Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Dijete mi došlo kući udareno

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon tog jačeg udarca su djeca išla rastavljati ih, taman došla nastavnica iz izborne, dijete koje je tuklo je pobjeglo na svoje mjesto, a moj plakao. Pitala ih je što se dogodilo i rekla mom djetetu da on! treba sve ispričati sutra svojoj razrednici jer je tad nije bilo u školi.
    ima sika-pika pravo propustili smo komentirati tvoj opis događaja. naime, u mojoj školi učenici od 1.-4. razreda nikada nisu sami - razredna učiteljica čeka u razredu dok ne dođe učitelj/ica iz izbornog predmeta i obratno učiteljica izbornaog predmeta čeka kada završi sat da se vrati razredna učiteljica (ili ako je zadnji sat u pitanju prati djecu do garderoba i izlaza). od 5. - 8. razreda učenici mjenjaju učionice svaki sat, ali opeta na hodnicima pod svakim odmorom su dežurni učitelji.... moguće je da bi se neki problemi i ekscesi u vašem razredu prevenirali da su djeca pod stalnim nadzorom odraslih. taj malac s pp ne bi automatski prestao biti agresivan, ali bi učitelj koji je s njima odmah intervenirao.
    ja sam spominjući na početku potrebu za asistentom zabrijala sebi da učitelji i jesu stalno s djecom i da je neprilagođeno ponašanje tog djeteta toliko izrazito da sve skupa ne može hendlati samo 1 osoba (imali smo takvo dijete u školi, pa je očito bila asocijacija na njega....)

Mene je psihologica pitala (doduše u hodu i na odlasku) jel želim da se još nešto poduzme. Kako smo se netom prije dogovorili o razgovorima sa djecom pojedinačno, razredom, roditeljima, nisam pitala što se još može uraditi. Što li sam tu još trebala???
    možeš eto tražiti za početak, da se razred nikada ne ostavlja bez nadzora odrasle osobe...
    Posljednje uređivanje od no@ : 08.03.2012. at 07:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •