Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Pati li brak...?

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Post Pati li brak...?

Bok;
    ne znam dali se već na forumu pisalo o ovome, al htjela bi s vama podijeliti moju sitaciju!!

Ja sam mama dvojice dječaka ( 5 god. i 3 god.). Stariji sin mi je dijete s posebnim potrebama ( najnovija dijagnoza Aspergerov sindrom )!! Dosta dobro se snalazim u odgoju oboje, i ako tu na forumu uvijek saznam nešto više i poučno!!

Ali; da tako je uvijek ima neko ali;

nekako mi se čini da sam zahladila odnose sa svojim mužom! Nemojte me krivo shvatiti, volimo se, lijepo nam je skupa, dobar je i dosta dobar sa djecom!!
    Al nekako mi se čini da je problem u meni!! Od prve godine sam zaokupirana sa odgojem i rehabilitacijom svojeg starijeg sina, i uvijek sam u potrazi za pronalaskom novih metoda, no mislim da u nadi da njemu omogućim sve što je danas moguće kako bi se razvijao u prekrasnog dječaka ( kao što on i je ), nekako sam izgubila onu dozu intime sa mužem!!
    Znam da je problem u meni, al ne znam kako da se ponovno pokrenem u tom smjeru!!

Pišite mi svoja iskustva; barem ako ništa, da vidim da nisam samo ja ta koja ima problem s tim!!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ću te uputiti ovdje: http://forum.roda.hr/threads/66945-Intimni-%C5%BEivot-uz-maj%C4%8Dinstvo
    M
    islim da ćeš naći i savjeta i tuđih iskustava.
    Ako mene pitaš, normalno je da se posvetiš onima koji te najviše trebaju. I da u tome skoro uvijek neštoo, najčešće odnos s mužem bude zanemareno.
    A kako na stare staze, piše u ovoj linkanoj temi. Ili bar kako pokušati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •