Stranica 21 od 22 PrviPrvi ... 1119202122 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1055

Tema: Prvašići 2012/2013

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure, kome se obratiti ako vam konstantno na uplatnicama za boravak i prehranu pisu krivo ime djeteta?
    bas mi idu na zivce. dođe mi da ih takve vratim uciteljici, ali mislim da ona nema veze s tim.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    cure, kome se obratiti ako vam konstantno na uplatnicama za boravak i prehranu pisu krivo ime djeteta?
    bas mi idu na zivce. dođe mi da ih takve vratim uciteljici, ali mislim da ona nema veze s tim.
    Javi se u računovodstvo škole.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, prijavljujem informacije. Otišla sam i izašla kao jako ponosna majka smajlickojipucaodponosa. Znam ja da je moje dijete pametno (jesam skromna), ali lijepo je to čuti...opet, i opet, i opet

I uglavnom, sjedimo u autu i ide ovako razgovor (MM, Dijete i ja)

MM: Na koga si ti tako pametna?
    Dijete: Na tatu
    Ja: A što je sa mnom?
    Dijete: Na tebe sam lijepa

..i što reć

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

jadro :rastop))
    i da znaš da mala ima pravo, pa neće biti pametna na mamu plavušu

a glede uplatnica....kod nas nisu znali da je dvoje djece u boravku mada sam to ispunjavala u više od jednog upitnika, pa smo do sad plaćali dvije pune cijene! i da nisam išla pitati tako bi bilo i dalje

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku

MM: Na koga si ti tako pametna?
    Dijete: Na tatu
    Ja: A što je sa mnom?
    Dijete: Na tebe sam lijepa

..i što reć

Odlično!!! Zna dijete

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

moja je curka dobila popis od 14 lektira i kaze mi da trebam donijeti "biljeznicu na kojoj pise lektira"!??!
    za li itko o cemu se radi? je li to neka posebna biljeznica ili da donesem obicnu pisanku A?

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

To je obična pisanka A.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pitaj za lektiru.
    Mi smo kupili tvrdo ukoričenu A4 bilježnicu i ta će biti za sve 4 godine.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kako napredujete sa čitanjem? mi malo vježbamo i bolje ide, samo je spooora pa ne stigne napraviti uvijek sve zadaće u školi. očito ih prerano kupimo (15:30) pa kad još ima francuski 2xtjedno ne stiže
    Posljednje uređivanje od maxi : 05.12.2012. at 08:28

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Već lektira??!! Kod nas ništa ne spominju

pipi-lipi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi samo isto spori sa čitanjem, čita na pamet. Kada više vježbamo, bolje je, ali nije baš zainteresirana.
    Naš je boravak takav da svaki dan nosi doma sve što je taj dan u školi radila i sami kontroliramo, jer kad smo torbu sa svim knjigama nosili samo petkom, imalo smo svašta za vidjeti.

pipi-lipi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

na kojem ste vi broju iz matematike?

Moro avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo sada na broju 6. Vjerojatno će do kraja tjedna učiti još koji broj.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo na oduzimanju iz matematike. na slovu G iz hrvatskog. iz prirode radimo dom (i sv. nikolu sada).

pitam za lektiru danas : )

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i od nas kratak prijavak.
    Bila jučer na 2. informacijama, sve divno i krasno, pametna, mila i draga. Jedini problem je što je jako spora, ali to je zato što je, kako kaže učiteljica, prepedantna. Skužila sam to i doma, jer 5x briše slovo dok ne bude identičo onome u knjizi.
    Sad ne znam da li da ju potičem da bude neurednija, a brža? Uglavnom, piše ljepše nego ja

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo na oduzimanju iz matematike. na slovu G iz hrvatskog. iz prirode radimo dom (i sv. nikolu sada).
    isto kod nas
    Posljednje uređivanje od maxi : 06.12.2012. at 10:44

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo na Č, danas je mozda Ć
    matematika: zbrajanje i oduzimnanje
    lektira: hrabrica

