Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: gripa u trudnoći!?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno gripa u trudnoći!?

dakle obzirom da mi je bilo sve gore i gore kako sam neki dan dobila silapen za grlo imala sam danima temp 38.5 i groznica me tresla po cijele dane,sve kosti bole ma užasan osjećj..jučer nisam više mogla i otišli smo u bolnicu.tamo sam se tresla pod temp 3 sata ,izgleda da je navodno gripa + imam i neku bakteriju moram još na analizu da se zna koju...danas temp nemam jer mi je pala kako su mi dali injekciju ali me još uvijek cijelo tijelo boli a pojačano mučninama i neku nesvjesticu stalno imam ! pa može li sve to biti a tek sam 6tj trudna ??!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Može, u 1. trudnoći u 27. tjednu sam imala iste simptome. Kašljanje mi je izazivalo nevjerovatne kontrakcije, mislila sam da ću prignječiti bebicu ko orah..Da ne kažem da sam uloške nosila jer nisam mogla sjediti 24 sata na WCu..kašljuc i odmah piš. Strava. Bolilo me sve, nos nisam mogla ispuhati koliko je bio zaštopan, bolilo me sve živo, grlo najviše, 7 dana sam bila isključivo na čaju i limunu i juhama.
    2 puta na hitnu išla, prošlo nakon 7 dana, bez posljedica.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jooj nadam se da će brzo proći jer i mučnine me VEĆ pate evo sad povraćala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •