Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
mi smo to vec prosli i jos cemo malo grafomotoriku prije skole vjezbati.
mene strah matematike i engleskog.

je li itko od vas iz eng dobio algoritmovu knjigu happy house? ja se ne mogu pomiriti tim da mi je grozna, nepregledna, totalno nezanimljiva i prepuna nekih pojmova koji nemaju veze s ucenjem eng u prvom osnovne. ne znam je li to zbog onog "oxford" na pocetku, ali sve sto sam citala ( npr. fenomenalna building blocks, dip in) mi je bolje od ovog.
knjige mi dolaze tek u pon, al imam staro izdanje Happy house, jednostavna je, kompliciranija mi je bila ona knjiga u vrtiću iz eng....

btw. folije ima za 10kn u Mercatoru...pogledajte katalog na netu, ako je to to, čekam da moj tata pošalje dotičnu foliju iz ST..... s njegovim paketom mi smo definitivno pretjerAli..... s tim da sam se odlučila sve za Staedtler,a tata me pratija u korak tako da sada imam opreme za 3 prvašića..... ne mogu sebi pomoć, ja sam dite tehničke škole, moje jedno ravnalo je koštalo po 150kn, rapidografi cilu plaču, tako da se držim provjerenih marki dok ne izgubi sva tri kompleta... onda će bojat s mojim bojicama iz osnovne (stvarno ne znam kako ih još imam hrpe i hrpe)