Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: "Nemoj to skupa - da ti se ne zbućka"

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno "Nemoj to skupa - da ti se ne zbućka"

Muž mi ima ideju da za doručak uz obične stvari (djeca piju mliječno, kakao ili neki jogurt, kefir uz pahuljice ili kruh s nečim, a i mi tako nekako, minus kakao) jedemo i voćnu salatu. Kao, zdravi život.
    Meni zvoni iz mog doma da ima tih nekih kombinacija koje kao ne pašu da ti se ne zbućka, i ne bude neugodnih gastro-entero nuspojava, a opet si mislim - normalno je da radimo neke šejkove s jogurtom ili mlijekom i voćem, ili staviti ne znam komade voća u zobenu kašu s mlijekom.
    Jel ima ta neka kombinacija koja NIJE pogodna za početi jutro? štojaznam - naranče i mlijeko? Kivi i jogurt?
    Pomozite, da ugodim mužu i da kao jedemo zdravi doručak (kao hotelski ), a da ne bude poslije podova za čistit

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u našoj kući nema loših kombinacija

mali jede kiseli kupus i zalijeva ga mlijekom, a usput si guli mandarinu i tu i tamo ubaci koju krišku
    to je jedna od kombinacija, a bilo ih je puno:
    špek, suhe šljive i jogurt
    grah i kakao
    zelena salata i banana...

znam da je i kći imala takve obroke "pod normalno", ali se sada ne sjećam točno jer je bilo podavno, pa da ne lupetam
    trebala bih na fotkama provjeriti

bilo bi idealno ne kombinirati žitarice i voće
    ili voće ne jesti uz obrok jer se probavlja drugačije od ostalih namirnica, ali... nemoš svemu ugoditi
    pa i nutricionisti kažu kako je zdravi doručak palenta s jogurtom i jabuka
    Posljednje uređivanje od apricot : 23.02.2012. at 21:02

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dobar tek!
    Mali će ti bit fusion kuhar, ima predispoziciju.
    Je, i moja mala je brijala sto na sat, al me brine to mamino "mućkanje".
    Hvala na ohrabrenju!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i moja svekrva ima fore; nemoj tople trešnje (s drveta), nemoj zelene jabuke, nemoj ovo iz frižidera, nemoj ono iz pećnice...
    prošao bi mi život u čekanju da se nešto ugrije, ohladi, stvrdne, omekša, sazrije, otopi...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i moja svekrva ima fore; nemoj tople trešnje (s drveta), nemoj zelene jabuke, nemoj ovo iz frižidera, nemoj ono iz pećnice...
    prošao bi mi život u čekanju da se nešto ugrije, ohladi, stvrdne, omekša, sazrije, otopi...
    E, al od svekrve samo zakolutam očima, a mamino mi se urezalo u genetski kod, pa me gnjavi. Najviše zato jer mi se ne čisti bljuvotine, pa me malo frka da nema ipak istine u tome.

A za trešnje s drveta - čula sam ljude da ne daju djeci da jedu višnje sa stabla i smokve sa stabla, nego prvo u frižider. Ja sam to doživjela kao ubistvo biti života, voćke i djetinjstva...

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    A za trešnje s drveta - čula sam ljude da ne daju djeci da jedu višnje sa stabla i smokve sa stabla, nego prvo u frižider....
    Mojoj L je najdraže voće s drveta strpati u usta i pritom si napraviti brkove u boji.
    Inače zna iskombinirati jogurt sa svim i svačim i do sad nismo imali rigoleto zbog toga.
    Valjda je na mamu jer i moj želudac svakakve kombinacije može probaviti.
    Posljednje uređivanje od laura29 : 23.02.2012. at 21:17

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Znam da je Montignac preporučao ujutro za zajutrak voće, tipa pol sata prije doručka. MM doručkuje voće i kavu s mlijekom inače je "seronja" , osjetljiv je na koješta ali ovaj doručak mu je mrak, nema nikakvih nuspojava. Ja sam znala doručkovati voće sa jogurtom i žitaricama, tipa sve po jedno iz zdjele i još medom zasladiti. Isto sve 5.
    Mislim da dok ne probate nećete znati koja vam kombinacija paše a koja ne.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nama su sve kombinacije odlične od vruče pečenke do kis.krastavaca nakon mlijeka,pa sirove smjese za faširani...i na kraju onog čega se večina ljudi zazire sirovog mesa odnosno fil za kobasice jedemo doslovce rukama (prije nekome pozlije gledajući nego nama jedući).

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A za trešnje s drveta - čula sam ljude da ne daju djeci da jedu višnje sa stabla i smokve sa stabla, nego prvo u frižider. Ja sam to doživjela kao ubistvo biti života, voćke i djetinjstva...
    To ti je zato jer se, kao, voce na suncu opari i moze prouzrocit proljev ako ga se takvog toplog pojede. Kaze moja baka...
    A kaze i da se nakon bilo kakvog tijesta ne smije pit voda, ni za vocem nije dobro odma popit vodu a niposto se ne smije mijesat voce s mlijekom.
    I da, mlijeko se ne smije podgrijat, moze se samo na mlako ili ga treba skroz skuhat, ako mlijeko bude vruce a ne kuhano onda je rezultat takoder proljev... Eto, moja baka zna puno o proljevu
    Iako je, po njoj, najzdravije na svijetu umocit bebi dudu u vino...pa otom-potom koliko je mjerodavna jel...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel ima ta neka kombinacija koja NIJE pogodna za početi jutro? štojaznam - naranče i mlijeko? Kivi i jogurt?
    Ovdje u skoli za dorucak dijele voce, svakodnevno.
    I na nedavnom roditeljskom sastanku su savjetovali da djeci ne dajemo da u skolu nose sendvice ili tzv. merendine, krofne i slicno (ovdje je popularno u skolu nositi pizzettu za merendu), nego da im damo da ponesu snitu kruha i jogurt, a oni onda daju jos i voce.

Jutros je E. ponijela u skolu jogurt s okusom narance, onaj tekuci - 'kruti', kao, vise ne voli, ne da joj se nositi nesto sto mora jesti sa zlicom...
    Uglavnom: donijela ga je natrag kuci, kaze da joj se ne svidja nimalo.
    E sad, da li joj ne pase zato sto ima osjecaj da ce joj se zbuckati, ili joj se okusi ne slazu... ne znam.

Inace, od ovogodisnje sezone gripe, voli prije skole pojesti pola narance (cca 7:15) i onda u 10:00 (u skoli na marendi) pojesti ostatak narance i pola sendvica (recimo, standardna velicina sendvica, pa na pola) + sok. Njoj pase taj kao lagani dorucak. Vidim da je ujutro brza, bistrija, vidim po biljeznicama da je u skoli pribranija, ima manje gresaka i sl. - inace ne grijesi puno, ali pisu sa tipom pisaljke koja se ne da brisati, pa vidis i najmanju greskicu, i po tome mogu ocijeniti koliko je koji dan skoncentrirana na nastavu. Medjutim, ovdje sada promoviraju obilan dorucak kod kuce (hotelski ), znaci negdje izmedju 6:30 i 7:15 - i onda laganu marendu u skoli (voce + jogurt, eventualno kriska kruha).
    To necu nikako moci uskladiti.

Otisla sam van teme, sori (ovo pitanje kucnog dorucka + jogurta kao skolske marende me u zadnje vrijeme muci), ali eto, dodirno s tvojom temom: mozda ipak jogurt/mlijeko i narance ne pasu zajedno... barem sudeci po mojoj E. ...
    Posljednje uređivanje od Elly : 23.02.2012. at 22:17

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni voće nikako ne ide sa mlijekom, niti sa kavom - jednostavno, ne paše, ne slažu se okusi.
    Doduše, kad promislim, u hotelu jedem sve redom, čudno, khm. Možda je stvar u vremenskom trajanju doručka.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj muz bi vjerojatno jeo s aprinom djecom. Zalijeva sarmu mlijekom, utrpa u jedan tanjur sve i svasta, kobasice bez kruha, s tresnjama, ako treba. Skroz svejedno.

I meni je sve manje vazno otkako sam se maknula daleko od, recimo, bakinih savjeta. Jedino i dalje ne volim zalijevati jogurt ili jabuke vodom, tj. ne vole moja crijeva, meni je nekako svejedno. Bitno mi je jedino da postoji vrlo mala ili nikakva sansa da ce mi se od XY jela (ili kombinacije) povracati. No to vec prelazi u patologiju, nema veze s ovim klasicnim muckanjem.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u našoj kući nema loših kombinacija

mali jede kiseli kupus i zalijeva ga mlijekom, a usput si guli mandarinu i tu i tamo ubaci koju krišku
    to je jedna od kombinacija, a bilo ih je puno:
    špek, suhe šljive i jogurt
    grah i kakao
    zelena salata i banana...

znam da je i kći imala takve obroke "pod normalno", ali se sada ne sjećam točno jer je bilo podavno, pa da ne lupetam
    trebala bih na fotkama provjeriti

bilo bi idealno ne kombinirati žitarice i voće
    ili voće ne jesti uz obrok jer se probavlja drugačije od ostalih namirnica, ali... nemoš svemu ugoditi
    pa i nutricionisti kažu kako je zdravi doručak palenta s jogurtom i jabuka

sad sam pa nije li ovdje na temi Pričajmo o dohrani puno puta sugerirano kombiniranje žitarica i voća, mislim, iskreno da ovdje nisam pročitala to, nikad maloj ne bi ni dala žitarice, jer ih ja vrlo malo (čitaj nikad skoro) ne jedem, a kamoli kombinirala s ičim, a kombiniram stalno i uglavnom s voćem, povrćem i sl., točnije neka od 2-3 vrste žitarica su u igri svaki dan s nečim, a najčešće s voćem, pa sad ništa ne kužim?

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo jedan tekst o vocu

*
    Kako jesti VOĆE?

Zanimljive informacije Dr OZ-a

*

*

Samo informativno!
    *
    Svi mislimo da jesti voće znači samo kupiti voće, nasjeći ga na kriške i staviti u usta.
    To nije tako jednostavno.
    Važno je znati kako i kada jesti voće.
    *
    Koji je ispravan način jedenja voća?***
    NAJPRIJE TO ZNAČI DA VOĆE NE TREBA JESTI POSLIJE OBROKA!
    VOĆE TREBA JESTI NA PRAZAN ŽELUDAC.
    *
    Jedenje voća igra glavnu ulogu u detoksifikaciji vašeg organizma, kojeg snabdjeva sa velikom količinom energije za mršavljenje i za druge životne aktivnosti.
    *
    PLODOVI* VOĆA SU NAJVAŽNIJA HRANA.
    Recimo pojedete dvije šnite kruha, a zatim komad voća. Komad voća je spreman proći ravno kroz želudac u crijeva, ali ga kruh sprečava u tome.
    *
    U međuvremenu, cijeli obrok se raspadne i fermentira i pretvara u kiselinu. Beznačajna količina voća dolazi u kontakt sa hranom u želucu, pospešuje probavu i sokove, pa cijela masa takve hrane počinje se kvariti.
    *
    Jedite voće na prazan želudac, i to prije obroka! Čuli ste kako se ljudi žale: Podrigujem se svaki put kada jedem lubenicu i kada pojedem durijan (Prim. Žarka.: plod neprijatnog mirisa sa drveta durijan na jugoistoku Azije). Pojedem li banane imam osjećaj da pod hitno moram na zahod, itd. To se neće dogoditi ako pojedete voće na prazan želudac. Voće pomiješano sa drugom hranom izaziva truljenje i proizvodi plinove. Dakle, vi se zato napuhavate!
    To se ne događa sa nekim plodovima, kao što su napr. naranđe i limuni, jer su oni kiseli, pa u našem tijelu svo voće postaje alkalno, u skladu sa istraživanjem dr Herberta Šeltona, koji se bavio ovim problemima. Ako jedete voće na ispravan način, steći će te svu tajnu ljepote, dugoviječnosti, zdravlja, energije, sreće i normalnu težinu.
    *
    Ako hoćete piti voćni sok - pijte samo sok od sviježeg voća, a ne koncentrat sokova iz konzervi. Nemojte piti prigrijan sok. Nemojte jesti ni kuhano voće, jer tada ne dobivate njegove hranjive tvari. Kuhanjem uništavate sve vitamine.
    *
    Jedenje cijelog ploda je bolje nego pijenje soka. Ako želite piti voćni sok, pijte ga sporo - gutljaj po gutljaj, jer morate ga pomješati sa slinom prije gutanja. Svakog 3-eg dana možete jesti voće kako bi brzo očistili svoje tijelo od toksina. Ako 3 dana jedete samo voće i pijete voćni sok iznenadit ćete se i sami kad vam prijatelji kažu da izgledate sviježe!
    *
    *
    KIVI: Mali ali moćni, dobar izvor kalija, magnezija, vitamina E i vlakana. Njegov sadržaj C vitamina je dvostruko veći od onog kod naranče!
    *
    JABUKA: prologira odlazak liječniku? Iako jabuka ima mali sadržaj vitamina C, ona je antioksidantna i flavonoidna (Prim. Žarka.: tj. sadrži grupu opganskih komponenti u kori plodova) i povećava aktivno djelovanje vitamina C, čime smanjuje rizik raka debelog crijeva, srčani i moždani udar.
    *
    JAGODA: Jagoda je zaštitno voće. Jagode spadaju među glavno voće, koje ima najveću antioksidantnu moć i štite organizam od nastanka raka, začepljenja krvnih žila, slobodnih radikala.
    *
    2 - 4 NARANČE svakodnevno vam mogu pomoći kao zaštita od prehlade, snižava kolesterol, sprečava i rastvara bubrežni kamen i smanjuje rizik raka na debelom crijevu.
    *
    LUBENICA: je najbolje piće za gašenje žeđi. Sastoji se od 92% vode, a puna je glutationa, koji pomaže i pojačava naš imuni sustav. Takođe je ključni izvor likopena, oksidanta u borbi protiv raka. U lubenicama se nalazi: vitamin C i kalij.
    *
    GUAVA I PAPAJA: Guava i papaja su šampioni po sadržaju vitamina C. Guava je takođe bogata vlaknima, koja pomažu u sprečavanju opstipacije (Prim. Žarka.: zatvorene stolice). Papaja je bogata karotinom i dobro deluje na vaš vid.
    (Prim. Žarka.: GUAVA je veliki tropski crveni ili žuti jestivi plod kruškastog oblika sa američkog drveta guajava, koji ima crvenu ili žuto-zelenu ljusku sa ružičastim, bijelim ili žutim mesnatim tekom, koji se jede prešan ili pije/jede kao zgusnuti ili želatininasti voćni sok).
    (Prim. Žarka.: PAPAYA ili* PAWPAJA je veliki jestivi plod eliptičnog ili okruglog oblika sa zimzelenog tropskog drveta).
    *

*

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam pa nije li ovdje na temi Pričajmo o dohrani puno puta sugerirano kombiniranje žitarica i voća, mislim, iskreno da ovdje nisam pročitala to, nikad maloj ne bi ni dala žitarice, jer ih ja vrlo malo (čitaj nikad skoro) ne jedem, a kamoli kombinirala s ičim, a kombiniram stalno i uglavnom s voćem, povrćem i sl., točnije neka od 2-3 vrste žitarica su u igri svaki dan s nečim, a najčešće s voćem, pa sad ništa ne kužim?
    Fala Bogu da ćeš miješat...neće jest same žitarice i meni je to bljak...ja sam tako s prvom curom i tako ću s drugom...žitarice+voće/povrće
    Ja sam s narančom poslije crvenog mesa podigla razinu hemoglobina samo tako.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...e zaboravih napisati!
    Ja sam jedna od onih koja ne smije baš eksperimentirati s hranom, ali ne mogu reći da nemam čudnih kombinacija tipa riba i jogurt...
    Recimo slano i poslije toga odmah slatko meni ne čini dobro.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    pa da
    idealno bi bilo to NE raditi, ali svi radimo
    nema tu neke velike mudrosti
    procijeniš što misliš da ti je važnije
    u početku su to male količine i biraš prioritet upoznavanja okusa i kombinacija, a onda poslije razdvajaš... ali opet prema kućnim običajima

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

disciplina, hvala na ovome tekstu.
    sve sažeto i jasno!

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam bućkuriš jedac, i na to sam navikla svoju djecu, koliko god se trudila nekakvim pravilima...sjećam se da sam ko mala izluđivala mamu da mi da ribu s višnjama, to mi je i dandanas odlična kombinacija

korijen ovih narodnih mudrosti je uglavnom u neimaštini... da im se dopustilo pojesti sve sa stabla ne bi ništa ostalo... pa se zato nije smjelo jesti "toplo" voće... kao i topli kruh, moš mislit, jedino tada i valja...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

čitam i ne mogu vjerovati kakve kombinacije jedete meni nije dobro

ja ne volim ništa miješati. sjećam se još iz vrtića kombinacije svima omiljene-maslo+marmelada,meni je to bilo bljak. i dan danas mi je. ne jedem.
    ni moja djeca.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi često jedemo meso sa voćem. Npr. sa trešnjama, jabukama i suhim šljivama (ne sirovo nego dinstano s mesom).
    Neke kombinacije izbjegavam - mlijeko - voće ili povrće, juha i sl.
    Ali recimo obavezno uz pileća jetrica jedem sir sa vrhnjem ili mi čak uz cušpajz (recimo grah sa zeljem) paše sir sa vrhnjem

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Totalno ignoriram sve te "zabrane". I nema nuspojava.
    Kad ustanemo, prvo i uvijek pojedemo neku voćku, za razbuđivanje, dok se kava kuha. Onda ide kava, a djetetu cica. Tek nakon nekih sat vremena ide doručak, u pravilu neke žitarice, ponekad jaja, kruh. Ako nema vremena za ovakvo razvlačenje onda može sve u jednu zdjelu (osim kave i cice, jel).

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ako nema vremena za ovakvo razvlačenje onda može sve u jednu zdjelu (osim kave i cice, jel).

Cice stvarno nisam mislila dodavat u voćnu salatu, makar bi to dodalo totalno novu dimenziju muževim željama za slađim doručkom

Hvala svima na ohrabrenju da jedemo bućkuriš i budemo sretni i veseli. Javit ću kako nam ide, jesam li morala koristit mop nakon doručka i to.

Dakle, najlakši dio izvršen - internet istraživanje. Sad slijedi stvarna kušnja - implementacija jutarnje izrade voćne salate... uf... već mi je muka, al ne od bućkuriša.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Zalijeva sarmu mlijekom, utrpa u jedan tanjur sve i svasta, kobasice bez kruha, s tresnjama, ako treba. Skroz svejedno.
    sam da kažem da ovo noisam jartadila nek moji klinci, i klinci frendice, kuhanu sarmu zalili s vrhnjem i jogurtom i skup jeli s špekom, a drugi put onu pečenu sarmu isto tak zalili i klopali,navodno jako fino, ali ja moram još godinama čekat da to probam

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pa jel baš mora biti voćna salata? Pa dosta je svakome jedna voćka. Pa svaki dan druga. I nek si gule/čiste sami. Tko može, naravno. Ja Davidu moram očistit i narezat, npr. jabuku. Pa onda usput to napravim i za sebe, jel.
    Ja sam voćnu salatu znala pripremit i navečer ako ujutro ne bih imala vremena.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nije to prava voćna salata, moji vole jest voće kad je narezano i poliveno medom, a i meni je to okej jer najviše pojedu, pojedu i med i pojedu razne vrste.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

što se tiče ove sarme i mlijeka, sad sam se sjetila da i ja jedem sarmu zavijenu u zeleni kupus (raštika/kod nas zovu raščika) sa jogurtom, drugačije je ne bih niti promislila pojesti, eto

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Majketi, pa vi sve doručkujete. Moja najbolja kombinacija je kava i mliko. To mi je doručak zadnjih 15 godina. Pa čitav vas i divim vam se, baš zvučite zdravo

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Zvučimo Trina, zvučimo.
    Ja znam jesti takav drek za doručak da je to za prijavit nadležnim institucijama.
    U PMS-u napadam salame koje muž dovuče (gadne), inače znam napasti kekse, ili žuljam čokoladne žitarice, ili kruh i ajvar. Jako čudno. Zato se i moramo sabrati i promijeniti i uvesti onako laskavi, hotelski doručak da se motiviramo da jedemo kao ljudi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni to sve filmski zvuči. Ja ako sam gladna pojedem što mi dođe pod ruku, najčešće sami kruh. I onda sve zalijem vodom (baš pravi raj za nepce jel tako) ali moja rutina i skoro svakodnevica, odnosno svakojutrica je kava. bez doručka.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

nisam ni pomisljala u vocnu salatu ubaciti zitarice, , sto je sigurno - sigurno je, hehe
    a dorucak mi je kava+mlijeko+keksi za umakanjr, ponekad neke zitarice/cokolino

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

to za voce na prazan zeludac sam znala jer me uvijek poslje rucka uzasno nadima....pa sam ga pocela jesti kao samostalan medjuobrok...

isto bi se tako salata trebala jesti kao predjelo a ne kao prilog uz glavno jelo....(da potakne lucenje zelucane kiseline)

i ne bi se trebalo piti odmah iza rucka nego barem uru kasnije....jer se unosom tekucine s hranom razvodnjavaju kiseline koje tu hranu razgradjuju...

malo off-a,Trina bas si koka i po,uopce ti nije maskara razmazana

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Medjutim, ovdje sada promoviraju obilan dorucak kod kuce (hotelski ), znaci negdje izmedju 6:30 i 7:15 - i onda laganu marendu u skoli (voce + jogurt, eventualno kriska kruha).
    To necu nikako moci uskladiti.
    Samo da se nadovezem... I dalje ne uspijevam uskladiti taj kucni obilni dorucak sa laganom marendom u skoli. Naime, moje dijete nije tip osobe koja ujutro moze obilato jesti. Vocka, ili casa mlijeka, ili corn flakes s mlijekom... to da. Vise od toga, nikako.
    U skoli jede LGG jogurt (obican, u onim manjim bocicama) kojeg dovlacim iz Hrvatske , plus pola sendvica, plus cijelu vocku (danas npr. nosi jabuku), plus jos ce u skoli dobiti svjeze iscijedjen sok od narance i jos jednu vocku. U 10 sati moze jesti, tu nema problema, ali izmedju 6:45 i 7:15... nikako, jedva nesto.
    No zadovoljna sam i tako, mislim da sa ovim sto pojede izdrzi do 10.
    Posljednje uređivanje od Elly : 24.04.2012. at 12:54

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

bome, ovo za zelene jabuke ima osnovu - bar sam 5 puta u djetinjstvu stradala od zelenog voca, ta groznica se pamti zauvijek :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa Vidi poruku
    bome, ovo za zelene jabuke ima osnovu - bar sam 5 puta u djetinjstvu stradala od zelenog voca, ta groznica se pamti zauvijek :D
    Ajme, wewa, otkad te ne nađoh na forumu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •