Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Fizičke aktivnosti nakon transfera

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Fizičke aktivnosti nakon transfera

Ako ova tema već postoji, upozorite me jer ja je nisam mogla naći.
    Dakle, što se tiče aktivnosti nakon transfera, doktori nam obično kažu "ponašajte se normalno" samo ne ništa fizički teško raditi...
    Što to znači - kopanje u vrtu? Uvijek me ti savjeti bacaju u dilemu i onda hodam ko po jajima. I uopće se ne mogu ponašati "normalno".

Što to znači što se kućanskih poslova tiče? Presvlačenje posteljine, pranje veša, punjenje perilice za suđe, peglanje, usisavanje... Pa onda - prostri robu, sakupi robu, kuhaj ručak, dohvati onaj tamo lonac sa visoke ili niske police...
    Odlazak po namirnice, nošenje vrećica... Ako nemate nikoga da vam pomogne, ako vam je muž, partner po cijele dane na poslu, kako se organizirate?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo teme 2 stranice dalje http://forum.roda.hr/threads/52882-F...kon-ET-ili-FET
    mislim da ih ima još...

nema se razloga ne ponašati normalno osim ako su ti jajnici jako uvećani ili imaš hiperstimulaciju. u tom slučaju je povećan rizik torzije jajnika i treba izbjegavati ponavljajuće kretnje (usisavanje, peglanje, plesanje i sl.). ako su jajnici ok i osjećaš se ok, ponašaj se kao i obično - embrijima sigurno ništa neće biti i implantacija NE ovisi o tvojim fizičkim aktivnostima.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Super hvala, može se onda ova i pobrisati da ne bude višak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •