Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: smijem li lupocet umiješati u nešto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mislim dai sears u baby book ili tako negdje nesjećam se višeopisuje taj poduhvat

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam presla na davanje ibuprofena bas zato sto je lupocet sirup preodvratnog okusa, nikakav sok ga nije uspio maskirati.
    Sad joj (3 godine) natocim u casicu sirupa (stavim obicno mrvicu vise jer uvijek ostane po stijenkama i na dnu) i oko casice postavim gumene medeke i sok sa slamkom. Pa onda pojede jedan ili dva medeka, malo popije soka, pa na eks lijek i onda opet medeki i sok.

Do nedavno sam davala spricom ili u soku sa slamkom ali odjednom vise nije htjela, a na silu nije islo ona to uspije ispljuvati a i 5ml traje vjecnost kad tako dajem, plus sto moram onda ici po jos jer je pol pljunula (a u stvari ne znam koliko je pljunula pa je doziranje sigurno krivo), sve nas presvuci (jer smo mokre od znoja i ljepljive od pljunutog lijeka) i opcenito mi je koma to davanje na silu (ali kad se mora se mora).

Malom (4 mjeseca) sam prestala davati cepice jer place (starija se nikad nije bunila pa sam davala do negdje godine i pol), sad mu vec uspijem dat cijelu dozu antibiotika na spricu a da se i ne probudi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •