Curly ja znam da je za napraviti test nekada potrebna jako velika hrabrost i snaga jer sam se toliko puta razočarala vidjevši da je negativan. No ti moraš odvagati i vidjeti jel ti je bolje živjeti u stalnoj sumnji koja će ti možda malo po malo buditi nadu. Možda je bolje za tebe da ako se već moraš razočarati neka to bude sada odmah dok ti te sumnje ne prerastu u nadanja. Ja ti govorim kako bih ja postupila, a ti naravno najbolje znaš za sebe i nemoj me uzimati u obzir ako drugačije misliš. Znam kako je teško i mučno vidjeti taj odvratni negativni test i kako gorak okus ostane cijeli dan, ali ako nisi trudna kad tad ćeš taj osjećaj morati odraditi. No ako jesi trudna možda je već i vrijeme da posjetiš doktora naručito zbog tog krvarenja kojeg si imala. Ja sam čula da neke žene imaju slabiju menstruaciju prva tri mjeseca trudnoće.
Što se testa tiče opet ti govorim iz vlastitog iskustva. Onaj najjeftiniji SIGN-test(20kn) je toliko osjetljiv da ti se mora pokazati već prvi dan izostanka menstruacije. Meni je pokazao 2 dana nakon izostanka od popodnevnog urina. Nakon toga sam napravila dosta testova od raznih proizvođača i svi su bili pozitivni u bilo koje doba dana.
Sretno i javi kada nešto saznaš Držim fige