-
POMOĆ RUBEOLA ?!?
17.02. sam na savijet liječnice iz poliklinike Harni otišla na Virusologiju napraviti test na toxoplazmu i ostalih par bolesti.
Nakon 2 tjedna stigao mi je nalaz kod primarnog ginića za toxopl. koji je bio negativan. Kako sam se na forumu ineresirala za tu bolest saznala sam da test obuhvaća i herpes te rubeolu. Doca sam pitala je li to sve što treba stići i on je potvrdio u stilu da a kaj bi ja još htjela.
Danas dolazim u ambulantu po uputnicu za Petrovu i sestra mi veli kako imam nalaze kojie nisam podigla. U nalazu piše za rubeolu:
Elisa granično
Elisa poz, 169 IU/ml
Odsjekle mi se noge. Nalaz je bio gotovjoš 02.03. a nitko me nije o tome obavijestio. Kada sam tražiladoca da mi objasni nalaz rekao je da poima nema, da to nije sramota i da odem pitati na zaraznu. :?
Isti tren sam odjurila Paulinoj pedijatrici i žena kaže da sam bila friško u doticaju s virusom, da se odmah javim infektologu na zaraznoj ujutro da mi uzmu pozitivni serum i konzultiram genetičara ne Rebru. Još me pitala šta su mi rekli na zadnjem UZV je li sve bilo OK?
Što to znaći ? Koje su posljedice za bebu?
Totalna sam koma, neznam kako ću preživiti do sutra ujutro.
Ima li tko sličnih iskustva?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma