Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: Zasto odgadjate upis u skolu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa nije par mjeseci, ako npr neko dijete ode u školu a rođeno je u ožujku 2006, a većina njegovih vršnjaka iz grupe ne, i uz to dođe u razred u koji su upisani odgođeni od prošle godine, odjednom evo nesrazmjer u početnom znanju i zrelosti. Koja nije prirodna jer ovo mlađe nije nezrelo nego su ovi godinu dana stariji, i toliko zreliji.
    A vjerujem da se ipak nastava i učitelj prilagođavaju većini. I da tempo određuje većina.

A druga stvar ne znam kako vi ali ja ne mogu zamisliti da dijete ode u školu i da tamo prvi put piše ili čita. Ili zbraja.

Priznajem da nemam izgrađeno mišljenje o tome, mala mi je rođena u 7 mj, a mali u 2. ali 2009. Do onda ću znati na čemu sam

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku

A druga stvar ne znam kako vi ali ja ne mogu zamisliti da dijete ode u školu i da tamo prvi put piše ili čita. Ili zbraja.
    pa evo ja mogu zamisilti da dijete krene u skolu i tamo nauci pisati i citati, a bogami i brojati i zbrajati

moja je najstarija krenula s nepunih sedam godina (rodjena u 10mj). od pisanja znala je napisati svoje ime, i imena svoja dva brata i rijeci "mama" i "tata". ukupno 9 slova

brojanje je islo tako da je bila apsolutno nezainteresirana i, sjecam se, jos je to ljeto brojala tako da bi zvala mene i pitala: "mama, koji je ono prvi broj?"

i tako krenula u skolu i sve je tamo naucila. pametnica mala :p i matematika joj i danas najdraza, obozava citati i ukupno je sasvim prilagodjena i generacijski i emocionalno i akademski...
    Posljednje uređivanje od litala : 27.02.2012. at 04:42

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo ja mogu zamisilti da dijete krene u skolu i tamo nauci pisati i citati, a bogami i brojati i zbrajati
    Ne kažem da nisam u zabludi, još sam godinu dana daleko od ove tematike.
    Koja ću još sve mišljenja promijeniti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •