Citiraj Nitenaja prvotno napisa Vidi poruku
Jesam upisala sam,ali smo se suprug i ja osječali kao "kriminalci",od općine,od dr., od pedagogice i psihologice smo dobili upit,a ZAŠTO,pa oduzimate joj godinu dana igre,pa ZAŠTO,više sam bila luda,a ona šizi u vrtiću!Toliko su nas ispitivali,samo da ju još nedamo!
ja mislim da bi trebalo osnovati jedinstvenu komisiju jer se toliko razlikuju ...

mi nismo dobili niti jedan od ovih komentara

naprotiv, liječnica nije niti gledala datum rođenja i kada sam pitala da dobro što ona stvarno misli o prijevremenom upisu u školu - samo se okrenula mladoj liječnici (koja je očito bila tamo na praksi) i komentirala kako uopće nema razlike između moga sina i pola godine starijeg dječaka koji je bio prije mog sina na pregledu
odmahnula rukom i rekla da je ok

u općini nitko ništa - dali formular, ja ispunila, dobila papir za koji dan

u školi na testiranju isto - pristupili mu kao i svakom drugom djetetu bez ikakvog komentara; kasnije upisali bez problema (samo tražili kopiju papira koji sam dobila u općini)

inače mali slovka, dakle ne čita; zna slova, ali baš nije ljubitelj pisanja, lopta mu je draža od crtanja ... tako da prema ovome svatko ga je mogao "srušiti"

pravomoćno rješenje stiglo neki dan