Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: "Nemoj to skupa - da ti se ne zbućka"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima ta neka kombinacija koja NIJE pogodna za početi jutro? štojaznam - naranče i mlijeko? Kivi i jogurt?
    Ovdje u skoli za dorucak dijele voce, svakodnevno.
    I na nedavnom roditeljskom sastanku su savjetovali da djeci ne dajemo da u skolu nose sendvice ili tzv. merendine, krofne i slicno (ovdje je popularno u skolu nositi pizzettu za merendu), nego da im damo da ponesu snitu kruha i jogurt, a oni onda daju jos i voce.

Jutros je E. ponijela u skolu jogurt s okusom narance, onaj tekuci - 'kruti', kao, vise ne voli, ne da joj se nositi nesto sto mora jesti sa zlicom...
    Uglavnom: donijela ga je natrag kuci, kaze da joj se ne svidja nimalo.
    E sad, da li joj ne pase zato sto ima osjecaj da ce joj se zbuckati, ili joj se okusi ne slazu... ne znam.

Inace, od ovogodisnje sezone gripe, voli prije skole pojesti pola narance (cca 7:15) i onda u 10:00 (u skoli na marendi) pojesti ostatak narance i pola sendvica (recimo, standardna velicina sendvica, pa na pola) + sok. Njoj pase taj kao lagani dorucak. Vidim da je ujutro brza, bistrija, vidim po biljeznicama da je u skoli pribranija, ima manje gresaka i sl. - inace ne grijesi puno, ali pisu sa tipom pisaljke koja se ne da brisati, pa vidis i najmanju greskicu, i po tome mogu ocijeniti koliko je koji dan skoncentrirana na nastavu. Medjutim, ovdje sada promoviraju obilan dorucak kod kuce (hotelski ), znaci negdje izmedju 6:30 i 7:15 - i onda laganu marendu u skoli (voce + jogurt, eventualno kriska kruha).
    To necu nikako moci uskladiti.

Otisla sam van teme, sori (ovo pitanje kucnog dorucka + jogurta kao skolske marende me u zadnje vrijeme muci), ali eto, dodirno s tvojom temom: mozda ipak jogurt/mlijeko i narance ne pasu zajedno... barem sudeci po mojoj E. ...
    Posljednje uređivanje od Elly : 23.02.2012. at 22:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •