Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajme, pa neki "vec" znaju

kako cete se vi obuci za prvi dan?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, pa neki "vec" znaju

kako cete se vi obuci za prvi dan?
    ja obično , a bome i klinci.

Inače kad je klinac bio prvašić ( pred 4godine) predstava i sve je bilo u 5, mislim da je to malo pogodnije vrijeme. Inače smo išli svi čaki klinka koja sad ide u 1. razred.

Sad dal će muž uzet slobodno popodne nisam ziher, ali ostatak familije ide na to, znači nas 4 idemo.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.08.2012. at 15:24

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja obično , a bome i klinci.
    I ja obično, a kad sam i Katji sugerirala da se ne mora previše opterećivati što će obući, dobila sam odgovor: "Ali ja se hoću zriktati". A to kod nje znači da će obući neku haljinicu (inače je uglavnom u tajicama).

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi idemo u ponedjeljak u 17, prvo je pripredba za prvašiće i prozivka tko je u kojem razredu i kratki sastanak za sve roditelje. I MM i ja idemo!
    BTW danas sam u Mercatoru naletila na crtančice i pisanke A po 0,89. Jesu tanke, ali ne čine mi se tanje od onih u NN. Ako ništa drugo sigurno su dobre za vježbanje kod kuće.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja obično, a kad sam i Katji sugerirala da se ne mora previše opterećivati što će obući, dobila sam odgovor: "Ali ja se hoću zriktati". A to kod nje znači da će obući neku haljinicu (inače je uglavnom u tajicama).
    Evo, samo da javim da od haljinice i nekakvog posebnog rihtanja nije bilo ništa, otišlo dijete u školu u majici i tajicama. Bilo je jako lijepo, prvo priredba starijih učenika (među ostalim, pjevali su i Zaz), a onda je počelo prozivanje... Najprije 1.a, svi su došli do učiteljice i onda krenuli put učionice. A mi obaviješteni da ih pokupimo za sat vremena. Ajme, bilo je drhtanja bradica kod manje-više sve dječice, tako su mi izgledali nesigurno i zbunjeno dok su stajali tamo, kao da ni sami nisu sigurni što ih čeka. A kad smo došli po njih, već je atmosfera bila opuštenija. Sutra donosimo torbe, boravak je do 17:00, ali je preporuka da barem ovaj prvi tjedan dolazimo po njih ranije. Katja jedva čeka sutra "pravu školu", kako ona kaže, ovo danas je očito doživjela kao zagrijavanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •