Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Zašto se ne smije tbl za suđericu stavljati u kutiju za pribor za jelo?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Zašto se ne smije tbl za suđericu stavljati u kutiju za pribor za jelo?

Na tableticama iz Mullera piše da se ne smiju stavljati u kutiju za žlice, vilice, noževe, nego isključivo u pretinac za tabletice.

Meni se taj pretinac otvara svake prestupne; nešto se valjda pokvarilo: od 5 pranja bar 2 puta se ne otvori pa se onda opralo suđe samo s vodom, a tabletica ostala unutra bljakasta.
    Počela sam zato stavljati tabletice u pretinac za pribor za jelo i opralo je super. Eh, sad sam tek nakon mjesec dana skužila tu oznaku na kutiji.

Pa pitam: ZAŠTO se ne smije? Ne pada mi trenutno ni jedno razumno objašnjenje napamet.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

možda se otopi kod ispiranja, ako mašina prvo ispire. moja da

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I moj pretinac je pokvaren,i isto stavljam u kutiju za pribor za jelo! Nije mi ni palo na pamet da mi zbog toga lošije opere.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    možda se otopi kod ispiranja, ako mašina prvo ispire. moja da
    Aha.
    Ovo mi ima smisla.
    I moja ispire najprije, ali nisam primijetila slabije pranje. Dapače. Opere baš dobro.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tocna odgovor ne znam, ali nudim jedan koji meni pada na pamet. a to je da se oko besteka stvara visoka koncentracija povrsinski aktivnih tvari te se time ostecuje bestek. imali smo temu s hrdjom na njemu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A da nije razlog što se pretinac ne otvara, krivo složeno suđe? Pa priječi otvaranje poklopca. Pišem ovo iz vlastitog iskustva.
    Ne smije se tableta stavljati u pretinac za pribor, jer se onda otapa u krivo vrijeme i rezultat pranja nije kakav bi trebao biti.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja stavljam tablete (one koje idu s celofanom iz dm-a) direkt na dno mašine iako bi trebale u pretinac za tablete. ne vjerujem da ispiranje rastopi tabletu prije vremena, barem kod mene, zato jer ispiranje kratko traje (5 min) i zato što je hladna voda.
    suđe mi se opere super!!
    razlog stavljanja direkt na dno suđerice je taj da je neki put tableta zapela u pretincu za tablete, iako su se vrata otvorila pa se nije skroz otopila.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod mene je upravo ovaj problem sto Beti spominje. Kad god se pretinac ne otvori, skuzim da sam ostavila nesto preblizu poklopca, ili da je nesto, tipa drske lonca ili tave, bilo okrenuto prema pretincu za vrijeme pranja.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja stavim tabletu na dno mašine. Imam hladno pretpranje i sve super opere.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa Vidi poruku
    Na tableticama iz Mullera piše da se ne smiju stavljati u kutiju za žlice, vilice, noževe, nego isključivo u pretinac za tabletice.
    U uputama za moju mašinu baš piše da ako tableta ne stane u njezin pretinac, da ju se stavi u košaricu za pribor. I ja tako stavljam i dobro mi sve opere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •