Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nine prvotno napisa Vidi poruku
    i ne razumijem ali mi smo potrošili cile jedne bojice..... kao da moja jednim oštrenjem trečinu bojice skrati , Steadtlerove ABS
    Jesi li probala kupiti one bojice što se ne šilje nego "vrte" (kao olovke za oči i usta)? Ja kupila svom u Mulleru.

Sinoć smo kod kuće imali "čitalačku večer" - oko sat vremena sam čitala klincima priče. Inače, moj I. dok sluša priču toliko se vrti (dobro da ne dubi na glavi ) ali sinoć smo čitali zajedno - jedan odlomak ja, jedan odlomak on. Kad je neki razgovor ja budem jedan lik, a on drugi. Bilo nam je jako zabavno i pratio je. Nemam vremena to često raditi ali ću se truditi barem vikendima tako. To je baš dobar način da se djeci približi čitanje.

Mi smo lani (škola) bili u projektu "Čitamo mi, u obitelji svi" (projekt školskih knjižnica Hrvatske). Bilo je super, knjižničarka je kupila 8 knjiga - slikovnicu, zbirku pjesama, dječji roman i još nekih knjiga za djecu i odrasle (enciklopedijeske, knjige o odgoju djece i sl). To je stavila u ruksak koji je kružio razredom. Poanta je da cijela obitelj mora zajedno čitati, od najmlađih koji ne idu u školu do mame, tate, bake, djeda... Svi su tjedan dana čitali i dojmove upisivali u dnevnik.

U letku koji smo dobili pisalo je kako je najčešća greška roditelja - kada djeca malo porastu i počnu sama čitati izgubi se zajedničko čitanje roditelja i djece. To bi trebalo i dalje njegovati i kada krenu u školu pa sve do 4. razreda.

Evo link, pročitajte uvodni tekst, ima dosta korisnih informacija. https://sites.google.com/a/knjiznica...svi/o-projektu

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li probala kupiti one bojice što se ne šilje nego "vrte" (kao olovke za oči i usta)? Ja kupila svom u Mulleru.
    Te nisam otkrila, vidila sam takve pastele, imamo ih, al ne ostavljaju dobar trag, ipak su to pastele. Imamo još dva paka istih-Steadtler, neke kao prirodne i gomilu ovih načetih....al mislim da je trik u oštrenju, dovoljno je doslovno jednom zavrtiti i možeš se ubosti na vrh, a ona vrti li vrti.... uzalud meni govorit

šta se čitanja tiče, joj meni se iskreno ne da, toliko sam se umorila od studiranja, konstantnog doškolovavanja da mi jednostavno se ne da ništa oko škole.... prošao me potpuno onaj početni zanos da radim s malom dodatno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •