Stranica 17 od 22 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je bilo izvrsno! Najprije nas je pozdravila ravnateljica, sadašnji četvrtaši su otpjevali jednu pjesmicu i podijelili prvašićima zastavice na kojima piše "dobrodošli u školu", a zatim smo išli u razred, najprije svi zajedno, a zatim su roditelji bili zamoljeni da izađu. Floru je oprao strah, zatresla joj se bradica, pa ju je učiteljica uzela da zajedno potraže medu koji se sakrio ispod stola. Odmah joj se skočio u pomoć frend iz vrtića i zajedno su pronašli dva plišana medvjedića. Iz razreda je izašlo sretno i nasmijano dijete.

Zatim smo otišli na kavu i kolače, gdje je ponosna prvašica otvorila svoj tuljac i divila se poklonima (sve sam pogodila, jej!), pa malo u parkić i tako cijeli dan, laganini. Od sutra je škola u osam, sve po peesu.

Sretno svima koji još nisu bili!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da ne tražim okolo - imam pitanje - u školi su nas tražili da mi koji imamo prvašića u boravku donesemo potvrde o zaposlenju, ali ne od poslodavca, nego od mirovinskog. znam da sam za vrtić donosila od poslodavca, pa sad ne znam jel se stvarno ta potvrda može dobiti na mirovinskom? imate iskustva?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I nama je prošlo super, prvo predstava pa upoznavanje s učiteljicom (koja je imala puno veću tremu od svih prvaša skupa). Baš me zanima kakvi će mu biti dojmovi sutra kad ostaje u školi cijeli dan.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sretno svim prvašićima!
    Mi ove godine krećemo u malu školu pa me već hvata tremaaaa (iako sam učiteljica ). Moram priznati da sam zasuzila na vaše postove jer to je uistinu početak jednog tužno/sretnog razdoblja.

Žao mi je sve one bezbrižne i vesele djece pune samopouzdanja koja će poljuljati vjeru u sebe jer će početi misliti da nisu dovoljno dobri...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

daj lima nemoj nas strašiti

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi smo isto imali priredbu na kojoj su dobili svatko svoju karticu s sličicom i imenom oko vrata, zatim smo otišli do učionice gdje je svatko dijete trebalo nači svoje ime odnosno sličicu da vidi gdje će sjediti. prvo je bila tužna jer neće sjediti s najboljom prijateljicom,ali brzo ju je prošlo. dobili su zadatak obojati tu sličicu i zatim s učiteljicom igra na tepihu i kravicom. Za to vrijeme roditelji su dobili kartice -oblačiće s imenom djeteta i na njih su trebali napisati neku poruku djetetu . jojjj.....tako sam se raspekmezila,dok je ona ponosno hodala do učiteljice da joj preda oblačić i da zajedno ga stave na pano.
    kada je došlo vrijeme odlaska njih četvero iz razreda u suze,nećemo iči kući,mi bi ostali. Nadam se da i ubuduće neće htjeti iz škole i da će joj uvijek biti tako lijepo i da će joj ovi prvi dani ostati u lijepoj uspomeni!

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    daj lima nemoj nas strašiti
    Joj OPROSTITE, vidim sada da zvuči strašnije nego što sam mislila .
    U toj rečenici nisam mislila na SVU djecu. Mislila sam na onu djecu koja neće biti najbolji, odlikaši, sportaši... Ima toliko divne djece koja prolaze s trojkom a koja tako mala već imaju osjećaj da manje vrijede. Danas pitam svoje učenike koja su im očekivanja ove godine i naravno svi oni odlični su rekli kako očekuju da će proći s pet. Bilo mi je jako žao djece koja znaju da koliko god se trudila neće proći s pet i vidjela sam da im nije svejedno. Pokušala sam ih utješiti time da ocjene nisu toliko bitne a onda sam opet vidjela da tako mogu povrijediti odlikaše jer omalovažavam njihov uspjeh... ma ne znam, vjerujte mi jako teško je biti učitelj kada iskreno voliš djecu i stalo ti je do njih. A onda vidim kako se neki moji kolege naprosto poigravaju osjećajima tih malih bića.

No, ne želim vas opterećivati, nadam se iskreno da će im svima biti lijepo, da će zavoljeti školu, a vama želim da ih usmjeravate tako da budu puni samopouzdanja a opet ne preveć umišljeni .

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja obično, a kad sam i Katji sugerirala da se ne mora previše opterećivati što će obući, dobila sam odgovor: "Ali ja se hoću zriktati". A to kod nje znači da će obući neku haljinicu (inače je uglavnom u tajicama).
    Evo, samo da javim da od haljinice i nekakvog posebnog rihtanja nije bilo ništa, otišlo dijete u školu u majici i tajicama. Bilo je jako lijepo, prvo priredba starijih učenika (među ostalim, pjevali su i Zaz), a onda je počelo prozivanje... Najprije 1.a, svi su došli do učiteljice i onda krenuli put učionice. A mi obaviješteni da ih pokupimo za sat vremena. Ajme, bilo je drhtanja bradica kod manje-više sve dječice, tako su mi izgledali nesigurno i zbunjeno dok su stajali tamo, kao da ni sami nisu sigurni što ih čeka. A kad smo došli po njih, već je atmosfera bila opuštenija. Sutra donosimo torbe, boravak je do 17:00, ali je preporuka da barem ovaj prvi tjedan dolazimo po njih ranije. Katja jedva čeka sutra "pravu školu", kako ona kaže, ovo danas je očito doživjela kao zagrijavanje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače na uvodnom predavanju naša v.d. je rekla kak nije sve u ocjenama, i da svi ne moraju imati pet

sjećam se svog prvašića, kad je nakon jedne bolesti došo u školu i pisali su tekst s razumjevanjem, trebalo je i pisat i crtat, i tak priča 2 pinvina jela su slatkač, ošli u šumu i nabrali visibabe..... A on je nacrtao samo jednog pinvina kako jede sladoled i još svašta ( ali većinom u jednini) i dobio je kulju, posle je to isparvil.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.09.2012. at 07:18

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

LIMA
    ovo je topic za ovogodišnje prvašiće i cijeli je u pozitivnom ozračju, i nema mjesta teškim temama koje načinješ
    sorry ali morala sam reagirati

a sad na temu:
    mi smo danas odvukli torbu u školu, učiteljice mi se čine simpatične a upoznat ćemo ih sutra na roditeljskom. ja sam jutros trčala između 1. i 2. razreda, srećom su na istom hodniku da budem malo s obje cure. trudim se prvašićki posvetiti približno pažnju kakvu je dobila seka prošle godine ali mi je nekako neizvedivo! ovaj tjedan će ona ići doma poslije ručka a starija je odmah ostavljena da se snalazi do popodne u boravku.
    došla sam se na posao malo odmoriti od jutrošnje jurnjave

Posljednje uređivanje od maxi : 04.09.2012. at 08:44

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo se odsetali do skole, BC je nosio ponosno svoju torbu cijelim putem. bio je sladak u jednom trenu na putu me pitao mama jesam musav, s prestrasenim pogledom, nakon nekog vremena da li imam smrklje isitm pogledom bio je tako sladak
    oni ovaj tjedan imaju svaki dan tri sata, da se malo priviknu. moj nema knjigu iz vjeronauka, jer ju je otac trebao kuputi, jer on je odgvoran po tom pitanju u nasoj familiji (ja sam angnostik) i sad cu ja na kraju danas trcati i kuppiti je

moram priznati da ja sad cekam jedva tih 15 sati da cujem sve dojmove.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj je danas ostao u suzama
    nije plakao, samo je mirno sjedio i brisao suze
    srce mi je u grlu (iako znam da će sve biti u redu s vremenom, a i učiteljica nam je divna. on se oduvijek teško prilagođava.)
    jedva čekam da idem po njega

dobro je što (za sada) ne treba biti u boravku

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo jucer imali priredbu i prozivku te su zajedno s uciteljicom otisli do razreda, nakon 10-ak minuta smo i mi usli
    na stolu ih je docekao raspored sati, zvonjenja i pokloncic
    ovaj tjedan su jutarnja smjena i svaki dan imaju samo tri sata, a od slijedeceg krecu normalno s rasporedom

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jučer priredba i pola sata sami s učiteljicom. Igrali se i dobili poklončiće. Oduševljen je početkom toliko da se noćas budio dva puta da provjeri jel došlo jutro da može u školu. Zamolili su nas da ovih dana ne ostaju dugo, a budući da sam na porodiljnom još idem u već u 12.30 po njega da bude u boravku bar pola sata da upozna i drugu učiteljicu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me a jel tko dobio te famozne pernice ili bu policajac došal to podijelit

dobili su lizalice, jedan tata je komentiral kaj su dali šećer , a ne voće, čudo da ja to nisam rekla jer bi me svi napoprek pogledali

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da i H se zadnja dva dana budi prva, a inače je zadnja! veliko uzbuđenje za njih (i za nas)
    a ja ne mogu dočekati pola 1 da nazovem didu i razgovaram sa školarkom

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja je dosla kuci sva odusevljena, cak bi i spavala u skoli
    dobili su zadacu, moraju se cijelo vrijeme (do mraka) igrati vani

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

kod nas kao što sam i rekla uopće nama policije na vidiku. Ni 5 km oko škole. prenice nismo dobili. jedino od škole olovku,bojice,masne boje,fascikli u koji će se slagati radovi od djeteta ,kad se skinu s panoa i na kraju šk.godine to dobijemo kući.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj je jucer bio sav nekako uzbudjen, ponosit, vazan. Dobili su onaj tuljac sa slatkisima od uciteljice pa je sav ponosan to nosio kroz grad.
    Danas je prvi pravi dan i super mu je bilo, jedva ceka sutra.
    Znao mi je nabrojati predmete koje su imali ali poima nema sta su ucili.
    Ujutro idemo autom jel pospanog brata vodimo u vrtic ali po njega idem pjesice i uvijek istim putem. On jedva ceka da krene sam pjesice u skolu.
    Anjice ova zadaca mi je odlicna.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kid nad ima policije na kriticnim mjestima. Jucer je bio policajac i odrzao predavanje koje je bilo vise namjenjeno roditeljima nego klincima. Danas su dobili pernice od mupa i majicu, cini mi se da je majicu grad poklonio.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I kod nas je bilo ok, dječica su otpjevala, ravnatelj održao govor, svečenik blagoslovio , prozvali ih, malo u razred i gotovo.
    ALI danas je taj dan, cijeli dan u boravku, s torbama i svim, jučer su dobili zadatak da smisle kako će se predstaviti razredu, bilo pjesmicom, pričom, recitacijom, plesom i sl. Danas smo uzbuđeniji nego jučer, i ne mogu dočekati da dođem po nju da čujem prve dojmove, najradije bih sada bila tamo i virila kroz prozor

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

danss je policajac bio u školi oko 12 sati, ali nije bio vani na raskršću ( mada nije jako prometno, ipak povremeno se nađe koja budala).

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kod nas je sve super prošlo . Čak iznenađujuće dobro Juče su bili oko sat vremena, izašla je van sva happy, čak joj je bilo žao što je tako brzo bilo gotovo. Jutros je ostala u razredu s osmjehom na licu, vesela. Kako će biti kad dođem po nju vidjet ćemo! Nadam se da će početna radost potrajati što dulje. Idem po nju negdje oko 16.00 sati. Jedva čekam. Vrijeme mi presporo prolazi.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I kod nas je prošlo super, osim što cijeli dan nije popio vode, pa je umirao od žeđi kad sam došla po njega. Valjda se nije usudio pitati da ide piti. Sutra ide s bočicom vode, nije mi to danas ni palo na pamet.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je sve super prošlo . Čak iznenađujuće dobro Juče su bili oko sat vremena, izašla je van sva happy, čak joj je bilo žao što je tako brzo bilo gotovo. Jutros je ostala u razredu s osmjehom na licu, vesela. Kako će biti kad dođem po nju vidjet ćemo! Nadam se da će početna radost potrajati što dulje. Idem po nju negdje oko 16.00 sati. Jedva čekam. Vrijeme mi presporo prolazi.
    ja samo mogu ovo potpisati

kao da pišem o svojoj curi ..i sebi (ovaj dio da jedva čekam)

Kod nas svih 21 ide u boravak.
    Danas sam išla kupiti Informativku i razočarala se da je to obična mala bilježnica...mi to nismo imali.

Uglavnom na jučerašnjem sastanku:

- trebamo donijeti nešto za zaštiti stol na likovnom, i kupila sam (ovo je savjet ako nekome treba) u Nami 50*140, komad prozirnog najlona za 11,00 kuna. Čini mi se skroz OK, s obzirom da se može lijepo složiti i staviti u kutiju s ostalim priborom (malo ću ju skratiti). Učiteljica je rekla da može i obična crna vreća, ali mi se to činilo nekako presklisko, prezgužvano, a s obzirom da je moje dijete full uredno (barem do sad bilo) nisam htjela da mi se iznervira kad joj se sve zgužva

- trebamo donijeti kao i u vrtiću: role papira, toalet papir, papire za crtanje (za boravak)..svakakvo "smeće" koje nama ne treba...
    - i prat će zubiće. Treba nam četkica i pasta za zube.
    - potpisali smo izjavu da dijete smije van s učiteljicom i da se smije fotografirati i objavljivati na internet stranicama i panoima
    - kod nas hrana košta 12,00 kn/dan

Prvi dojam OK. U razredu 21 učenik, raznolik (razni kvartovi, par "inozemne" djece, 1 Rom..) što mi je skroz OK. I naravno, da pokucam, kuc-kuc-kuc, da ne ureknem

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas je prošlo super, osim što cijeli dan nije popio vode, pa je umirao od žeđi kad sam došla po njega. Valjda se nije usudio pitati da ide piti. Sutra ide s bočicom vode, nije mi to danas ni palo na pamet.
    i H isto, ni pila ni piškila (osim valjda nešto uz ručak)
    ona se zabavljala i pod odmorom nije imala vremena za wc, grrrrr

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC je odusevljen, kaze da je bolje nego u vrticu. i da mu je drago da je tamo.
    iako ne zna nikoga iz razreda sem jedne curice.
    od kad smo dosli doma do sad je kopao po knjigama, biljeznicama i evo sad konacno izasao iz radne sobe. reklo bi se samo da potraje tako jos 12 godina

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i kod nas jos uvijek entuzijasticno!
    22 ucenika, a 7 djecaka! moja se curka spasila jer je u vrticu u grupi bila samo s deckima. hranom je odusevljena ( danas su za uzinu imali sladoled snjeguljicu, ah), uciteljice su ok. mi smo ovaj tjedan do 15.30 u boravku, a inace je dezurstvo do 17 sati.
    imali su vec i domaci iz matematike, ali nekakvo crtanje je u pitanju.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da li ste kupovali i gdje salvete za užinu. Ja imam kod kuće nove bijele,svjetlo plave damast,ali ona bi neke šarene .....jer je vidjela da djeca imaju takve??? i koliko to uopće može koštati, nisam to kupovala nekih desetak godina. Čak mislim da imam negdje i svoje iz OŠ.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj J je oduševljen jer ima učitelja, jeeeeeeee

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I kod nas je prošlo super, ali nas je u razredu 5 prvaša i 6 trećaša. Moj je toliko oduševljen da ne vjerujem, govori da je škola sto put bolja od vrtića! Samo da potraje to oduševljenje! I danas smo rješili prvu zadaću!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    i H isto, ni pila ni piškila (osim valjda nešto uz ručak)
    ona se zabavljala i pod odmorom nije imala vremena za wc, grrrrr
    trebaš je malo potaknuti, a i reci učiteljici da kaže prije odmora da malo popiju i idu na wc, nije sad isto ko u vrtiću, moja je pišala, ali nije pila vode, ja sam je upozorila da pije.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    Da li ste kupovali i gdje salvete za užinu. Ja imam kod kuće nove bijele,svjetlo plave damast,ali ona bi neke šarene .....jer je vidjela da djeca imaju takve??? i koliko to uopće može koštati, nisam to kupovala nekih desetak godina. Čak mislim da imam negdje i svoje iz OŠ.
    imaš ih puno u Dm, često i na akciji, inače je cijena cca 10 kn, na akviji je čini mi se 8 to pričam za 20 kom, ali imaš iu većim dučanima salvete u boji po 50 kom za siću

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas je prošlo super, ali nas je u razredu 5 prvaša i 6 trećaša. Moj je toliko oduševljen da ne vjerujem, govori da je škola sto put bolja od vrtića! Samo da potraje to oduševljenje! I danas smo rješili prvu zadaću!
    kod vas je to mješano, kak uspije učiteljica to složiti, a kam kasnije idu u školu, zabok?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

joj, radi li netko engleski prema knjizi happy house?
    curka mi do pola rijesila zadatak u radnoj biljeznici, lekcija 1 i sad ne moze nastaviti jer je uputa samo "listen and circle". to su oni slusali na satu s nekog cd-a, pa nije stigla.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi imamo Happy house, ali nismo jos dosli do engleskog. Uglavnom, na zadnjoj stranici jedne od te dvije knjige je zalijepljen CD. Da nije odatle slusala?

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ne, preslusali smo cijeli cd.
    ovo je onaj cd koji ima uciteljica.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me a jel tko dobio te famozne pernice ili bu policajac došal to podijelit

dobili su lizalice, jedan tata je komentiral kaj su dali šećer , a ne voće, čudo da ja to nisam rekla jer bi me svi napoprek pogledali
    mi smo dobili pernice. unutra je bio privjesak, okovka, kemijska, ravnalo i knjižica-knjigica

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo isto dobili pernicu, ali nije bilo knjižice.
    Nego moram pohvaliti policiju i školu, na jednom pješačkom prijelazu nadomak škole nemamo semafor od ove godine tamo ujutro stoji mupova patrola i školska patrola koja zaustavlja aute.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi nismo dobili nista, ali svako jutro je ispred skole jedan policajac, a imamo i dva lezeca

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

više vrijedi policajac nego tri pernice

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moram se pohvalit da smo i mi dobili pernicu,privjesak,ravnalo, olovku i Kem.olovku(iako sam bila 100% sigurna da nećemo dobiti. ) Klinci su imali jedan školski sat razgovora s policajcem i igranja prometnih znakova .

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u našoj školi ništa od policajca..samo tortica i sok

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I, kako je prvašićima u školi?

Kod nas je (kuc-kuc) sve super, idemo u školu i vraćamo se iz nje sa širokim osmijehom, ALI primjećujem da imaju užasno, užasno puno zadaće, mnogo više nego što je Fiona imala na početku prvog razreda (a kad je ona išla u prvi razred, mame koje su imale stariju djecu komentirale su da ta starija djeca nisu imala toliko zadaće - znači, količina se trostuko povećala?!).

Odgojiteljica koja s njima nakon ručka radi zadaće svakodnevno mi hvali Floru, kaže da je superkoncentrirana, da jako lijepo radi, da su joj zadaće među najboljima u razredu, ali svaki dan ostane barem nešto što mora napraviti kod kuće. Pitam se kako onda druga djeca, ona koja su manje koncentrirana i sporija...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kod nas jos nema tako puno zadace, samo sto on zeli biti cim prije gotov, pa primjecujem da ne pazi na neke stvari na kojima bi ja iznistirala, ali im uciteljica jos malo popusta, oznaci ali svjedno je smjesko tu.
    nekidan im je bio policijac i rekao da mame nikako ne smiju voziti i muziku slusati tj. dirati po radiju, niti telefonirati.
    pa smo taj dan morali biti tiho u autu.

e da dobili su i tu pernicu

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod nas jos policajac nije bio...

danas je prvi put otisla sama na bus..(no ja svejedno dosla za njom da provjerim) tako se ljutila na mene kaj sam dosla jer ona kaze da moze sama...uh,uh

sto se tice zadaca i mi nemao puno svega par minuta posla...

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kod nas je (kuc-kuc) sve super, idemo u školu i vraćamo se iz nje sa širokim osmijehom, ALI primjećujem da imaju užasno, užasno puno zadaće, mnogo više nego što je Fiona imala na početku prvog razreda (a kad je ona išla u prvi razred, mame koje su imale stariju djecu komentirale su da ta starija djeca nisu imala toliko zadaće - znači, količina se trostuko povećala?!).

I kod nas je (kuc kuc) sve super. Zadaće za doma nemamo, sve odrade na boravku. Prošli potak su dobili pohvalnice za taj tjedan, curka je bila oduševljena. Preko vikenda nismo moralli ništa raditi, učiteljica je rekla da se odmaramo . Kako će biti danas ne znam. Učiteljica u boravku je baš super, jako hvali za sad moju curku (ali ona je sama po sebi uredna i odgovorna, tako da s te strane sve ok). Jedini naš problem je socijalizacija u smislu druženja sa drugom djecom. Ona je inače dosta miran i povučen tip djeteta i dugo joj treba da se uklopi u društvo, a i onda je riječ o 1 ili max 2 curice. Za sad se najviše druži sa jednom curicom koja je jedina iz njene grupe iz vrtića ali ta curica je tip djeteta danas se hoću igrati s tobom a sutra ne... Ali to je već slučaj za neku dugu temu. Uglavnom meni je najvažnije da dolazi sa osmjehom na licu doma a to mi je za sad ipak najvažnije

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš krasne vijesti , drago mi je što je tako.

Što se tiče policajaca, kod nas dolaze u prvom i drugom razredu, a moja starija kći sad u trećem (točnije, baš danas) ide na vježbu u kojoj će djeca biti na suvozačkom sjedalu (propisno zavezana, naravno), odrasla osoba vozi auto, a djeca moraju primijetiti prepreku i na vrijeme zakočiti. Na taj će im se način zorno pokazati koliko je vozilu potrebno da stane (plus vrijeme primjećivanja i reagiranja), tako da im istrčavanje na ulicu među aute što manje pada na pamet.
    Posljednje uređivanje od Sanja : 14.09.2012. at 14:28

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja klinka sad ne ide u boravak, zadaću napravi za najviše 20 minuta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    a moja starija kći sad u trećem (točnije, baš danas) ide na vježbu u kojoj će djeca biti na suvozačkom sjedalu (propisno zavezana, naravno), odrasla osoba vozi auto, a djeca moraju primijetiti prepreku i na vrijeme zakočiti. Na taj će im se način zorno pokazati koliko je vozilu potrebno da stane (plus vrijeme primjećivanja i reagiranja), tako da im istrčavanje na ulicu među aute što manje pada na pamet.
    ne kužim ovo pa deca se smiju napred vozit tek od 12, a tvoja nema ni 8.5.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •