-
Osoblje foruma
tiwi, u skoli...odmah sam rekla da planiram odgodu i rekla da sam imala svoje sumnje koje su mi u vrticu potvrdili.
rekla sam joj koje.
otisla je s njom na testiranje i kad su izasli van rekla je kako je bila odlicna, puno bolja od vecine djece i da ne zna ovo sto sam joj ispricala, odmah bi rekla da je spremna.
ocu ovim reci koliko se moze dobiti malo uvida u dijete i sa tim malim segmentom ga nepotpuno ili pogresno procijeniti.
moja rastura crtanje, al ona ima "u genima" s obje strane likovnjake. s druge strane ne dozivljava puno drugih stvari koji daju takodjer odredjenu notu njenog razvoja i spreme. kroz njene crteze definitivno ne mozes "procitati" zrelost. detalje crta od svoje trece godine. i ispunjava cijelu plohu papira.
i zaista cu na prvo mjesto staviti misljenje teta i psihologa u vrticu s kojim cu i ja porazgovarati, misljenje nas kao roditelja, bilo koga tko s djetetom provodi vrijeme i pozna ga u vise no jedne situacije, a tek onda na dno bilo koga, bilo koje struke i znanja koje ce mi jednokratno "procitati" dijete u 10 minuta. bilo da daju "pozitivno" bilo da daju "negativno" misljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma