ima sika-pika pravo propustili smo komentirati tvoj opis događaja. naime, u mojoj školi učenici od 1.-4. razreda nikada nisu sami - razredna učiteljica čeka u razredu dok ne dođe učitelj/ica iz izbornog predmeta i obratno učiteljica izbornaog predmeta čeka kada završi sat da se vrati razredna učiteljica (ili ako je zadnji sat u pitanju prati djecu do garderoba i izlaza). od 5. - 8. razreda učenici mjenjaju učionice svaki sat, ali opeta na hodnicima pod svakim odmorom su dežurni učitelji.... moguće je da bi se neki problemi i ekscesi u vašem razredu prevenirali da su djeca pod stalnim nadzorom odraslih. taj malac s pp ne bi automatski prestao biti agresivan, ali bi učitelj koji je s njima odmah intervenirao.
ja sam spominjući na početku potrebu za asistentom zabrijala sebi da učitelji i jesu stalno s djecom i da je neprilagođeno ponašanje tog djeteta toliko izrazito da sve skupa ne može hendlati samo 1 osoba (imali smo takvo dijete u školi, pa je očito bila asocijacija na njega....)
možeš eto tražiti za početak, da se razred nikada ne ostavlja bez nadzora odrasle osobe...Mene je psihologica pitala (doduše u hodu i na odlasku) jel želim da se još nešto poduzme. Kako smo se netom prije dogovorili o razgovorima sa djecom pojedinačno, razredom, roditeljima, nisam pitala što se još može uraditi. Što li sam tu još trebala???