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hrv. slovo Đ, Prir. dom i Sv.Nikola, Mat. krenuli s oduzimanjem, lektira ide od drugog polugodišta iako su bili početkom god. na upoznavanju s knjigama i mogli su si već posuđivati tko je htio. U rezredu je svega 5 čitača pa je naglasila da tko želi može podići knjige.
    Koliko često idete na informacije, svaki mj., svaki drugi ili nikako ... ja sam bila već dvaput i razmišljam da li da odem idući tj.
    S njom zbilja nema problema (tako kaže učiteljica)da bar tako ostane i dalje ,čita, piše ,uredna,izvršava zadatke na vrijeme ..jedna od četiri je u razredu . Iako je ganjam kod kuće da ponovi.
    Svaki put na infor. jedno te isto i nema baš nešto puno za reći o njoj,prođemo onako redom po predmetima,ponašanje i to je to. (a dobila sam dojam da učiteljica voli da se dođe i često naglasi dijeci da mame /tate dođu na infor. ). ?!
    Posljednje uređivanje od genius : 06.12.2012. at 14:52

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    Hrv. slovo Đ, Prir. dom i Sv.Nikola, Mat. krenuli s oduzimanjem, lektira ide od drugog polugodišta iako su bili početkom god. na upoznavanju s knjigama i mogli su si već posuđivati tko je htio. U rezredu je svega 5 čitača pa je naglasila da tko želi može podići knjige.
    Koliko često idete na informacije, svaki mj., svaki drugi ili nikako ... ja sam bila već dvaput i razmišljam da li da odem idući tj.
    S njom zbilja nema problema (tako kaže učiteljica)da bar tako ostane i dalje ,čita, piše ,uredna,izvršava zadatke na vrijeme ..jedna od četiri je u razredu . Iako je ganjam kod kuće da ponovi.
    Svaki put na infor. jedno te isto i nema baš nešto puno za reći o njoj,prođemo onako redom po predmetima,ponašanje i to je to. (a dobila sam dojam da učiteljica voli da se dođe i često naglasi dijeci da mame /tate dođu na infor. ). ?!
    U prvom razredu visila sam na skoro svakim informacijama (1x tjedno). Kasnije je to došlo na neku mjeru 2x tjedno i toga se držim, kad su informacije popodne, da ne moram brisat s posla radi toga. Ako u tom mjesecu upadne roditeljski, idem jednom manje ili ocijenim da li treba... Neke propustim ako mi baš nije zgodno, ali najmanje 1x mjesečno odem. Lijepo se vidi. Ako dijete nema problema - uredno slušaš pokvale i raste ti perje iz repa, a ako ima problema, čuješ ih na vrijeme i možeš nešto poduzeti. Dobro je otići na informacije ako se sprema terenska nastava i tak... po osjećaju.

Naročito je bitno otići početkom zadnjeg mjeseca prije kraja škg ili prije polugodišta, jer u zadnja 2 tjedna obično nema informacija, barem je tako bilo kod nas (iako kažu da ove godine nema izvješća s ocjenama - ni knjižice ni svjedodžbe). No, bumo vidli...

Zaboravih napisati - bravo za djevojčicu! Nema bolje stvari za roditelja nego kad s djetetom nema problema, ne samo s ocjenama nego kad se dijete dobro osjeća u školi i kad se to vidi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.12.2012. at 16:50

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi smo bili na jednom sastanku i jednim informacijama.
    bas si razmisljam hocemo li uopce ici vise.

dijete mi svaki dan donosi bravo! kuci i rjesava ispite sve tocno, sretna je i zadovoljna, ima prijatelje... meni dovoljno

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Naročito je bitno otići početkom zadnjeg mjeseca prije kraja škg ili prije polugodišta, jer u zadnja 2 tjedna obično nema informacija, barem je tako bilo kod nas (iako kažu da ove godine nema izvješća s ocjenama - ni knjižice ni svjedodžbe). No, bumo vidli...
    Bit ce izvjesca o ocjenama, ali ne zakljucnih vec svih ocjena od 3.rujna do 21.prosinca

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kako ste zadovoljne s prvim polugodistem?
    ja sam zadovoljna, nisam pre zadovoljna ali ok
    ionako je uciteljica rekla da sam malo stroga
    testove je sve rjesila za 5, uredna je, marljiva, trudi se...
    a sad cekamo prve ocjene u drgom polugodistu pa cemo vidjeti kako ce biti...

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mi nismo dobivali nikakva izvjesca, pa cak ni neke pohvalnice koje su se ovdje spominjale.

imali smo zavrsnu priredbu koja je bila fantasticna. lijepo smo se pocastili i ispricali.
    na bozicnom sajmu su skupili dovoljno novaca i zadnji dan otisli svi zajedno u kino gledati pet legendi : )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

centar u koju školu ide mala?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi nismo dobivali nikakva izvjesca, pa cak ni neke pohvalnice koje su se ovdje spominjale.

imali smo zavrsnu priredbu koja je bila fantasticna. lijepo smo se pocastili i ispricali.
    na bozicnom sajmu su skupili dovoljno novaca i zadnji dan otisli svi zajedno u kino gledati pet legendi : )
    super ideja za kino

i nasa mala priredba je bila prekrasna, svatko je nesto recitirao, pjevao ili plesao

izvjestaj nisi mogla dobiti kad nemaju ocjena

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

krleza na kaptolu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naši su imali opću priredbu, znači ne za samo prvašiće tak imaju uvijek, sajam nemamo jer imamo previše razreda

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

imali smo priredbu,plesali su ,pjevali ,imali smo male radionice i naravno ugodno druženje nakon programa uz grickalice i sokiće.
    Dobili smo "upute" smjernice kako za koje djete što treba vježbati preko praznika i na koji način ga zainteresirati za vježbanje,čitanje i sl. A na drugom papiru izvješće o ocjenama po predmetima(objašnjenje za svaki predmet i napredak u odnosu na početak),ponašanje,snalaženje,komunikacija s drugom djecom...

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo imali priredbu u gradskom kazalištu, pjevali na dva jezika, kratki igrokaz, recitirali, dan prije imali tulum u školi i dobili poklone, dan iza su imali humanitarnu akciju, prodavane su njihove rukotvorine za jednog bolesnog dječaka.... sve skupa su odlični, pozitivna atmosfera u razredu, nema ocjena, nema lektire, učiteljica je rekla da je ne forsiram previše, dovoljno je to što rade u školi...za preko praznika dobili 30tak str. iz Talijanskog za domaći rad, cca 20min dnevno...
    i što se malene tiče, najbolje čita, najurednija je, odgovorna i usvojila je jezik, gotovo ne kaska za drugima, a Hrv. ionako zna najbolje... mama ponosna za sada i btw. već je izjavila da joj fali škola

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Super Nine

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cure, do kad nam vrijede dokumenti koje smo predali za subvencioniranu prehranu?

ja sam predala rjesenje o pravu na doplatak i u drugom ga mjesecu mislim produljiti, ali nema sanse da mi novo rjesenje stigne prije cetvrtog, petog mjeseca. i to sam dobro rekla. znao nam je doci i u sred ljeta.

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vrijede do sledeće školske godine.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    kako ste zadovoljne s prvim polugodistem?
    ja sam zadovoljna, nisam pre zadovoljna ali ok
    ionako je uciteljica rekla da sam malo stroga
    testove je sve rjesila za 5, uredna je, marljiva, trudi se...
    a sad cekamo prve ocjene u drgom polugodistu pa cemo vidjeti kako ce biti...
    i ja tako nekako. u biti je sve zadovoljila i usvojila, savladala. malo sporije čita, ali vidim kod nje napredak u smislu da ima volje sama pisati i čitati. na mali papirić nešto nacrta i s druge strane u 5-6 kraćih rečenica opiše sliku jednu za mene jednu za nju i onda mi izvodimo tu predstavu.
    ovaj zadnji tjedan ćemo odraditi lektiru. to im je već druga. ali sve što trebaju je pročitati, napisati pisca, ilustratora i nacrtati jedan element iz knjige. sada su to slikopriče....odgovoriti na 2-3 pitanja.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Super Nine
    ja prezadovoljna, btw. znaš li koliko je kod vas ove godine prvašića u područnoj??

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

6 će ih bit u razredu, taman

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

koja su slova u našoj abecedi "rođaci"?
    da li S Š, Z Ž, Ć Č ili L Lj, N NJ, D DŽ? ili pak sva ta?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Anjice, jeste dobili poziv za upis u 1. razred

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naši su već prošli tjedan završili sa svim gradivom predviđenim za 1. razred, zapravo me jako zanima što će raditi još puna tri tjedna

Nego, kako vaše škole slave svoj dan? Odnosno, tjedan? Jer kod nas skrate produženi boravak (do 15 h, i sad muku mučim što ću i kako ću), a jedan dan uopće nema škole

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj je drugaš, ali je učiteljica najavila da će do kraja ovog tjedna završiti s većinom posla jer se od sljedećeg očekuje štrajk.
    Dan škole su imali nekidan, bila je normalna nastava, jedino se u tijeku nastave odigrala neka rukometna utakmica koju su učenici gledali sa svojim učiteljicama.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa Vidi poruku
    Anjice, jeste dobili poziv za upis u 1. razred
    Nismo, vi jeste?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako su prvasici s ove teme? Meni zanimljivo sve sto pisete - upijam. Uskoro cemo i
    mi u predskolske vode pa u skolske...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja je super
    Bas su danas na izletu
    I oni su gotovi s gradivom, slijedi ponavljanje i pisanje zavrsnih testova (cijela godina) iz mat, pid i hj
    ne cini mi se da je to prerano (i ja sam u srednjoj gotova s gradivom)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kod nas su svi testovi obavljeni, program cijeli završen, sad imaju laganini vježbice do kraja. i zadnji tjedan izlet
    prošlo je brzo, prebrzo

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cestitke mame i tate i prvasici
    Moja je od jeseni predskolka, ufuravam se lagano u susret sa sustavom... Vasa su iskustva dragocjena

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je drugaš, ali je učiteljica najavila da će do kraja ovog tjedna završiti s većinom posla jer se od sljedećeg očekuje štrajk.
    moja u tu famoznu srijedu treba pisati njemački, a pošto taj profač radi uvijek i ne štrajka mada je u sindikatu, znači da će pisati test

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Što biste promjenili sljedeće školske godine(da možete,dodali,izbacili....)??
    Konkretno ja sam malo razočarana jer nema knjižica ,nego su svjedođbe , voljela bi da imaju raznovrsniju prehranu i više kuhanog,više školskih i izvan školskih aktivnosti,bar još jedan izlet- djeca su oduševljena.
    Da li vam se nešto nije svidjelo u ovoj školskoj godini?! I da li ste zadovoljni napretkom svog djeteta?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja bih isto još jedan izlet i manje kupovnih muffina i pizza u kuhinji boravkaša (svaki tjedan su na meniju,muffini nekad i više puta u istom tjednu)

sa svim ostalim sam jako zadovoljna,najviše s učiteljicom koja me,blago rečeno,oduševila
    da smo sami birali,ne bi bolju izabrali.

mijenjala bih jedino sebe i svoja očekivanja s početka šk.godine.

meni osobno,kao majci,a i kao nastavniku, je ova školska godina bila od velikog značaja.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja prvašićka piše još barem dva testa idući tjedan, a vidim da nisu ni zadnju lektiru obradili............jednako i drugašićka, osim lektire

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naši su sa svim gotovi, lektira zadnja je bila u ponedjeljak,a danas pišu još engleski i to je to.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

neki su još ovih dana i na izletu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •