Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
Bog da ,a i ti sama znaš koliko su se svećenici udaljili od vjere i koliko vjera ima oblika i koliko vjerskih zajednica postoji,pa o čemu pričati,pogotovo kada netko vjeru gleda samo kao katoličku.
A,za ovo ne u crkvu,ne krstiti dijete,to ja upravo i živim i živim istinski, nakon što sam od žene koja je išla na klanjalnja,čitala na misma,volontirala u Centru,išla na duhovne obnove,odabrala Kanonsko pravo kao izborni predmet na fakultetu i položila ga s 5,zahvaljivala Bogu na svakom danu i svakom daru ,kada sam si priznala kako su temelji nepravedni i kako nikada svi za svećenike neće biti jednaki,i kako vjera stvara razdor među ljidima i da je i to jedna od njenih svrha,okrenula sam leđa.
Papa bi trebao biti moralni autoritet,
Santana ti nikad nisi bila vjernica, jer onaj tko je preporođen ne okreče leđa Bogu zbog djela ljudskog srca, koje je zlo - uostalom vjera se ne očituje djelima, a ti ovdje samo pričaš o svojim djelima. I apropo ovog da vjera stvara razdor među ljudima, pa naravno da stvara! Isus nije došao donjeti mir, nego mač.
A ti želiš Boga koji će za sve ono što ti osjetiš u srcu reči da je dobro jer je iz srca, zato ni ne možeš razumjeti koncept toga da tebi Bog nešto uzme za grijeh, i ljutiš se kad je tako.

Nego, kome si se klanjal kao "istinska" vjernica?

I kakva je to stega u katoličke crkve? Pa nema religijske institucije koja više puše u dupe sekularnom društvu od te.