Pa čuj, kao prvo mislim da guranje čepića u guzu nije baš ugodno djetetu, a drugo, iz pedagoških razloga, jer ne postoji svaki lijek u obliku čepića.
Pa čuj, kao prvo mislim da guranje čepića u guzu nije baš ugodno djetetu, a drugo, iz pedagoških razloga, jer ne postoji svaki lijek u obliku čepića.
Pa sad, da moram birati između te dvije opcije uopće ne bih razmišljala - no moguće stvarno da je nekome djetetu ugodnije primiti čepić nego gutati na silu. No, kao što rekoh, sutra možete dobiti antibiotski sirup kakav ne postoji u čepićima i onda će ga jednostavno morati progutati, to su pedagoški razlozi protiv čepića. Normalno, ako dijete ima temperaturu a povraća čepić je jedino rješenje.
pa ok, to mogu shvatiti
mislila sam da postoje neki drugi razlozi za to
moja je prije nove godine dobila za piti sumamed sirup (sumnjalo se na upalu uha, bio je vikend i naša obiteljska doktorica nam je to dala iako mislim bespotrebno, al eto, mama u panici pristala-to joj je bio prvi antibiotik) i jedva smo je nekako nagovorili da popije, jedva..
od tada nije imala temperaturu pa ću drugi put opet pokušati sa sirupom-ako mu nije prošao rok trajanja