječna, ispodprosječna ili nadprosječna
    meni to pitanje bilo baš bezveze
    ne znam jeste li ga i vi imale

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    na onom upitniku pri upisu u školu jedno od pitanja je bilo da li su nam primanja prosječna, ispodprosječna ili nadprosječna
    meni to pitanje bilo baš bezveze
    ne znam jeste li ga i vi imale
    mi nismo imali to pitanje
    ali smo imali npr. koliko imamo soba u kuci, s kim dijete spava...

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo jedino imali pitanje hoce li dijete imati prostor za ucenje u svojoj sobi ili zajednickoj prostoriji, tako nesto.
    a mislim, tu svatko moze zaokruziti i napisati sto hoce. ne znam ni sto rade s tim, ali poznavajuci nase skolstvo, vjerojatno nista. ti ce papiri samo skupljati prasinu.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi kupili udžbenike danas. Fali radna bilježnica iz prirode i udžbenik iz vjeronauka, sa bilježnicama- 740 kn.
    Pribor dobila za rođendan, Herlitzovu pernicu na 3 kata platili jučer u Profilu 78 kn.
    Sviđa joj se neki Hello Kitty ruksak u ABCu pa mislim da ćemo potegnuti ovaj tjedan do Radničke.
    Cilj nam je bio izbjeći one sumanute gužve prije početka škole, pa ima udžbenika, pa nema, pa kasne... Platiti moramo svakako, ovako ćemo bar mirno na godišnji..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mojem klincu se sviđa baš ta na psića plava, pa razmišljam dal je to za cure ili za dečke da ga klinci ne zezaju, dal zna gdje se može kupit ta torba, nisam vidjela na webu u NN

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Taisha prvotno napisa Vidi poruku
    mojem klincu se sviđa baš ta na psića plava, pa razmišljam dal je to za cure ili za dečke da ga klinci ne zezaju, dal zna gdje se može kupit ta torba, nisam vidjela na webu u NN
    znaš

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vec ste kupili udzbenike?
    mi jos ni popis nemamo. u skoli se nisu dogovorili. znat ce se sve sredinom sestog mjeseca.

@Taisha, ja tu torbu ocekujem u NN u novoj kolekciji koju trebaju dobiti uskoro. sada im u web shopu za svaku torbu pise "nema na skladistu"
    ti mislis da je to za decke torba?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Udžbenici se biraju na rok od 4 godine, znači imat ćete iste udžbenike kao ovogodišnji prvaši.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nisam to znala. nama je na upisu jedna uciteljica rekla da ona sigurno nece raditi matematiku po hlapicu i da zeli neke matematicke price. ravnateljica joj je odgovorila da moze izabrati bilokoji od udzbenika na popisu kojeg je dostavilo ministarstvo.

ja sad vise nista ne znam.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na popisu udžbenika koji smo dobili su baš te Matematičke priče. Baš me zanima taj udžbenik, jedva čekam kupiti ga. Vidim da uz njega ide i radna bilježnica i još zbirka zadataka, sve skupa oko 150 kn.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vec ste kupili udzbenike?
    mi jos ni popis nemamo. u skoli se nisu dogovorili. znat ce se sve sredinom sestog mjeseca.

@Taisha, ja tu torbu ocekujem u NN u novoj kolekciji koju trebaju dobiti uskoro. sada im u web shopu za svaku torbu pise "nema na skladistu"
    Kod nas link na internet stranici škole i to od prošle godine. Prošle godine su izabrali i sad 4 godine moraju istog izdavača, valjda se nadaju da će ministar i tu uskočiti..
    U Profilu ima Herlitzovih torbi, moja neće takvu torbu nego baš ruksak a meni svejedno, ionako ću je ja nositi pa mi ne igra ulogu jel anatomska ili nije.
    Vidim da si u Centru, sigurno u Varšavsku idete ha? Mi smo na Jabukovcu.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi još nemamo popis knjiga. Bit će na web stranici škole iza 15.06. Ja bi isto to htjela riješiti što prije da ne go odem mirna. Torbu isto nismo kupili. Čekamo novu kolekciju.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ne, mi smo u krlezi na kaptolu

znaci, sve su skole prosle godine izabrale udzbenike i nase ce uciteljice tek u cetvrtom razredu imati mogucnost promijeniti nesto?
    to mi bas nema smisla jer ako tri godine rade po matematickim pricama 1,2,3, nece im u cetvrtom razredu pasti na pamet uzeti tog hlapica 4 ili obrnuto.
    nasla sam i ja mat. price na nasem popisu. uciteljice jako hvale taj projekt.

s druge strane iz hrvatskog imamo alfinu pocetnicu knjiguljicu. tim sam izborom nezadovoljna. imamo ju kuci i cini mi se bas neprivlacna i konfuzna za prvasice. ja sam se nadala pcelici skolske knjige koja ima i pjesmaricu i tako je dobro napisana.

iz prirode imamo nas svijet. meni i curki se sviđa. spram eureke izgleda malo staromodno, ali je lijepo sistematizirana i pregledna.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Učiteljice će tek kad uzmu opet 1. razred moći promijeniti. Do tad u svakom višem razredu rade po onome što su izabrale cure prije njih, vjerujem da je bio globalni dogovor u zbornici.
    Ah vi ste creme dela creme!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sad imam prvašicu i opet ću imati prvašicu na jesen. iste knjige (kod nas ŠK) nužno ne znači da ih mlađa sestra može i koristiti jer se skoro sve ispisuju, lijepe se naljepnice...........zapravo su čiste samo 2 (vjeronauk i pid) dok u engleskom fale naljepnice. ako zanemarim ispisana slova u početnicama (2 kom) a ionako pišu slova u pisanku, može rabiti i pisanke. na ukupan zbroj knjiga koje je preko 700 kn ove 4 su zanemarive, cca 230 kn.
    eto, čisto da znate ako krenete u nabavu rabljenih udžbenika.
    Posljednje uređivanje od maxi : 29.05.2012. at 14:04

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja tek uplivavam u vode nabave udzbenika i ovo sto pise maxi mi je strasno.
    no dobro ja sam iz generacije pionira i omladinaca, pa valjda su me duboko indoktrinirali, kad mislim da se udzebenici trebaju reciklirati.
    kod nas na selu jos nije bio upis, pa tek kad se upisemo cemo valjda znati i sta treba kupiti.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a jel si možeš zamisliti udžbenike i radne bilježnice sa spiralom? koja smeta dječici za pisanje, jer su još nespretni. a ti popravi kad se to raspadne! katastrofa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •