Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: smijem li lupocet umiješati u nešto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa čuj, kao prvo mislim da guranje čepića u guzu nije baš ugodno djetetu, a drugo, iz pedagoških razloga, jer ne postoji svaki lijek u obliku čepića.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa čuj, kao prvo mislim da guranje čepića u guzu nije baš ugodno djetetu, a drugo, iz pedagoških razloga, jer ne postoji svaki lijek u obliku čepića.
    ok,shvaćam da nije ugodno ali nije ugodno ni kad ti netko stavlja nešto u usta da na silu progutaš, zar ne?
    kad sam joj zadnji put pokušala na silu sa špricom dati sirup ona je bila tako prestrašena
    na kraju je sama izabrala čepić

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj astral prvotno napisa Vidi poruku
    ok,shvaćam da nije ugodno ali nije ugodno ni kad ti netko stavlja nešto u usta da na silu progutaš, zar ne?
    kad sam joj zadnji put pokušala na silu sa špricom dati sirup ona je bila tako prestrašena
    na kraju je sama izabrala čepić
    Pa sad, da moram birati između te dvije opcije uopće ne bih razmišljala - no moguće stvarno da je nekome djetetu ugodnije primiti čepić nego gutati na silu. No, kao što rekoh, sutra možete dobiti antibiotski sirup kakav ne postoji u čepićima i onda će ga jednostavno morati progutati, to su pedagoški razlozi protiv čepića. Normalno, ako dijete ima temperaturu a povraća čepić je jedino rješenje.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa ok, to mogu shvatiti

mislila sam da postoje neki drugi razlozi za to

moja je prije nove godine dobila za piti sumamed sirup (sumnjalo se na upalu uha, bio je vikend i naša obiteljska doktorica nam je to dala iako mislim bespotrebno, al eto, mama u panici pristala-to joj je bio prvi antibiotik) i jedva smo je nekako nagovorili da popije, jedva..
    od tada nije imala temperaturu pa ću drugi put opet pokušati sa sirupom-ako mu nije prošao rok trajanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •