ajme, pa neki "vec" znaju
kako cete se vi obuci za prvi dan?
ajme, pa neki "vec" znaju
kako cete se vi obuci za prvi dan?
ja obično , a bome i klinci.
Inače kad je klinac bio prvašić ( pred 4godine) predstava i sve je bilo u 5, mislim da je to malo pogodnije vrijeme. Inače smo išli svi čaki klinka koja sad ide u 1. razred.
Sad dal će muž uzet slobodno popodne nisam ziher, ali ostatak familije ide na to, znači nas 4 idemo.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.08.2012. at 15:24
Mi idemo u ponedjeljak u 17, prvo je pripredba za prvašiće i prozivka tko je u kojem razredu i kratki sastanak za sve roditelje. I MM i ja idemo!
BTW danas sam u Mercatoru naletila na crtančice i pisanke A po 0,89. Jesu tanke, ali ne čine mi se tanje od onih u NN. Ako ništa drugo sigurno su dobre za vježbanje kod kuće.![]()
Evo, samo da javim da od haljinice i nekakvog posebnog rihtanja nije bilo ništa, otišlo dijete u školu u majici i tajicama. Bilo je jako lijepo, prvo priredba starijih učenika (među ostalim, pjevali su i Zaz), a onda je počelo prozivanje... Najprije 1.a, svi su došli do učiteljice i onda krenuli put učionice. A mi obaviješteni da ih pokupimo za sat vremena. Ajme, bilo je drhtanja bradica kod manje-više sve dječice, tako su mi izgledali nesigurno i zbunjeno dok su stajali tamo, kao da ni sami nisu sigurni što ih čeka. A kad smo došli po njih, već je atmosfera bila opuštenija. Sutra donosimo torbe, boravak je do 17:00, ali je preporuka da barem ovaj prvi tjedan dolazimo po njih ranije. Katja jedva čeka sutra "pravu školu", kako ona kaže, ovo danas je očito doživjela kao zagrijavanje![]()